Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- AMD FX
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Csúnya gépigénye van. Nem lesz ennek jó vége. Szerintem a megjelenés után sem fogok még jó pár évig játszani vele itthon. Nem mintha nem gyűlne össze egy új konfigra, de annyira koczka azért nem vagyok.
-
Viktor77
titán
-
Hí, ez valami borzadvány. Pedig az ötlet nem rossz.
GTA-MMO. Bár nem a műfajom az utóbbi, azért volnának ötleteim hogyan lehet rendesen összehozni. Hát nem így... -
pete_21
addikt
Teljesen jogos. Főleg, hogy előre nem is lehet tudni, hogy milyen lesz a játék. Vagy nem tudom, lehet, hogy csinálnak majd valamilyen nyílt hétvége-féle betekintést.
Ui.: Nem teljesen mérvadó, de netes játéknál az is tudja idegesíteni az embert, ha csalókra bukkan, akik ugye eléggé lerombolják azt a játékélményt, amiért mi nem kevés pénzt fizettünk.
-
Dani811
aktív tag
Ne öljetek meg a tudatlanságom miatt, nem tudtam mostanáig hogy Júliusban jön ki, és nem, nem erdőben élek, a játékokról beszéltem, a víz, áram meg minden az kb létfontosságú, egy játék nem (ha nem vagy kocka), és egy olyan dologért mért fizessek havonta mikor hetente csak 2-3 órát játszok?
-
h-yle
addikt
Mert ha egy játék egy hónappal a megjelenése előtt még vállalhatatlan állapotban van, akkor nem hiszem, hogy az alatt a hónap alatt megváltják a fejlesztők a világot. Főleg ha az alapvető játék design eléggé sántít, még ha a grafikát, és bugokat nem nézi az ember.
Persze, az is lehet, hogy beta címen egy direkt szar 2 éves buildet játszatnak a játékosokkal. Csak nem valószínű
-
Morden24
nagyúr
Amit írsz, az mondjuk egy alfára igaz. A beták (főleg, ha publicok) azért már emészthetőek az esetek nagytöbbségében.
Bár én nem fizetnék érte, ha egyszer megvettem valamit az maradjon is az enyém.
Gondolom egy erdőben élsz áram, gáz, víz és mobiltelefon nélkül (mondom ezt attól függetlenül, hogy engem sem nagyon izgat az MMO koncepció, de közel sem azért, mert nem kerül a tulajdonomba egy szolgáltatás
). -
aram01
nagyúr
kéregeti a komolyabb vasat a gém
-
h-yle
addikt
A beta alapján ez a game, ronda, bugos, optimalizálatlan, és ez még csak a kezdet.
Cél nuku, pályatervezés gyak. nem létezik, a küldetések meg unalmasak. Ha van haver akivel lehet játszani, akkor végülis játszható, de egy 5/10 szintért én nem fogok havonta fizetni az hétszentség. Szóval óvatosan a kasszánál uraim.

-
csdm
senior tag
Végre jönnek a játékok amik kihasználják a a lassan 2 éves cuccokat.
(core2Quad, HD 4800) -
Morden24
nagyúr
Jaja, elég vastagon fogott a penna a gépigénynél. Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy miért nem kovácsolják dx11-re a dolgot, mert jóval jobb az erőforráshasználat, mint a dx10-es esetén.
Egyébként néztem most képeket a játékról, azért szerintem elég jól néz ki. Más kérdés, hogy biztosan nem fogok vele játszani, de attól még látványra nem rossz.
-
Valahogy teljesen kimaradt a látókörömből ez a game....
Érdekes lehet. Ha lesz nyílt hétvége akkor biztos benézek

-
elithun
őstag
Kicsit húzós a gépigénye szerintem, mert egy mmo-ról van szó. Majd kiderül élesben.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).