Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny.attila
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Én a 32 gigásamat 152-ért vettem, bontatlanul, "sufni" gsm-től, igaz angol töltővel (adaptert adtak hozzá), de nagyon kellemes csalódás ért az üzlettel kapcsolatban, főleg úgy, hogy előtte végigjártam 5 másikat, ahol kibontják, és a töltőt meg a kábelt plusz 5-10 ezer forintért adják.... Ettől függetlenül csak azért vettem ott, mert apple, és tudom hogy működik a garanciáztatás (volt szerencsém megtapasztalni), más, "simán" bolti garanciás terméket azonban biztos nem vennék ilyen helyen. Szóval ha valaki apple cuccot tervez venni, nyugodtan tegye meg ilyen helyen (a megfelelő előzetes körültekintéssel, természetesen). A különbözetből, pedig remek kis kiegészítőket lehet a masinához vásárolni

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi