- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
eclipse19
üzenetére
Ja kérem, az esztétikáért meg kell szenvedni...
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.Mondjuk én azon is felhorkantam, hogy lecserélték az a három ikont arra a három mértani alakra. Ebből kb. a háromszög ami még hasonlít arra amit csinál. Persze, úgy se nézegeted őket, hanem tudod hogy melyik gomb hol van, ez igaz. Csak ilyen alapon a következő lépés az lesz, hogy mind helyén egy négyzet lesz, mert úgy még egységesebb. Aztán csak három kis vízszintes vonal. Aztán, mivel - mint mondtam - úgy is tudod hol vannak, nem lesz ott semmi, csak tudni kell, hogy azon a 3 helyen megérintve a telefont vmi történni fog. Über letisztultság. Ezen a ponton az 60+ generáció már csak WTF arccal néz, hogy ezt most miért...
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...