Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Hátha tudok segíteni.
A páromnak saját Id-vel van ipadja, nem volt beállítva neki kártya és nekem sem.
Kijött a 8, frissítettünk és családi megosztásban egymáshoz kapcsolódtunk.Ezt követően szükségem volt egy fizetős appra, ezért megadtam a kártyaszámom.
Megvettem az appot és a párom is le tudta tölteni ingyen. Szerintem egy nálatok is hasonlóan működhetne.
( ha lesz a szüleimnek készülék nekik is így szeretném megoldani)Más
Meg tudnád kérdezni, hogy Air2 64+cell mennyibe kerülne?Más
Ti hogy tudjátok, fog működni Magyarországon az USÁ-ból behozott wifi+cell készülék, magyar SIM kártyával?
(Az új SIM megoldás miatt kérdezném.)
Köszönöm -
malisonX
aktív tag
Az igen, én augusztus 13-án rendeltem tőle és tegnap jött meg. Szerencsésnek mondhatod magad
Még egyelőre nem voltam otthon, hogy kicsomagoljam a gépet, de 90k-t remélem megért
Milyen tokot rendeltél rá és honnan?
Nekem valami olyan kéne ami az elejét és a hátát is védi. Gyári kinézetű kínai smart case és a Labato tok között vacillálok jelenleg. Mindenképp olyat szeretnék, ami tudja a smart wake up&sleep funkciót. Esetleg egyéb javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Még egyelőre nem voltam otthon, hogy kicsomagoljam a gépet, de 90k-t remélem megért