Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Huh, elég szép lesz! A komplexitásáról nem is beszélve.
-
Xerxész
őstag
válasz
wednesday #13 üzenetére
Én el tudom képzelni. A szigeteket helyettesítik a bolygók, a hajókat az űrhajók. Nyersanyag lenne bőven.
Mert most a 2070 után hülyeség lenne megint a mútba visszamenni, ámbár el tudnék képzelni egy Anno játékot a római korban is...vagy más ókori kultúránál. Mindenesetre szerintem a következő időben tovább fog menni a jövőben...és talán tényleg az univerzum lesz a közeg.De tényleg tök jó lenne, ha már a 2070-ben is ki lehetne jönni a világűrbe, pusztán a Föld köré...
-
Xerxész
őstag
Vajon a világűrbe is ki lehet zoomolni majd?
Ha már vízalatti világ van, a világűrben is tevékenykedhetnénk egy-két műhold, űrállomás tekintetében...bár tudom, erre az esély kb. a nullával egyenlő.Na, majd a következő Anno játékban...irány az univerzum!
-
SLYM
veterán
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
ezt énis megfigyeltem, de nem csak itt. annyira gyökerek sokszor, de majdnem az összes játék videóján, hogy beszarás. AA az pl soha, sehol nincsen. nevetséges, de néhol mégcsak nem is full max grafikán futtatják a játékot, stb
-
maszi99
őstag
Nagy ötlet ez az időugrás, és igen igényesnek néz ki, a tenger alatti nagyon állat
Ki kéne próbálni -
echterion
nagyúr
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Köszi, nekem is nagyon bejön.
Bármikor meg tudom újra nézni és mindig jókedvre derítenek a poénjaikkal. Azt hiszem, egy vígjátéktól ennél többet nem is kell elvárni.
-
h-yle
addikt
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
De. Attól még ez lett a végeredmény. Megesik.
-
h-yle
addikt
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Tényleg nagyon gáz ez a video. Bár lehet nem a gép szaggat, hanem a videót kódolták szerencsétlenek.
-
echterion
nagyúr
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
Ja, az eléggé érdekes, hogy a videók szaggatnak, de a játékjelenetek szerintem megfelelően mennek. Legalábbis addig, amíg megnéztem, mert bevallom, csak kb. a felééig volt hozzá türelmem. Nekem annyira nem jött be, bár ezt egy videó alapján nehéz eldönteni.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudtak egy olyan gépet alápakolni, amin nem szaggat? Legalább egy videó erejéig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Anno sorozat is folytatódik, méghozzá a jövőbe kalauzolva bennünket.
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest