Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tikakukac
titán
Fullfém ház vastag anyagból nincs, mert lenne 2 kiló.Vegyük a HD2-met. Ennek a hátlapja emberes szálcsiszolt fém, nem gagyi negyed milliméteres vacak. A műanyag meg jó fogású és nem kopogós fajta. Így a teló már olyan nehéz, ami kisebb embereknek már nem kényelmes. Én meg megszoktam inkább, de tetszik. Ha meg épp nincs tokban a teló és úgy ejted le a műanyag házast akkor törni fog, nem horpadni. Házcserés lesz így is úgy is, mint azt a barátaim tették: egy nap alatt 3 ismerős ejtette a telóját betonra, mindegyik cserés lett.
Ferrari szál: Less be TC népítélet részébe. Meglepődnél mennyi zörgős morgós lehullós Ferrari, Lambo van. Akárcsak az orosz autógyártásnak az olaszoknak is meg vannak a maguk gyengesége és erőssége autógyártásban. - 

Cyberpunk
félisten
Azért nem bádog lemezből vannak. Nekem volt már több fémházas telefonom. És hát sajnos a leejtés az nem kerülhető el. Egyszer sem deformálódót a fém. Legfeljebb kicsit sérült a festés. Nagyobb gond az árnyékolás, ha a gyártó szarul tervezi meg az antennát lást Optimus Prime wifi gondjai.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - További aktív témák...

- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
 - LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
 - Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest