Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Tudomásom szerint csak olvasni tudja.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Parancssorban formázzak? Linux alatt a Gparted csont nélkül megcsinálta. Egyébként erre találták ki az exFAT -ot, de azt a Win partícionálója még annyira sem ismeri. De, mindegy is, mert ahogy Te is írtad, az egységsugarú Win user arra formáz, amit az OS ajánl neki. Ez pedig az NTFS. Vagyis, egy Win -t használótól 99,9%, hogy NTFS háttértáron kapom az adatokat, ezért az én OS -emnek kell tudnia ehhez alkalmazkodni.
-
Somatom
veterán
Azért ez, így, ebben a formában nem teljesen igaz. Felhasználásfüggő, hogy IOS, vagy Android tab a jobb. Én napi szinten használom az Android többablakos módját. IPad -en még mindíg csak az osztott képernyő játszik. Ha már Windows a téma, az iPad a legújabb frissítéssel is még csak olvasni tudja az NTFS meghajtókat, míg az Android írni is. Stb., stb.
-
Somatom
veterán
Wow!!! Ez jó hír. Nagynénémnek ajándékoztam a PC -met, mert nekem nem kellett, már ő használja és tökéletesen működik. Azóta én is nyugodtabb vagyok, mert előtte Windows -t használt, amit rendszeresen kellett TeamViewer -rel távgyógyítanom. Azóta nyugi van. Ez pedig azt jelenti, hogy akaratom még a halált is legyőzi.
Egyébként sokkal jobb, mint az A11 -et futtató tabomon a Samsung DeX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest