- AMD FX
- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
Tudomásom szerint csak olvasni tudja.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Parancssorban formázzak? Linux alatt a Gparted csont nélkül megcsinálta. Egyébként erre találták ki az exFAT -ot, de azt a Win partícionálója még annyira sem ismeri. De, mindegy is, mert ahogy Te is írtad, az egységsugarú Win user arra formáz, amit az OS ajánl neki. Ez pedig az NTFS. Vagyis, egy Win -t használótól 99,9%, hogy NTFS háttértáron kapom az adatokat, ezért az én OS -emnek kell tudnia ehhez alkalmazkodni.
-
-
Ez a baj, hogy nincs, amitől változna
Mondjuk a cégeknek lenne könnyebb, ha a szoftvereiket azok is használnák, akik más OS-en vannak@HThomas : Én pl. bizonyos esetekben szeretk egy 7" tabletet, telefon általában kicsi (vagy kényelmetlenül nagy).
De nem is kell érteni, elég, ha elfogadjuk, hogy van, akinek ezekre lenne igénye. -
Szakadjunk el a jelen eszközeitől. Az irányt akartam felvázolni.
@strogov : Ebben az esetben nem jó szempont, hogy mennyit adnak el. Tök lenne igény olyan tabletekre, amik 7-10"-osak, megfizethetőek, korrektek. Csomóan vennének ilyet, de nincs, mert nincs kínálat, így nem is vesznek. Jobban megéri a cégeknek a telefon, persze, de sajnos aki normális tabot akar nem aranyárban, az jelenleg magasról van leejtve. Ugyanígy aki netbookot szeretne, mert az kicsi, és könnyű, de van billentyűzete.
Én a Psion Revo-mat is szerettem, de olyasmi sincs már. Vegyél telefont.Nem az a baj, hogy nem lenne jó az Android tableten.
-
Somatom
veterán
Wow!!! Ez jó hír. Nagynénémnek ajándékoztam a PC -met, mert nekem nem kellett, már ő használja és tökéletesen működik. Azóta én is nyugodtabb vagyok, mert előtte Windows -t használt, amit rendszeresen kellett TeamViewer -rel távgyógyítanom. Azóta nyugi van. Ez pedig azt jelenti, hogy akaratom még a halált is legyőzi.
Egyébként sokkal jobb, mint az A11 -et futtató tabomon a Samsung DeX. -
azbest
félisten
Chrome Os-nél nagy csalódás volt, hogy telefonos / tabletes appokat tud csak. Ha a tévés appokat (is) lehetne használni és hivatalosan is menne rajtuk netflix, primevideo tévés app, az már jópofa lenne. De telefonosokra csak nyűglődés. Persze, böngészőből lehet nyomogatni, de szerintem jobban passzolnának a korlátozott os-hez a tévés streaming appok, pláne ha távirányítót is adnának mellé.
Az amazonos store a win-ben "érdekes" lesz. Bár amcsiknál lehet több olyan app van rajta, aminek értelme is van. Itthon a fire tv-vel csak streaming appokat használok amazon platformon.
-
Necroman_Mk2
őstag
-
strogov
senior tag
Játékot időnként futtatok, mert egyszerűbb így farmolni (pl. auto clicker). De játékokon kívül én se látom azt a hatalmas app mennyiséget amit telefonon éjjel-nappal használok, de laptop-on rettenetesen hiányzik. A dolog inkább fordított. Telefont jó lenne kitenni monitorra, és ssms-t, vagy idea-t futtatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest