Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fromtropoja

csendes tag

Nagyon csalódott vagyok.

Egyszerűen nem értem a Google-t. Kiadja a 4.4-t harsogva, hogy meg csináltuk a tutit, olyat optimalizáltunk, hogy már 512 megán is jól el van. Ezzel egyidejűleg beszünteti a GNexus támogatását. Miért??

Mert 18 hónap a terméktámogatás? Ezen én nem tudok túl lendülni. Párszázszor le lett írva, hogy a Google a szolgáltatásaiból él, azért létezik az Android. Szinte nincs is profitja a készülékek eladásán, ezért tud olykor pofátlanul olcsón csúcshardvert adni. Ha a Google tulajdonképpen nem elsősorban a hardver eladásából él, akkor a legfrissebb szoftvert (amivel a szolgáltatásait leginkább ki lehet alkalmazni) miért nem hajlandó a már meglévő készülékeire eljuttatni?

Én totálisan meg értem a Samsungot (én is így csinálnám), hogy nem adja a frissítést könnyen hiszen hardver gyártó, abból van pénze ha eladja a Galaxy-t nem abból ha frissíti. Hellyel közzel az Apple-t is, hogy a régi készülékekre nem a teljes funkciókat adja. De a Google??

Csokifigurák meg Apple heater KitKat videók gyártása helyett le kellet volna ültetni 15 programozót 5 XL-es songoku pizzával és megmondani nekik, hogy addig nem állnak fel míg nincs fent a Nexus S-n a 4.4 KitKat. 512 Mb-al. Mert az szólt volna nagyot. Nem az átlátszó értesítési sáv.

Persze értem én, hogy fogyasztói társadalom de a Googlenek akinek nem elsődleges érdeke, hogy eladja a vasat, arra ösztönzi a jónépet hogy évente (de másfél évente egészen biztosan) vegyen újat a régit meg dobja el, miközben hirdeti, hogy ez a legalapabb hardveren is elmegy.

A vezető informatikai cégek lassan olyanok mint a magyar politikusok. Egyiket se szívesen választom.

(Küldve a Nexus4-emről.)

Új hozzászólás Aktív témák