Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
válasz
djstavross #3398 üzenetére
Mehet, semmi gondom nem volt vele.
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Korábban olvastam különböző fórumokon, hogy főverzió frissítésnél jobb ha iTunes-on keresztül történik a frissítés. Ennek van alapja, vagy mehet telefonon keresztül is a frissítés 15.7-ről 16.0.2-re (iPhone 13Pro)? Köszi
-
BreamHunter
tag
válasz
TechN7ne #3395 üzenetére
Köszönöm. Igen.
Viszont egy xbox kontroller is 26k. Mondjuk azt az LG C1-hez is tudnám használni. Hmm.
Elbizonytalanítatok. Konzol kontroller praktikusabb az igaz.
Viszont amibe bele tudom rakni a telefont az meg talán kényelmesebb.
Na, de ez már itt lehet, hogy off. Bekukkantok egy “kontroller” topikba. Köszi mindenkinek.
adomok: igen ez is egy megoldás. -
adomok
tag
válasz
BreamHunter #3393 üzenetére
Én még tudok javasolni egy mobil tartót xbox kontrollerhez [link] Nekem van ilyenem és kényelmes használni, bár ritkán játszom mobilon.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
BreamHunter #3389 üzenetére
Az összes Microsoft és Sony kontroller támogatott ,
-
totopad
senior tag
válasz
Tavaly vettem egy XBOX One controllert Chromecast-hoz, kiváncsiságból kipróbáltam, szifonon is megy.
-
kory24
őstag
válasz
BreamHunter #3391 üzenetére
Razer kishi for iPhone (v2) biztos megfelelne Neked.
Csak az nagyon drága
-
BreamHunter
tag
válasz
sebestyen93 #3390 üzenetére
Köszi. Többen mondták már a sima konzol kontrollereket, de én valami [ilyesmire] gondoltam. Amibe bele tudom tenni.
Ez jó lehet? Van esetleg ezzel tapasztalat vagy a márkával?
Most először fogok ilyen kiegészítőt venni, mert ezzel a telefonnal még a játék is élmény (PC-n már nem nagyon játszok mióta tökéletes minőségben lehet telefonon is) csak ne zsibbadjon le a kezem 10 perc után. 🙂 -
sebestyen93
tag
válasz
Én PS4 kontrollert szoktam használni, a legtöbb fps játék támogatja gond nélkül.
-
BreamHunter
tag
Skacok.
Valaki használ controlert 13 PM-hez?
Találtam egy nagyon jó fps-t és szeretnék vele kényelmesebben játszani, mert a kijelzőt tapogatva hamar elgémberedik a kezem.
Szóval valaki tud ajánlani olyat ami kényelmes és könnyen kezelhető?
Köszönöm. -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Most fogok átvenni egy Voda-s 13 Pro Max-ot, amit a Voda kifüggetlenített nekem. Teljesen új dobozos készülék.
Az ügyintéző valami iTunes-on keresztüli regisztrációról beszélt és független lesz a teló. Ezzel csak az a baj, hogy egy M1 Air-em van és erre/ezen nincs iTunes.
Tudja valaki ez, hogyan működik?
-
TechN7ne
nagyúr
Most ez bug vagy sem?
16.0.2 frissítés után bedobta azt a kezdő lapot ,mikor egy új és tiszta rendszer fogadna ismert helló felirattal ,majd újra kérte a face id azonosítást.Én ,mint Besenyő T. T. István, azaz Besenyő Tisztelt fórumtárs kérdezem ,ez normális?
-
TechN7ne
nagyúr
Tegnapelőtt reggel töltöttem fel a telefont 100% ra ,még csak most estem 20% alá és használom azért elég aktívan.
Ez a csúcs ,már majdnem három nap vazzeg -
BadStyle
csendes tag
Ok akkor !
Amúgy csak azért, mert Áprilisban szervízben volt, és bár kérdeztem tőllük, hogy hátlapi csere után, szal egy komolyabb szervízelés után is megmaradt -e a telefon vízállósága . .
Azt mondták igen, de nem tudom hogy tényleg igaz -e, de mondjuk ők a szakemberek !
Szerinted egy komolyabb szervízelés után úgy összerakták -e, hogy vízálló maradt ?
Én csak abban bízhatom, hogy frankón összerakták . .
Szerintetek ? -
BadStyle
csendes tag
Nem írtam hogy iPhone 13 pro maxra kéne . .
-
BadStyle
csendes tag
Hello !
Tud valaki jó fajta átlátszó, és egyben vízálló tokot is ? Tudom, hogy a telónak alapból vízállónak kéne lennie, remélem az is, de azért felraknék rá egy tokot . . ( Eddigi tokjaim sajna nem vízállóak, csak sima tokok ) !
Nem búvárkodáshoz kell, hanem csak úgy, hogy megnyugtasson a gondolat . .
Google -t már néztem, semmi érdemeset nem találtam !
Választ előre is köszi ! -
válasz
GoldhandRent #3361 üzenetére
Műanyag volt pedig... Ott azért pár ősz hajszál csatlakozott a meglévőkhöz, álmomban nem gondoltam volna, hogy jól felszántja a kijelzőt.
-
Stark95
tag
Szerintetek hogyy tudnék megszebadulni attól, hogy a bejövő sms ne 2x jelezzen, hanem csak 1x?
A beállításokban 1 van kijelölve, vagy ezt máshol is kell állítani? -
Bigboy30
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogyan tudok chromecast eszközhöz csatlakozni?!
-
válasz
Pocok77 #3356 üzenetére
Az SMSeknek a banknál megadott számra kell megérkezzenek, a multiSIM nem tudja fogadni a fősimre érkező smseket.
A banknál nyilván van tartva a szolgáltatód is?
hibás beállításnál lehet nem kézbesül.
pl 70es a számod, de Telekomos, s a banknál vodafonera van téve, emiatt nem kézbesül, mert a bank a vodával csak voda irányba szerződött smsekre.banki túlterheltség is lehet az oka
-
Pocok77
tag
válasz
FіkuszKukіsz #3357 üzenetére
Fizikai sim em nincs. A másik simen (multi sim) iphone7 esben van fizikaiként. Arra se jön. Iphone 11 ről váltottam. Ott fizikai sim em volt és megkaptam az sms eket
-
Pocok77
tag
Sziasztok nemrég lett meg a 13 prom. Mitől lehet hogy esimre nem kapom meg a bankom smseit? Fizikai simre gond nélkül megjön
-
oil120
senior tag
Nekem még az IOS 15.6 van fent.
Érdemes-e frissíteni 15.7-re vagy 16-ra.
Mint olvastam nem 100%-os az elégedettség a 16-al. -
TechN7ne
nagyúr
Skacok ,
Ismét felrakom. kérdésem:
Pontosan INNEN látható fotó alkalmazásba a kettőzött elemek lehetősége ,viszont nekem NINCS ott olyan.Nagyon jól jönne nekem ez a kis rendrakás mert több ezer videóm és fotóm van fent már az iCloud-ban.
Tudtok erre almi megoldást ,hogy nekem miért nincs ott ez az opció? -
Stark95
tag
válasz
BreamHunter #3343 üzenetére
Valóban volt már, hogy jelszót kért.
-
BreamHunter
tag
válasz
Stark95 #3322 üzenetére
Szia.
Mindig így volt. Mindig is dupla power gomb megnyomással kellett az olyan appokat letölteni amiket még nem töltöttél le. iOS 16 előtt is így volt. 11 pro maxnál is így volt amit 3 évig használtam.
Szóval tuti így volt így van és így is lesz.
Sőt. X időközönként még ID jelszót is kér. -
Imi1981
veterán
válasz
TechN7ne #3339 üzenetére
Igaz nekem csak másfél hete van meg a 13 pro így nincs összehasonlítási alapom de nekem nagyon sima a görgetés mindenhol. Talán Facebook alkalmazás nem az igazi de ott sem mindig. Ott inkább döccen egyet időközönként görgetéskor de ma meg jó volt például. Hát ha tényleg így van ahogy írod remélem nem marad így.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Imi1981 #3338 üzenetére
Ingadozik valahol 90 és 120Hz között kb. ,nem tartja stabilan használat közben a 120Hz-et a kijelző ahogyan az előző ISO rendszer alatt tette IOS 15.5-ig (15.6 sem volt már az igazi).
Érvényes szinte ez az egész alkalmazás használatára is (messenger rendben van így elsőre).Lehet ,hogy lesz ez még javítva hisz egy kezdetleges rendszer ,mindenesetre én észreveszem ,hogy nem olyan folyékony és akarásmentes minden mint amilyen volt.
Összeségében meg nincs gond ,működik minden tökéletesen és stabilan ,szinte már teljesen beállt a rendszer a gyors otthoni internetemnek köszönhetően - elég sok mindent kellett szinkronizálnia is mert egy tiszta IOS 16-ot telepítést végeztem minden átköltöztetés nélkül ,mindenem fent van az iCloud-ban nekem ez nem jelent gondot ,végeztem egy szép tisztítást (szoktam ilyet csinálni minimum évente). -
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #3335 üzenetére
Isten ments ,nincs nekem kidobálni való 7 kilóm erre a hülyeségre.
Nekem sokat számít az is ,hogy gond nélkül hordtatom a telefont tok nélkül minden félelem nélkül mert már így is ramaty állapotban van és van rá biztosításom is.
Am van pozitívum is ,akkumulátor üzemidő teljesen korrektnek tűnik ,alig csökken pedig folyamatosan szinkronizál még a készülék. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #3332 üzenetére
Na jah ,120hz helyett lett 90Hz ha itt az oldalon görgetsz.
Én a 15.5-höz tudom viszonyítani ,15.6-tol már elkezdte a darabos görgetést az apple (emlékszem mert felraktam aztán időben vissza tudtam még rakni a 15.5-öt) ezért nem veszel észre te különbséget.Nem csodálom ,hogy levette a kínálatból apple a 13pro készülékeket ,legyen az egyetlen 120Hz-es készülék ami kapható még a 14pro/pro max.
-
TechN7ne
nagyúr
Már megint lassít az apple
Nehogy ugyanolyan gyors maradjon az egy éves iPhone mint az új miközben teljesítményben ugyanaz ,vegyél újat.Tiszta telepítéssel felraktam a IOS 16-ot ,király minden. 👊🏾
-
kicsi007
tag
Kerestem Njord by Elements tokot 13 PM-hoz kék vagy fekete színben itthoni webáruházakban, de nem találtam. Csak külföldről lehet rendelni.
Akinek van, s megválna tőle, jelezze privátban. Köszi!
-
bbendre
őstag
válasz
fcbarca #3328 üzenetére
Erre úgy gondolj az iphone-on mint a lapozásra. balrol lapozva visszalép, jobbről pedig előre. Próbáld ki egy böngészőben.
De pl a Youtube Music egy labirintus. Van balról be visszalépés. Van fentről le és lentről fel. Van ahol a gombot kell nyomni. Van ahol földhöz kell vágni, hogy visszalépjen. Siralom, hogy egyes fejlesztők mi mindent meg tudnak tenni amikor ennyi minden rendeljezre áll.
Az Android ilyen szempontból jobb. Ott van "vissza" max kilépsz az appból... -
fcbarca
őstag
Sziasztok
Be lehet állítani valahogy az "oldalról elhuzasos vissza gomb" módot a 13 pro-n? -
Stark95
tag
Kikészít ez a kütyü!
Eddig esküszöm, hogy nem kellett duplán kattintani az App Store ban ha le akartam tölteni valamit, annyi volt, hogy letöltés-alul felugrott az ablak-letölt-arc felismerve, és elindult a letöltés, most meg erre dupla kattos szarságra kényszerít, felesleges mozdulat.
Meglehet valahogy csinálni az előző verziót? Roppant idegesít!
Vagy ez mindenkinél ilyen? -
Stark95
tag
Itt külön nem lehet állítani a jelzés hangerőket?
-
Sanci789
aktív tag
Üdv. iOS 16 frissítés után hova tűntek az iOS 15-ös szép gyári hátterek? Hogyan lehet visszavarázsolni őket?
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön egy óriási problémába ütköztem. Reggel még sikeresen lebonyolítottam pár hívást, majd minden előjel nélkül jött a gond. Telefonhívás közben nem volt hang. Ha én hívtam, akkor már a tárcsázás hang sem volt hallható számomra. A mikrofon működött, mert a másik fél mindent hallott. Ha engem hívtak ugyan ez volt a probléma. Zenelejátszó és minden egyéb működött.
Próbáltam autós kihangosítóval, órával, telefon hangszórójával, de a mikrofon működött, én viszont nem hallottam semmit.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Nekem úgy sikerült csak megoldani, hogy alaphelyzetbe állítottam...
IOS 16.0-ra frissítve a telefon. -
BreamHunter
tag
f3rdzs0-nak akartam címezni a hsz-t.
-
BreamHunter
tag
Ez az. Köszi szépen.
Már csak egy a problémám amit valószínűleg nem is tudok megoldani. Zöld a telefonom és nekem nagyon tetszik a gyári zöld téma amivel kiadták. Jelenleg még az van, de ahogy látom nincs már benne a készletben. Ha bármit változtatnék akkor gondolom végleg eltűnik tehát búcsút inthetek neki? -
kchris78
veterán
válasz
TechN7ne #3304 üzenetére
56 hirdetes van a HA-n. Veszik a 14-et es mivel sokan vannak, bagora csokkent az ara csak az ovet vigyek el... mondjuk 630 minusz amennyier elmegy a 13pm mar az a par tizezer mar nem sokat szamit - viszont aki le akar csapni egyre annak nagyon jo vetelek vannak most. Szerintem ha ezek kifulladnak vissza fog egy kicsit noni az ar.
-
Imi1981
veterán
válasz
Tewe013 #3302 üzenetére
Köszi! Ezt megnézem. Meg ha jól gondolom akkor most ios 16-on a főképernyő cserével is megoldható ugye? Még nem néztem meg pontosan hogy kell de videón ilyesmiről is beszélt a youtuber srác.
ΞΔGLΞ
Nem tudom csak nem hittem volna, hogy az nem hagy nyomot. De ha működik akkor jó ötlet. Végülis egyszerűbb mint a hozzá adott portalanitó matricával szórakozni. -
TechN7ne
nagyúr
Na ilyenkor minden okos ember gyorsan vesz magának egy 13 pro/pro max-ot ,
Ráadást van olyan eset ,hogy vlki annyira meg van bolondulva az új szériára (feleslegesen) ,hogy eladja a gyönyörű szép állapotú 13 pro készülékét bagóért.
Odafigyeljetek ,legyetek résen. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Imi1981 #3296 üzenetére
Kicsit furcsa érzésem van, mikor ilyen kérdést tesznek fel!
Miért lenne poén? Nem hagy rajta ragasztót, nyilván nem tejes testsúllyal kell úthenger szerűen rányomni, csak ráteszed és végi tolod rajta könnyedén. oda- vissza és erős fény mellett a kijelzőn és a fólián, amikor pormentes lesz rá rakod a fóliát.
A fólia belsőjéhez ne érjen az ujjad, mert akkor tényleg kuka, az ujjlenyomat ott marad a az üvegfólia ragasztón, de a henger csak a szöszt és a port szedi el, nem hagy semmi maga után. -
Imi1981
veterán
Amúgy néma módra kapcsolni csak a kapcsolóval lehet? Tök jó az a kapcsoló meg igényes de ha tok van a telón nehéz átkapcsolni (főleg az én vaskos ujjaimmal). A lehúzható redőnyön nem találok néma mód kapcsolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest