Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A plastik meg handras elemzés eléggé vicces, én végignéztem a videót és bejelentéskor angelday szimplán leszarozta, semmizte, handrast meg kérdezték, hogy szerinte mennyit fognak eladni, és közölte, hogy baromi keveset. Aztán a végén az a nevetségesen erőltetett próbálkozás, ahogyan saját magukat győzik meg, és keresik az okokat, hogy ez miért lehet jó!
vagy egy apple fantól még akár ez is belefér, handrasnak meg ugye az a feladata, hogy eladja, szóval azt is értem. de amikor a plastikon másnap már azt olvasom, hogy angelday vesz magának egyet!! na az lol.
Semmi szüksége rá, de bebeszéli magának, hogy ez milyen kurva jó.
Én elhiszem, hogy ez sok embernek baromi jó vétel, hiszen azért nagyon kevés olyan termék van (még a legnagyobb bukások is) ami senkinek sem a várva várt csoda.
de ez, hogy lefikázom, nagyítóval keresem mi az amit pozitívként lehet emlegetni, aztán másnap bejelentem, hogy venni fogok egyet. vagy kijelentem, hogy ebből semennyit nem fogok eladni mert szar, másnap a blogon meg kint van hogy instant get?elég megnézni a beszmacen a szavazást, a sok elvakult között is sokáig majdnem 3x annyian szavaztak a nem tetszikre! ez azért jelent valamit. most nem néztem hogy áll a dolog, gondolom azért lassan a vérfanok majd javítanak az arányon.
szóval a topikból is látható, hogy vannak olyanok, akiknek ez jó lesz, ezt el is hiszem.
de ez a termék akkor sem nagy durranás. se a bejelentésen, sem a fanoldalakon, sem sehol nem kíséri akkora ováció mint volt pl az iphonenál.
ez egy korrekt termék egy nem olyan széles rétegnek, semmi több, semmi bumm.fairi: inkább pm ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest