Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
aggleány #359 üzenetére
Lehet! Nekem van egy 7" tabom, na, azt egy kézzel marha nehéz lenne nyitni. Ez a "magam" felé húzogatós tetszik, úgy néz ki ezzel még a 7"-ost is simán lehetne nyitni egy kézzel. Mindenesetre egy próbát megér. A Pulse-omra nem rakom fel, mert elég kicsiny a kijelzője ahhoz, hogy a hagyományossal is tudjam nyitni.
-
grotib
tag
Ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem. Használta már valaki hosszabb úton a google maps navigációját? Mi a tapasztalat? Ha jó akkor a gépem 20-25 ezer ft-al többet ér, mert van rajta egy legális, mindig frissülő térképekkel rendelkező navigáció!
-
grotib
tag
válasz
Keresztapper #330 üzenetére
Köszi, a gyors választ!
-
grotib
tag
Felraktam a T-mobile Pulse telefonomra a GPS Booster nevezetű progit, mert nagyon sokára, vagy egyszerűen nem is talált műhódat, kiválóan működik azóta a GPS vevő. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen elven működik, mert a kínai tabom GPS-én nem javított semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Acer notebook topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest