Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
Persze a mérnökök nem elégedtek meg ennyivel, ugyanis az aktuációs pont 1,5 és 3,6 mm között szabályozható.
a wooting one ezt már tudja egy ideje, meg a topre realforce rgb is.
-
-FreaK-
veterán
-
Predatorr
őstag
Na, úgy látom, a google fordító még nincs a kvantumfölény birtokában, amilyen lassan ez ideért.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
[ergodox] [redox]
Tőlük készre szerelve is lehet rendelni jobb vagy bal felet többféle házzal és kapcsolóval, az egyiket végigkattintgattam és a cikkben szereplő Razer árában jön ki a vége. Lengyel cégről van szó, így hamar ideér a rendelés és vámolással/extra áfával sem kell számolni.Ezek a billentyűzetek csillivilli alkalmazás helyett nyílt forrású firmware-ből alakítható tényleg olyan kiosztásúra tetszőleges számú is kialakítású réteggel, amit szeretnél, szóval a betanulási időszak sokkal nehezebb lesz.
Az előző hozzászólásom írásakor köhögött az oldaluk, így nem akartam linkelni.
-
BioNiCMaN
addikt
Nekem van 1 Nostromo (szerintem ugyanez...) és egy G13. A Nostromo a polcon, nem véletlenül, sokkal jobb a G13.
-
icp1970
senior tag
Érdekes hardver,az már biztos.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Foglalt név #2 üzenetére
vagy bal kezes
Balkezes változatnak építsd meg magadnak a Dactyl Manuformot jobb oldalát vagy más split ergo egyik felét (Corne, Liliy58). Persze ez idő, és árban sem biztos, hogy annyira olcsó lesz, cserébe lehet egy balkezes egérhez passzoló darabod.Jobbkezesben Ergodoxból és Redoxból is akad félbillentyűzet a piacon, sőt ezekből vezeték nélküli is előfordul, és némelyik készen is kapható.
-
-FreaK-
veterán
Lejárt
Látom már, hogy van azért itt választék. -
-FreaK-
veterán
válasz
Foglalt név #2 üzenetére
Erősen gondolkozom egy ilyenen, de ennyit nem fogok kiadni érte. Létezik valami régebbi hasonló modell, ami még kapható bontatlanul, elfogadható áron?
Csak a Razer gyártott az utóbbi években ilyet, ugye? -
Foglalt név
addikt
Több mint 10 év alatt, mióta Belkin(Nostromo) megszülte ezt az eszközt, kb. semmi érdemi újítás nem történt. Ha lenne belőle kábel nélküli és/vagy bal kezes venném az újat, addig teljesen jó a régi, hála annak, hogy ezen még nem a razer 2 év alatt lefoszlós gumibevonata van
-
MeszesKPT
őstag
Gondoltam, hogy autós játékokhoz nem is lenne rossz egy ilyen. Aztán a cikk végén láttam az árat és meggondoltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Szinte határtalan konfigurációs lehetőségeket ígér a cég optomechanikus elven működő perifériája.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest