- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv,
A következő problémáim vannak:
1. csináltam ddns címet. beálítottam és azon keresztül fel is tudok lépni a nasra, azzal nincs gond. A transmission gui viszont csak LAN-on keresztül lép fel, ddns-en keresztül nem. 9091-es port meg van nyitva... Főleg az androidos verzió érdekelne, azon sem megy de gondolom ha pc-n menne akkor androidon is.
2. transmission-t putty-n telepítettem, de van transmission.sh illetve transmission.sh.new is. Itt a régit ki kell törölni? Lehet ez zavar be? Illetve még annyi hogy a admin felületen a transmissionre nem írja hogy telepítve. Telepítsen fel onnan is?
3. dropboxot összekötöttem. Kipróbáltam, a torrentet felmásolta, de nem indította el.
A settings.json filet módosítottam."watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",.
"watch-dir-enabled": trueDe az első sor után a pont nekem vastag, az előtte sorokban meg halvány. nem tudom van e jelentősége...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged