Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Én nem szedem le, a mostani netsebesség mellett simán megnézem streamen.
El tudom fogadni, ha valaki egy rakás filmet leszed rá, de szerintem simán élhető a 32 is. -
válasz
vakablak93
üzenetére
Ezek szerint te jobban ismered a fórumtársak felhasználási szokásait, mint ők maguk.
Szégyenlem, de nekem is elég a 32 GB egy tableten. Sokszor, sok helyen olvastam már, hogy nem kéne elégnek lennie. Igyekszem is megfelelni az elvárásoknak, de sajnos nem megy.
Rohadt cloud, meg streaming... Ők tehetnek róla. -
tDr1v3r
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Az uj Air-ek “felvastag” kavaja tok jol foghato, meg nyilvan a veletlen erinteses algoritmus is eleg jol dolgozik mellette. Az extrem vekony kavakat nem ertem, de ezt eltalaltak, szivesen latnam majd a belepo modellben is...
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93
üzenetére
Sehogy. A Tab S5e-vel ugy kell buveszkedni. Persze tartoba lehet tenni, olben lehet tartani, de megfogni normalisan csak kikapcsolva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rohadt cloud, meg streaming... Ők tehetnek róla.