Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Találtgyerek #7 üzenetére
Én hotswap HDD keretnek használom. ODD az nekem is csak egy USB-s van valahol a polcon. Az USB 3-s dokkolók nem váltak be, másolás közben eldobálják az egész USB portot, valószínűleg a Logitech wireless adóvevők zavarják be (mind a Unifíing, mind a G Pro), mert a közelébe dugott pendrivetól is elkezd furcsán akadozni az egér. Mivel a madzagnélküli egér mindenképp kell, ezért marad a dokkoló helyett a keret.
-
podtibi
senior tag
Nem rossz, bár elsőre felsem tűnt hogy a tápegység hova kerül.
-
Dr. Akula
félisten
Az egyetlen ami szimpatikus benne, hogy ismerik még az 5.25"-et.
-
Jó cím lett
Kár hogy belül nem festett
-
Gdi
senior tag
[szerintem] Az oldallapja zavaró (a kinyomodó résszel). Lenne egy csomó más budget kis ház, de mindegyiknél elrontják az összképet ezzel.
-
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Igen, én is valami ilyenre szeretném lecserélni a jelenlegi házamat, mondjuk az is Chieftec.
-
fatpingvin
addikt
pacek, jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A várhatóan mérsékelt árú típus csupán 166 mm széles, és az 5,25 hüvelykes kivezetés mellett SD kártyaolvasót is kapott.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fali konzol lapos tévékhez
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest