Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz
warfernom #4198 üzenetére
Nekem 2 napot bír a Pro Max-om, ráadásul pont az utolsó frissítés után lett látványosabb a jobb aksiidő!
Az hogy melegszik a telefon, arra utal hogy valami folyamatosan fut, megterheli a procit, aksit stb..
Nézd át a beállításokat, lőjj ki minden felesleges faszságot, erre nagyon jó YouTube videók vannak. Én így csináltam, ja és ennyi is AW-al használom, annak semmi köze hozzá! -
warfernom
tag
Sziasztok tudtok valami megoldást arra hogy az utóbbi időben eléggé elkezdett merülni a 13 pro max-om plusz melegedik is.
Előtte is és most is ugyan úgy használom a telefont max annyi változás volt hogy vettem egy AW8 de ennyi. Előtte nap végére 40% voltam mostanában kb 5%. Én a frissítése gyanakszom hogy az baszta el a telefont. De nem tudom mit kezdhetnék vele. -
Peat76
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
Iphone 13 Pro Max kijelző cserém lesz az ICentre-ben, Infopark..
Mennyi a valószínűsége hogy ha teljesen szétkapják a telefont hibátlanul össze rakják? Vízálló marad?
Valakinek van ilyen vagy hasonló garanciális tapasztalata? -
totopad
senior tag
válasz
Gabi 8906 #4193 üzenetére
Ha van apple music előfizetésed, az össze-vissza keveri az itunes könyvtárat. Nekem volt vagy 20 gigányi zeném, amit telefonok óta backup-oltam magammal, amikor előfizetve voltam apple musicra, akkor is ott voltak a könyvtáramban, aztán nemrég váltottam youtube music-ra és azóta az istenért sem tudom visszaerőszakolni az offline mappákat a telefonra. Próbáltam egy csomó módszerrel, de nem szinkronizáls rendesen az iTunes és láttam, más felhasználókat is hasonló issue-kkal.
-
Stark95
tag
Helló!
Ha ki akarjátok hangosítani a beszélgetést, és ráböktök a kihangosító ikonra, nektek is feldob még egy ablakot, ahol külön ki kell választani a kihangosítást?
Eddig ez nem így volt, kapásbó kihangosított, csak akkor kellett külön kiválasztani, ha mondjuk bluetooth eszköz volt ráakasztva. -
jófejsrác
senior tag
válasz
BreamHunter #4185 üzenetére
Én ma reggel már a 16.6-ot tettem fel, amit elsőre észrevesznek, hogy gyorsabban old fel a képernyő - iPad esetében is.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Bárcsak visszarakhatnám a 16.3-at.
-
Peat76
őstag
válasz
Ugyanolyan! A 16.4 is jó volt Nekem, nem érzékelek változást..
-
BreamHunter
tag
Sziasztok.
16.5-öt most jelezte a telefon. Van vele tapasztalat? Fel lehet tenni?
16.4-eket kihagytam jelenleg 16.3 van fent, mert nem volt vele gondom.
Köszi. -
Peat76
őstag
Valaki találkozott már ilyennel?
Iphone 13 Pro Max képernyő zárolásakor, mikor elsötétül a kép felvillan egy csokor pixel, ez 10 alkalomból átlagosan 6x történik meg a másik 4 alkalommal nem! Pixel teszt ok, még garis a telefon, érdemes ezzel foglalkozni?
Előre is köszönöm szépen az építő válaszokat!
Ott van jobb közép tájon! -
Isti2
aktív tag
hello.
érdeklődnék a tulajoktól, hogy esetleg van-e valakinek a telefonhoz huawei band 7 párosítva, és hogy milyen zenelejátszó program működik úgy hogy az óra tudja vezérelni a lejátszót.
sima alap itunes zene nekem nem ment így valamiért.
próbáltam vlc-t, az megy, de annak meg a zenelejátszó felülete nem valami jó.
egyéb appok?
köszönöm -
Viktor89
aktív tag
Sziasztok! Első iphone-om. Azt be lehet valahogy állítani,hogy ha ébreszt a telefon akkor folyamatosan világítson a képernyő? Egyrészt nem mindig találom a telefont a sötétben másrészt ha megnyomom bármelyik oldalsó gombot akkor egyből szundira rakja. Köszi előre is.
Szerk.:
Illetve ha mondjuk valahol van egy szöveg és abban van mondjuk egy telefonszámr hogy lehet csak a telefonszámot kijelölni? Mindig az egész szöveget akarja másolni. -
zool1
őstag
Üdv!
Nektek is feldobta a telefon egy biztonsági frissítést ami kb 80 Mb. (IOS 16.4.1a) Nekem nem sikerült telepíteni. A biztonsági valasz nem elérhető. A rendszer gyári nem beta. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4167 üzenetére
Kuponnal nem rossz az ára, de telibe... Gyári kábelt ki se vettem a dobozból, mert tudom, hogy mennyire alja minőség, viszont a kövi tulajnak hátha szempont, hogy meglegyen. Ikeás kábellel töltöm. Komoly kis emelést hajtottak akkor végre.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4166 üzenetére
Így van szégyeljék magukat, minden máshol drágább, mint náluk az eredeti epico márkanév helyett alza mall.hu
Én tavaly vettem egy ilyen töltőt, istyle-nál korábban meg lehetett adni születésnapot, küldtek emailben kupont születésnapon, -30%-al az istyle cuccokra, akkor 11'900Ft volt az alapára, abból jött le 30%, így kb. 8e-ért nekem bőven megérte.
USB-C keresztül 45W a max, USB-A-n 18W, és amikor 2 eszközt dugsz rá nem veszi vissza a töltési teljesítményt a másik készüléken sem.
Én személy szerint az istyle utángyárott töltő-kábel kombóját használom (iSTYLE – 20 Wattos töltő adapter és töltő kábel csomag) , az is azt hiszem epico bérgyártás, és hasonló akcióban rendeltem azt is tőlük, jobban bírja a kábel, mint a gyári amit a telefonhoz adtak, mondjuk az durva hogy tavalyhoz képest 4000-el többbe kerül. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4165 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ez nem tölt olyan gyorsan, de nekem elég. Itthon is csöpp Apple töltővel töltöm, amit párom kapott még az i8hoz.
Nekem ellenszenves amikor egy cég átcimkézi a cuccot és jó drágán árulja.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4163 üzenetére
Az általád linkelt Baseussal csak az a gond, hogy én nem látom hogy támogatná a Power Delivery (PD) szabványt.
Amit linkeltem, lehet hogy drága, de egyszerre ténylegesen tud 2 Pro Max-ot gyorstöltéssel tölteni, nem olyan mjnt a többi hogx fogja és elfelezi a két eszköz között a töltést. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4161 üzenetére
Még igy is egy túlárazott f*s. Én előbb vennék Baseust pl. Vagyis vettem. [link] Szerintem elég gyorsan tölti ez is, de tuti van nekik gyorsabb is.
-
huan
őstag
válasz
pajorgergo #4161 üzenetére
Köszönöm!
A születésnapot hol lehet megadni? Nem találom. -
huan
őstag
Sziasztok.
Keresek megbízható minőségű autós szivartöltőt usb-a és usb-c -vel.
Használtok ilyet? Mit ajánlotok? -
Tiger.
nagyúr
Nem úgy van, hogy ha gyenge a WiFi vagy nincs bár a jel ott volt akkor a mobilnettel megy?
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4155 üzenetére
Meta appok valóban szarok mindenhol. De nekem az is jobban megy ios alatt. éppen most volt téma az új chat, ott is meggyűlt a bajom droidon, ios-en meg nem. De a meta appok szarok mindenhol, ez tény.
Mindenesetre ez az utolsó iOSt használó telefonom
hajrá, váltásra fel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ricshard444 #4156 üzenetére
Fixityben 1-2 órán belül cserélik. 4-5 éve Huawei P9-esben cseréltettük 1 óra volt. Bár ők lehet nem hivatalos hely.
-
ricshard444
veterán
Pesten van olyan hivatalos hely ahol 12 órán belül cserélnek akksit eredetire?
Még nem időszerű, de nem valószinű, hogy jövőre cserélnék telefont, ezért gondolkodom ilyenekben.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pepetech #4149 üzenetére
Persze, ez világos, nem szólnék egy szót se, ha nem az lenne az egyik érve az iPhone hívőknek, hogy itt minden alkalmazás sokkal jobb, mint droidon.
Meta appjai pl mindenhol hulladékok. Frissítés nekem is ilyen, pedig nem állítottam el semmit. Mielőtt írtam volna a nyűgömet, újraraktam nulláról, mert az előző frissítésnél bevált, most viszont nem értem el vele semmit. 15.7-es iost vissza tudnám rakni, minden jó lenne. Akkor csak a sokkal kevesebb funkció volt a nyűgöm, de legalább minden jól működött.
Mindenesetre ez az utolsó iOSt használó telefonom, pedig a hardver tetszik.
-
pepetech
őstag
azt nem preferálom. Melóhelyem is olyan hogy jobb a mobil netem mint a wifi így nem használom sőt sokszor a telefonról megy kábelről a net a laptopra
. ha fizetek érte akkor kihasználom a mobilnetet
. havi 200-300 GB fixen mevan
Kiváncsiság képp ránéztem ebben a hónapban 520Gb-nál járok -
Tiger.
nagyúr
válasz
pepetech #4149 üzenetére
Ami nagyon bosszant hogy bármit állítok be esze ágába sincs automatikusan frissíteni így kb 2-3 hetente muszáj vagyok 20-30 appot frissíteni egyben...
Ezt olyankor csinálja mikor ki van véve bizonyos appoknal a frissítés háttérben opció.
Vagy energia takarékos módba van. -
joey04
titán
btw ha minden update után valóban annyit esne az üzemidő amiket itt mondanak, akkor már csak vezetékes telefonként lehetne használni.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #4146 üzenetére
Messenger külső app így köze nincs az apple-hez. Régen is csinált nekem ilyet. ilyenkor letöröltem az app-ot újra telepítettem és utána jelezte azt az üzenetet amit természetesen elolvastam olvasatlannak. néha előjön a metánál ez a hiba sajnos volt hogy magát az FB appot is törölnöm kellett ugyen ezen hiba miatt. Sokszor akkor fordult elő amikor hálózat problémám volt. de lekopogom jó fél éve nincs ilyen gondom de ahogy említettem is bő 2 évre vissza tudom vezetni ezt a fajta meta hibát.
Aksi merülés nálam nem jelentkezik igaz sima 13 pro-m van nem a max ugyan annyi képernyő időt tud annyi hogy mostanság többet használom így hamarabb megnyekken de én is tapasztalom érzetre ezt a 2-3 órát viszont este 8-kor a telefonom 6 óra SOT-t mutat 25%-on így nem panaszkodom.
De szerintem az aksi merülés is a külsős appokra vezethető vissza 2-3 éve androidon is sokszor jelentkezett egy android frissítés után mintha az appokat csak utána kezdenék el hozzácsiszolni.
Ami nagyon bosszant hogy bármit állítok be esze ágába sincs automatikusan frissíteni így kb 2-3 hetente muszáj vagyok 20-30 appot frissíteni egyben...
Az én szemem nem szúrja az állandó panaszkodásod de látom én is. Hidd el nem a telefonnal lesznek itt gondok. Hanem a sok redvás külsős app. utólsó hónapokban androidon pl FB app fel sem volt nekem telepítve mert ölte a rendszert. Ezután megpróbálkoztam egy Huawei Mate 40 Pro-van hátha google nélkül is van élet de sajna sok app hiányzott az életemből és ez pár ét alatt kiderült nálam. Így jöttem iphone-ra
Mondhatnám az elcsépelt szövegeket hogy frissítés után szűz rendszerre telepítsd egyesével az appokat de valjuk be mind tudjuk hogy nagyon kevés ilyen ökör van aki ezt megtenné
(aki megteszi ne vegye magára
)
-
sebestyen93
tag
válasz
Messenger nekem is ugyan ez, miután megnéztem, utána jön értesítés róla.
Aksi is gyengébb.Tök mindegy mit veszel, ma már minden bugos..
-
joey04
titán
válasz
vagy a telefonoddal van baj. nálam az új frissítés sem változtatott semmit. igaz semmi jó dolog sem történt. uncsi update. állítsd be új telefonként és ne állítgass el mindent. hátha úgy jó. vagy add el.
-
LosBlancosRM
őstag
Ez a 16.4.1 az eddigi legsz@rabb frissítés ami jött. Már a Spotival is csak a nyűg van. PS5höz alig tud csatlakozni, ma eltűnt a keresés ikon, majd kifagyott. Messenger is azután küld értesítést, hogy már megnéztem az üzenetet.
Aksiból is lecsippentett kb 3 órát.
Lehet, hogy pont rosszkor csatlakoztam az iPhone csoportba, mert ennyien nem hazudhattak az "it just works"-ről.
-
Tiger.
nagyúr
Nem tudom nálatok, hogy van de amióta van ez a hang izolalas azóta akikkel eddig beszéltem és jó volt a hangjuk most többnyire pattog beszélgetés közben a hangjuk.
-
adomok
tag
válasz
joefasalasso #4141 üzenetére
Az áruhitellel vásárolt készülékek egyből a vevő tulajdonába kerülnek és a teljes vételárról állít ki számlát a kereskedő. A kereskedő megkapja a teljes összeget a banktól így semmi köze nem lesz az eladott készülékhez, tiltani sem tilthatja. A vevő ha nem fizeti a hitelt akkor azt a bank behajtja rajta, fizetésből levonva vagy egyéb módszerekkel. Az más tészta ha egy operátornál lett vásárolva részletre egy készülék, mert ott van tiltás.
