Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Úgy néz ki, mint ha kisgyerekeknek meg kamaszoknak találták volna ki ezt a felületet

Már vártam mikor tűnik fel egy pokemon a fentebb belinkelt videóban. A színek is katasztrofálisak, halvány lila, fos kék - MetroSexual design.Nagyon nem tetszetős ez a gaggyantás irányzat. Persze, itt is ellehet beszélgetni a kontrasztok párhuzamáról, amely egységesít és a jövőt szimbolizálja, de a fehér vászonra csapkodott fostömlő az csak az ami.
-
ddekany
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Én ezekben a minimál designokban nekem az nem tetszik, hogy általában semmi nem utal arra, hogy mi az ami vezérlő elem, azaz mi az ami lenyomható, meg mi az ami elhúzható, és mi az ami csak tartalom. És a számológép az persze pofon egyszerű, de ott van kismilló app, szét vagy csúszva a napi forgatagban, és akkor ilyen divat majmoságokat eléd dobnak, ami semmi kapaszkodót nem ad az agyadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi