Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
tomee007007 #1308 üzenetére
Hat figyeljetek... Sokat tortem rajta a buksim. Anno a mipadom is 16GB-os volt, plusz microsd slot, amit soha nem nyitottam ki, ugy adtam el, h "szuz" volt. Gyakorlatilag a kezdokepernyot nem tudtam megtolteni appokkal... Remelem sejtitek, h ez mit jelent tarhelyben.
Nem volt rajta soha egy darab jatek sem. Most, h vizsgara keszultem, pluszban felkerult vagy 4MB-nyi doksi, meg egy Word olvaso
Kizarolag bongeszes, messenger, instagram, fb, youtube. Szoval ezen b.sztam fel magam, h a droid ezt sem tudta parhuzamosan, es ezert vagyok itt, ebben a topikban, meg mert nem koptak még meg az Iphone-os emlekeim
Nem allitom, hogy nem a 64-est veszem, ha jo lesz az ara.Meg is van. Utoljara ez volt a belakott rendszerem, bocs a kepminosegert: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows XP
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest