Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv,
A következő problémáim vannak:
1. csináltam ddns címet. beálítottam és azon keresztül fel is tudok lépni a nasra, azzal nincs gond. A transmission gui viszont csak LAN-on keresztül lép fel, ddns-en keresztül nem. 9091-es port meg van nyitva... Főleg az androidos verzió érdekelne, azon sem megy de gondolom ha pc-n menne akkor androidon is.
2. transmission-t putty-n telepítettem, de van transmission.sh illetve transmission.sh.new is. Itt a régit ki kell törölni? Lehet ez zavar be? Illetve még annyi hogy a admin felületen a transmissionre nem írja hogy telepítve. Telepítsen fel onnan is?
3. dropboxot összekötöttem. Kipróbáltam, a torrentet felmásolta, de nem indította el.
A settings.json filet módosítottam."watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",.
"watch-dir-enabled": trueDe az első sor után a pont nekem vastag, az előtte sorokban meg halvány. nem tudom van e jelentősége...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest