- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Lehet igazad van, a gtalkot ezen leírás alapján tettem rá. A tabot nem forgattam, fix helyen volt.
-
KamuMazsola
őstag
Nem hiszem, hogy kimaradt volna, mert minden a leírásnak megfelelően működik, a teljes biztonsági mentés üzenet is bejön, az adatok biztonsági mentésére klikkelve el is indul, csak nem csinál rendes mentést.
Amúgy azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a v2-es romot kellene felraknom, meg tárhelycserét is kellene csinálnom, mert a gyerekek telerakták mindenféle androidos játékkal és jó lett volna egyszerűen átköltöztetni mindent, de sebaj megoldom.
-
KamuMazsola
őstag
Igazándiból ez egy navigációs készülék 4.0.3-as androiddal, ez még nem a v2. Tudom, hogy leváltotta a hangouts, de nem mindíg jobb az ami új!
-
KamuMazsola
őstag
Ez az adb-s dolog nekem nem jött be. Próbáltam pluginnal is meg parancssorból is, először 630kB, igen kilobájt, majd más beállításokkal 3,7 és 32MB-os fájlokat készített. Amikor a 32MB-ost csinálta, akkor a tab többször kiírta, hogy a gtalk leállt és képernyőjén ahol az éppen mentés alatt lévő program látszik, ott a googletalknál kimerevedett. Ahol pedig a programokat egyesével ki lehet választani ott, ha mindent kijelölök hibát jelez, a folyamat nem hajtható végre, vagy valami ilyesmi.
Azért jól elszórakoztam vele, tanultam is belőle, szóval azért hasznos volt! -
KamuMazsola
őstag
Nekem ott csak a Hálózat (hálózatnév) alatta meg most két gép az egyik ez a másik egy laptop és az alatt a frissítés ikon. Adb nincs.
A plugin telepítésnél először nem tudta létrehozni a mappát, majd rendszergazdai jogot kért, ráklikkeltem. Így nem jó? Hogyan tudom ellenőrizni, hogy jó-e a plugin? -
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Nekem volt a gépemen telepítve TC, letöltöttem hozzá a plugint, de nem ismeri fel az usb-re csatlakoztatott tabletet.(USB hibakeresés bekapcsolva.) Az adb packot nem telepítettem, az kell hozzá, ha igen hova másoljam azt a három fájlt ami ezen a linken van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest