Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
eclipse19 #210 üzenetére
Ja kérem, az esztétikáért meg kell szenvedni...
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.
Mondjuk én azon is felhorkantam, hogy lecserélték az a három ikont arra a három mértani alakra. Ebből kb. a háromszög ami még hasonlít arra amit csinál. Persze, úgy se nézegeted őket, hanem tudod hogy melyik gomb hol van, ez igaz. Csak ilyen alapon a következő lépés az lesz, hogy mind helyén egy négyzet lesz, mert úgy még egységesebb. Aztán csak három kis vízszintes vonal. Aztán, mivel - mint mondtam - úgy is tudod hol vannak, nem lesz ott semmi, csak tudni kell, hogy azon a 3 helyen megérintve a telefont vmi történni fog. Über letisztultság. Ezen a ponton az 60+ generáció már csak WTF arccal néz, hogy ezt most miért...
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest