Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandrepasi
tag
-
Dany007
veterán
válasz
Hallosz #1838 üzenetére
Ez érdekes, páromnak S8-asnál van ilyen legalább 2 havonta 1x. Hogy semmit nem csinál a telefonnal, be van kapcsolva, aztán egyszercsak nem elérhető. Kisípol. Ha küldök sms-t azt megkapja, de hívni nem lehet és csak a restart segít. Amúgy ő is telekomos.
Nálam az i6 és i12pro esetében még nem volt ilyen, viszont mindkét telefonnál bármilyen os-en előfordult, hogy facetime-on hívni próbáltak és semmi... kicseng, de nekem nem jelez...
-
atirag
őstag
válasz
Hallosz #1827 üzenetére
Igen volt egy két nap mikor nem lehett hívni,de összességében határozottan jobb volt ugyan ez a kombó. Itt sajnos nem vagyok nyugodt. Főleg mert néha sms sem jön ha valaki hívott.
De igazából ez van. Ez sem sikerült. Talán majd a 13remény ha meg utoljára
Persze én vagyok a hibás mert örökké próbálkozom már az x óta. Csak olyan nehezen venném rá magam új rendszer tanulására.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest