- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
Protezis #238 üzenetére
Úgy néz ki, mint ha kisgyerekeknek meg kamaszoknak találták volna ki ezt a felületet
Már vártam mikor tűnik fel egy pokemon a fentebb belinkelt videóban. A színek is katasztrofálisak, halvány lila, fos kék - MetroSexual design.Nagyon nem tetszetős ez a gaggyantás irányzat. Persze, itt is ellehet beszélgetni a kontrasztok párhuzamáról, amely egységesít és a jövőt szimbolizálja, de a fehér vászonra csapkodott fostömlő az csak az ami.
-
ddekany
veterán
válasz
Protezis #238 üzenetére
Én ezekben a minimál designokban nekem az nem tetszik, hogy általában semmi nem utal arra, hogy mi az ami vezérlő elem, azaz mi az ami lenyomható, meg mi az ami elhúzható, és mi az ami csak tartalom. És a számológép az persze pofon egyszerű, de ott van kismilló app, szét vagy csúszva a napi forgatagban, és akkor ilyen divat majmoságokat eléd dobnak, ami semmi kapaszkodót nem ad az agyadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bontatlan E olvasó..
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest