Hirdetés

Anorexiás toronyházat mutatott be a Chieftec

A várhatóan mérsékelt árú típus csupán 166 mm széles, és az 5,25 hüvelykes kivezetés mellett SD kártyaolvasót is kapott.

A 2000-es évek ászaként ismert Chieftec egy keskeny, Mini-ITX, microATX, továbbá ATX formátumú alaplapok fogadására felkészített toronyházzal gyarapította az Uni szériás megoldásainak portfólióját, és a friss jövevényt UC-03B-OP-nek keresztelték el.


[+]

A 373 mm magas, 166 mm széles, illetve 443 mm mély, 6 bővítőhelyes modell üresen 3,15 kilogrammot nyom a mérlegen, és az ATX-es szabványú tápegységet a frontjában szállásolja el. A 0,5 mm vastag SGCC acélvázas géplak belsejében 120 mm magasra nőtt processzorhűtők, valamint 250 mm hosszúra nyúlt videokártyák férnek el, miközben háttértárolók tekintetében két 2,5 és két 3,5 vagy három 2,5 és egy 3,5 hüvelykes meghajtóban gondolkodhatunk, sőt, még egy külső 5,25 hüvelykes keret is a rendelkezésünkre áll, aminek néhányan biztosan örülni fognak.


[+]

Fentre, lentre, meg oldalra egy-egy 120 mm-es, hátra pedig két 60 mm-es ventilátort csavarozhatunk be, de a vízhűtések kedvelői talán jobban teszik, ha másfelé nézelődnek. Az alul és oldalt légzőrésekkel ellátott előlap jobbjára helyezett csatlakozók két USB 3.0 konnektorban, plusz két 3,5 mm-es jackben merülnek ki, de egy SD/MMC/MS memóriakártyákkal kompatibilis kártyaolvasót (maximális adatátviteli sebesség: 480 megabit/s) szintén kapunk majd a pénzünkért.


[+]

A 2 éves garanciával értékesítésre kerülő kalyiba elvileg szeptember folyamán jelenik meg az üzletek polcain, s bár a leendő vételárát még nem közölték, nem tartjuk valószínűnek, hogy a vásárlóknak koplalniuk kellene ahhoz, hogy kigazdálkodhassák az összeget a családi költségvetésből.

Előzmények

Hirdetés