Új hozzászólás Aktív témák

• majom2

senior tag

válasz crey #329 üzenetére

Ejjha, ez aztán az infó! :) És szted melyik számít szabványnak? a flash vagy a html5? és melyik szekeret tolja jobbs bácsi éppen? :) nyilván az átállást nem lehet egyik napról a másikra megtenni és ehhez kellenek átmeneti megoldások.

ha figyelmesen olvasol, láthatod h ezt én is írtam.

a met.hu bekaphatja. én is most néztem meg, és tényleg :)

tisztában vagyok vele h ez egy fórum. ugyanakkor néha ledobja a szíjat a rengeteg read-only megmondóember, akik csak hajtogatják a baromságokat mint valami papagály. na ennek nincs az égvilágon semmi értelme. az a legjobb változat, amikor láthatóan fogalma sincs arról sem h miről beszél - még ha ő esetleg úgy is gondolja. egy értelmes vitának én is nagyon örülök, én is ezekért járok ide. csak az a baj, h az ilyenekből sajnos nem sok van. még valami: read-only megmondóembereket soha nem győzöl meg érvekkel. meg kb semmivel sem. de arra jók h megöljék az értelmesnek induló vitákat.

#333: én is néztem a demót, h csak valami számlaszám kiírásra használják :) le is esett az állam :) na ilyenkor nem tudom sírjak-e vagy nevessek :) de biztos valami nyomós oka van :)

Új hozzászólás Aktív témák