Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor.79

tag

válasz atok666 #92 üzenetére

Úgy, hogy elkészítettem a facebook bizonyos oldalait a mi rendszerünkben, és aztán pedig mértem, hogy mennyi idő megy el a renderelésre, valamint milyen processzorterhelés van görgetés közben, valamint azt, hogy mennyi a rendszer memóriafoglalása.

Mint feljebb jeleztem, pár hónap, és publikálom erről a cikkem a Weblaboron, példakóddal, kipróbálható tesztoldalakkal stb. Én, ha állítok valamit, annak van alapja.

"Egy fb klienst meg ne nagyon hasonlitsuk szerintem egy vallalati applikaciohoz. Valoszinuleg sokkal tobb mindent csinal egy fb oldal, mint a ti appotok."

Bármely webes alkalmazás ugyanúgy működik: egy kérésre adatokat kap a szerverről, és azokat megjeleníti. Ezt lehet jól és rosszul is csinálni, a Facebook ez utóbbiba tartozik.

Vettem a Facebook keretrendszerét, a React-et, és elkészítettem benne azt az űrlapunkat, amelyiken a számlákat listázzuk. Negyven sornyi adatot rajzoltam ki, soronként harminchét mezővel, React-ben 1320ms, a mienkben 128ms a kirajzolási idő.

Új hozzászólás Aktív témák