-
Tiger.
nagyúr
Most megneztem a 11 pro maxot ott minden rendben volt.
Frissítettem a rendszert és utána már azon is szaggatott a Facebook. Szánalmasak az Apple frisitesei mostanában. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
joefasalasso #4139 üzenetére
Szerintem le tudják, de miért nem kérdezed az icentereseket/iStyleosokat? Egyébként egy 14-es nem lehet 1+ éves, de gondolom csak elírtad és 13-ról van szó és azért írtál ide. Van még rajta részlet? Használtan vennéd vagy te nem fizeted?
-
joefasalasso
aktív tag
sziasztok. Egy icentre vagy istyle üzletben áruhitelre vásárolt iPhone 14 prot nemfizetés miatt letilthatnak? 1 éves múlt. Köszönöm
-
kisdobos0111
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy megbízható töltőt? Mekkora a maximális watt szám amit érdemes venni ehhez a telefonhoz?
-
Tiger.
nagyúr
Másnál is akad a Facebook?
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Viber app alatt beállítható a predektív szövegbevitel?
Bocs, tudom nem specifikus 13Pro kérdés, de hátha valaki használja. -
Tiger.
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4128 üzenetére
De a föld van beállítva?
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4127 üzenetére
egyszerűen nem tartom igaznak amit mondasz.
ja biztos azért használok google cuccokat ios-en is, mert minden olyan hibátlan.
én csak azt mondom, és tapasztalom, hogy az ios sokkal stabilabb alapot ad, akár google cuccok esetében is. de mail, térkép, naptár, vagy macen böngésző is csak google, hiába van apple alternatíva, ahogy zenében is spotit használok, eszemben sincs am-ot használni, hardver fronton meg eszemben sincs egy túlárazott apple kieget sem venni, legyen az tok, töltő, stb. konkrétan én örülnék a legjobban, ha droidra vátlhatnék, mert amúgy is minden kugli, amit használok. De hát tiszteletben tartom a véleményed, akkor bálványozom. Ez van.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4123 üzenetére
Az ne zavarjon, hogy nem az emoji miatt lépnek verziót, csak ha kijön egy update, akkor azon változásokat, javításokat IS belepakolják. Ahogy máshol is. Hogy miért emelik ezt ki a leírásban az számomra is rejtély, de lehet csak netes trollokat akarnak etetni vele.
-
Mike81
senior tag
válasz
telefon6310 #4122 üzenetére
Hát én is várok a válaszra azóta is
Mondjuk veszik mint a cukrot a hírdetőktől. De hogy külföldről ténylgesen honnan lett beszerezve. Mert ha valami nem szolgáltatós helyről akkor fene sem bánja. Mert akkor uhyan úgy nincs tíltás veszély. Gondolom én.
-
telefon6310
tag
Ez engem is érdekelne, persze csak puszta kiváncsiságból.
Én messziről kerültem a "garanciában újra cserélt" "1 év Apple gari" "bontatlan EU-s modell" és hasonló szöveges hirdetéseket. Persze, nyilván tök ugyanaz a készülék, mint amit a Media Marktba is megveszel, csak ahogy említetted, valami nem tiszta a háttérben. Nem véletlenül annyi az ára, amennyi. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4119 üzenetére
droidról jöttél, szóval nem jelenthet problémát keresni másik időjárás appot, amit jobban személyre is lehet szabni, és működik a widget is. Nem hónapokig szenvedni.
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
iphone magsafe kompatibilis autos telefontartot szeretnek venni, amit mindenfele szellozore fel lehet aggatni.
Az ESR markabol talaltam kor illetve negyzet alaku halolock nevre hallgato tartot. Az jo lehet? Esrgear.com megbizhato?
Egyeb ajanlatokat is szivesen varok, lehet hazai vagy kulfoldi is. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4114 üzenetére
akkor téged boldoggá tett az apple
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék.egy kis infóhoz jutni. Valószínüleg sikerült a feleségem is megfertőzni az IOS-el
Amit kinézett telefont bontatlan aktíválatlan EU-s model. Nyílván erre is él az 1 év gyári gari. Azzal is tisztában vagyok hogy valószínűleg szürke importos. De milyen hátrányal járhat még azon kívül hogy az 1 év szavatosságot bukom? Külföldi szolgáltató esetleg tílthatja vagy hasonló dolgokra gondolok. Vagy nem tudom hogy ezek a készülékek honnan jönnek.
Nem vagyok annyira képben ezzel a dologgal azért kérdezem.
Előre is köszönöm a választ -
jófejsrác
senior tag
Elég jó lett szerintem, falu ahol lakok ott pl a Google térkép be sem megy utcákba. A térképekben pedig már látom a házam, igaz 2 évvel korábbi kép kb, de akkor is
.
Az utcaképek felbontása pedig pazar. Mondjuk bizonyos útszakaszon hibásan mutatja a maximális sebességet, de összeségében patent a frissítés.
-
ptgmaster
tag
Jól látom, hogy a frissítés óta a térképen van utcakép is?
-
válasz
kmisi99 #4107 üzenetére
Azért 12-14 órát sosem tudott, még akkor sem, ha egy percet sem játszottál. iOS16 alatt meg amúgy is csökkent kicsit. Persze, még így is nagyon jó, de egész napos használatot nézve, nem mikor 100-ról addig használják egyhuzamban, míg le nem merül, inkább reális a 8 esetleg 9. Sokmindentől függ, mobilnet vagy wifi, fényerő, stb.
-
kmisi99
addikt
Köszi a válaszokat akkor ahogy látom ez nem túl precízen mért érték. Illetve még ami érdekel hogy pl mobilarena teszt alapján elképesztő jó akku időket tud a telefon 12-14 óra kijelző időt, kérdés akinek 90% körül van az ehhez képest mit érez? Ha már egy 8 órát tudom töltő nélkül nyomkodni nekem az bőven jó.
-
Sordoran
addikt
válasz
pajorgergo #4105 üzenetére
2022. január lesz az, mivel 2021. őszén jött ki.
Nekem 2021. októberi a készülék, pár héttel ezelőtt még 97%-os volt. Most megnézve már 92% csak.Természetesen ez egy irány szám inkább, én drasztikus változást nem vettem észre az üzemidőben, és a töltési szokásaim semmit nem változtak.
90% körüli érték teljesen reális lehet, persze kérdés mennyi idős a készülék. (én példámból is látszik, hogy több mint 1 év alatt 3%-ot vesztett, majd most hirtelen még 5%-ot pár hét alatt) -
pajorgergo
aktív tag
válasz
kmisi99 #4103 üzenetére
Akkut nehéz megbecsülni, én ész nélkül töltöm, most a legutóbbi frissítéssel 90%-on áll az akkumulátor a telefon szerint.
2021. januári vásárlás.
Ha kijelzőt már cserélték benne akkor az eredeti legyen. akkumulátor csere 25-42 ezer Ft között van, attól függ hol csináltatod. -
kmisi99
addikt
Sziasztok, életem első iPhoneját készülök megenni és erre esett a választás, használt készüléket tervezek venni így az akku kapacitás százalék is új infóként ért. Egy 88-90% körüli állapotú akku mennyire számít rossznak ennél a telefonál? Mire lehet számítani ha megveszem akkor teszem azt egy év múlva meg már akár lehet ez 80% alatt is.?
Esetleg valami fontos infó amit ennél a modellnél vásárlás előtt mindenképp meg kellene nézni?
Köszönöm.. -
-
totopad
senior tag
válasz
icecave #4099 üzenetére
Van nálam céges használatban egy "hipeszuper", Poco M3 5G, a 15 évnyi szifonság után, ez kb az első droid, ami lassan 1 éve velem van, igaz, hogy máig a 13PM az elsődleges telefonom. Szoftveresen, azt kell mondjam, hogy szinte nincs különbség a két készülék közt, gyorsaságra kb ugyanolyan, a droid, hiába valami alsóközépkat SOC van benne, meg mittomén, milyen gyenge hardver, de igazából hozza azt, amit a szifon. Adatkommunikációban, nálam veri az iPhone-t, bár igazából LTE+-t használ -nem vágom, hogy ez mennyiben más, mint a tényleges 5G-, messze jobb számokat produkál konstans, mint az iPhone, + ami nekem számit, utazásoknál, hogy tud 5Ghz-es hotspot-ot, amit az iPhone pl nem.
Viszont, ahol kijön a különbség, az anyaghasználat, össze sem hasonlitható, a kamerák, az iPhone már-már tükörreflex a droid szutykához képest -ok, tudom, egy felsőkategóriás, már egyszinten van az iPhone-nal- illetve, a szoftverupdate. Az utcsó frissitése tavaly novemberi biztonsági update, amit gáznak tartok. Majd fél éve, semmilyen alapfrissitést sem kapott, még az IOS, csak idén, talán most frissült harmadjára.Tudom, hogy almát a körtével a két készülék kategóriái miatt, de legalább egy alapképet kapok, hogy milyen lenne, ha droidra váltanék. Nekem jó az alma, minden hibájával együtt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest