Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
hellomi #1079 üzenetére
Előfordulhat egy olyan program frissítés ami hibás és egy program szívja. Az írásaidból 0 dolog derült eddig ki. Képernyő időt nem írtál. Az alkalmazásokat sem fotóztad ki hogy mi eszi az aksit.
Szóval most annyit tudunk hogy merül a telefonod. Az a baj hogy ha haza érsz 50-60 %-on vagy? Nekem sima prom van most épp 69%-on reggel 6-kor veszem le az 5W-os toltőröl. Van benne 2 óra SOT. Alig használtam. Szerintem tökéletes.
Amúgy anno volt Samsung S9 Plus-om Németországban olyan helyen dolgoztam 1 hétig hogy alig volt térerőm. Szenvedett a telefon 8 óra alatt konkrétan kikapcsolásig merült...
Azt mondod 1 hete ilyen. Kezdj el agyalni valami tuti változott a felhasználásban. Csak úgy nem merül jobban a telefon
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest