Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Tudja valaki air2-n hogy lehet a Facebook sötét módot aktiválni?
-
realmadrid
aktív tag
Én a “szamurájosoknál” cseréltettem, de szerintem nem olyan, mint a gyári volt. Egy egyszerű WoW szókereső használata közben eléggé felmelegszik és rohamosan merül közben. Úgy gondolom, hogy kezd kevés lenni a benne lévő technika. Valószínüleg az IOS támogatás végett maradok ennél a gyártónál, ha cserélve lesz egyszer.
-
Sziasztok!
Nem akarok minden topikot tele firkálni, ezért ha esetleg nem láttátok, rá kukkantotok erre a kérdésemre?
Előre is köszi!
-
realmadrid
aktív tag
IOS 15.7.3 frissítés !
-
lorcsi
veterán
Mi a legfrissebb os amit telepiteni lehet az air2-re ?
-
Alex91
félisten
válasz
urbanjozsi #1940 üzenetére
[link] , itt is kerdezd meg, itt vannak emberek, akik szerint a 32 GB mindenre eleg… Hat ha ok tudnak segiteni!
-
urbanjozsi
senior tag
-
buca84
őstag
válasz
realmadrid #1938 üzenetére
Köszi! Alex91 Neked is!
A honlapjuk szerint 50e Ft. Az nagyon durva. -
buca84
őstag
Repedt üveget (lcd felett) mennyiért cserélik?
-
R19
senior tag
válasz
realmadrid #1934 üzenetére
Köszi a választ!
-
realmadrid
aktív tag
Szia,
Nálam úgy tűnik jól megy. Amit észrevettem, hogy a Chrome időnként kilép. Ekkor az asztali ikonok közül néhány, mintha villogna. Ez nem tudom mitől van, mindig frissítem, amit használok. Más. Az akku kezd fáradni, ahogy nézem elég drága a cseréje. Jó lenne találni olcsóbb helyet. -
R19
senior tag
Hahó!
Van még itt valaki?
Érdemes telepíteni az iPad OS 15-öt, vagy jobb a 14.8.1-en hagyni? -
Oldman2
nagyúr
válasz
realmadrid #1929 üzenetére
Már vagy még?
:-)Kizárt, csak a legfrisseb támogatott és még az Apple által aláírt rendszerre tudsz visszaállni, ami Air 2 esetén a jelenlegi legújabb iOS.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
Lehetséges már visszaállítani például a kilences rendszerre ?
Köszi -
Oldman2
nagyúr
Hozzám kerül rövidesen egy iPad Air 2-es, érdeklődök, nincs-e valakinek elfekvőben valami normálisabb tokja hozzá!?
-
-
szekelybacsi
csendes tag
Sziasztok. A tableten nem tudom beállítani, hogy a gyári mail kliensben oldalra húzásnál ne archíválja, hanem törölje a mailt. Telefonon (iPhone) működik, igaz ott is csak úgy, hogy régi mentésből állítottam vissza a készüléket. Valaki tud ebben segíteni?
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB #1920 üzenetére
Négy éve van Air 2-esem, 9.3.1-el, már nem akarom frissíteni, mert nem akartam hogy döcögjön, szaggasson a gép, persze vannak appok amikhez ez már nem elég, de főképp netezésre használom, így bőven jó, nem is látom értelmét lecserélni, meg tudnám venni a legújabb Ipad Prot, de mivel nem használnám ki, pénzkidobás lenne, úgyhogy használom ezt amíg csak tudom
-
zolikaDB
veterán
Huh, ennyire jó az Air 2 még mindig, hogy kutya se néz be ide?
-
Jano_023
őstag
válasz
realmadrid #1918 üzenetére
Szia ez a topic nem nagyon megy. Itt tedd fel a kérdést.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
realmadrid #1917 üzenetére
Sziasztok !
Gmail-ből megnyitott link az első megnyitásnál megkérdezi, hogy Safari vagy Chrome nyissa meg. Ezután állandóan a Safari nyitja meg. Ezt hol lehet beállítani, legalább kérdezzen meg ? Első, gyári IOS.
Köszi. -
Aleks782
csendes tag
Köszi mindenkinek! Akkor felrakom én is.
-
Auratech
őstag
Nekem se mutat semmi jelet. Pedig az akku már csak olyan 85%-os. Valoszínű, hogy az Air2-ben több a tartalék. Valamint a tabletek akkujában a proci számára biztosan elég a teljesítmény. A telóknál a panel által felvett teljesítmény szerintem kisebb, mint a proci 3-4 wattja, ami esetleg öregedő akkunál a felugró teljesitményt nem tudja kiszolgálni. Tabletnél teljes fényerőn azét langyos a képrenyő, amit 10w ra saccolnék, nagyságrendileg..
-
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
IOS11-el van valakinek tapasztalata? Frissítsem a mostani lassítós sztori fényében? -
tomee007007
őstag
-
fogi
tag
Sziasztok,
Air 2-m gyári bőrtokja kicsit viseltes már, lecserélném hasonlóra, de sajnálom a gyárira a pénzt.
Néztem eBay-en, szerencsére van sok féle, de nem mertem egyiket sem megrendelni fotók alapján.
Tudnátok ajánlani eBay-es vagy más forrásból hasonló tokot, ami bevállt nektek? -
szmayer1
senior tag
Erre valaki??
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy adott egy ipad air2 amin ios 10.3.1 van. Erre szerettem volna felrakni a 10.3.3-at ituneson keresztül dfu vagy recovery módban. (Még aláírja az apple). De nem jött össze, a következő a probléma. Macbookon folyamatosam
9-es hibakódot kapok (az eszközre való csatlakozás sikertelen). Próbáltam már frissítéssel, visszaálítással, másik usb port, másik kábel, mac újraindítás, minden a legfrissebb rajta stb. Windows-os gépen meg 3503-hibáig jut el. Mac-en legalább eljut az alma logoig és alul már megjelenik a csík is hogy dolgozik, de pár másodperc és jön a hibaüzenet. Windows-on még eddig sem. Az ipad nekiállása előtt csináltam meg ugyanígy egy 5s-t, ott jó volt minden, mondjuk azon ios 8.valami volt, de azon jó lett minen.Valakinek valami ötlete??????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows XP
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4102
- iPad Pro M1 11" wifi 128GB megkímélt + gyári Smart cover
- Apple iPad Pro 11" 256GB Wifi asztroszürke
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest