Hirdetés
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
korrekt a google, hogy kihozza az n4-re is, mert a 18 hónap support már lejárt.. viszont ők sem akarják a további fragmentálódást, a hardver meg bőven képessé teszik az n4-et az 5.0-ra. viszont tartok én is tőle, hogy valamilyen formában itt is herélve lesz az os, de azt meg úgyis kiszedik a teljes image-ből, aztán simán feltelepíted, ahogy nekem is n5 launcher fut a 4.4.4-hez az n4-en

-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
ha minden igaz, az n4 is megkapja hivatalosan, egyedül az első szériás n7 nem fogja megkapni.
az alkalmazás váltóval hirtelen nem tudok mit kezdeni, nem tudom eldönteni, hogy jó e vagy sem, mert a holo-ban hibátlan, ahogy van.. itt meg picit túlbonyolítottnak tűnik, mert a látványra akartak rágyúrni.
majd meglátjuk milyen, ha kijön ősszel - valszeg az új nexus telóval.
nekem az ég világon semmi bajom a holo-val, kifejezetten szeretem, mert egyszerű és tiszta. és pont ezért a megkapó megjelenése ellenére ezt az L-et picit visszalépésnek is tartom, ha egyszerűségről és funkcionalitásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest