- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsike
tag
Itt van egy nagyon részletes leírás (angol nyelven): [link]
Bár a leírás a régi Angry Birds játékokhoz készült, az újjal is működni fog, ha arra az appra hajtod végre - gyakorlatilag bármivel működik. Én a "Backing Up, Migrating, and Restoring Between All Versions" módszerrel jártam sikerrel, amikor egy 2.3-as eszközről kellett átmenteni az állást egy 4.4-esre.
Természetesen a backup folyamatot azon az eszközön kell elvégezni amiről, a restore folyamatot meg azon amire másolni szeretnéd az állást. A migrate folyamatot nyugodtan ki lehet hagyni, az csak akkor kell, ha ősrégi eszközről mentesz át modernre, ami itt nem játszik, mert az új Angry Birds csak modern eszközökön fut. -
Dezsike
tag
Csatlakoztasd FB-hez, az első eszköz amivel csatlakozol feltölti az állásod, utána minden más eszközre amit utána csatlakoztatsz letöltődik és ahogy haladsz visszaszinkronizálja a többire.
VAGY
Ha nem akarsz FB-hez csatlakozni, ki kell mentened az app védett tárhelyén lévő adatokat, amihez kicsit mélyebben bele kell túrnod a telefonba - ha rootolva van egyszerű lesz, ha nem akkor kicsit bonyolultabb. Ezzel a módszerrel csak Android-Android és IOS-IOS költöztetés lehetséges, a két rendszer között nincs átjárás. -
Dezsike
tag
2 napja töltöttem le a játékot és már a 70. pályán tartok. Amúgy nekem nem 5 hanem 10 életet ad, ez valami bónusz, vagy bug lehet? (Nem költöttem egy vasat se életre, se másra). Egyébként ha netre vagy csatlakozva és elfogy az összes életed meg lehet nézni egy reklámvideót a folytatáshoz, tehát nem kötelező várni vagy pénzt költeni, csak hosszútávon idegesítő a reklám - de ha már éppencsak annyi időd van, hogy még egyszer újrapróbáld a pályát és aztán amúgyis letennéd, ez egy jó opció. Ha pedig annyira hardcore játékos valaki, hogy órákig tolná egyhuzamban, előre lehet állítani az eszköz óráját aminek hatására ingyen újratöltődik az összes élet és lehet újra próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A mérges madarak sorozatról a sokadik bőrt húzzák le, ám most a főverzió kapott frissebb változatot, mely újfajta grafikával, de a régi játékmenettel kecsegtet.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest