Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabor.79

tag

válasz Cifu #39 üzenetére

"De miután ellenpéldával nem jöttél, Te sem valószínű, hogy találkoztál ilyen igénnyel. Akkor miért is hátrány, ha az ellenpontnak felhozott médiaboxokon nincs CI kártya?"

A prohardveres cikk egy TV tuneres set-top boxról szól, te pedig linkeltél egy TV tunerrel és CI kártyaolvasó nélküli médialejátszót. Ennyi erővel felhozhattál volna telefonokat is, azokban még erősebb hardver van, ráadásul beépített képernyő.

"Te sem a témában szóltál hozzá az elején, csak nekiálltál fikázni azokat, akik érvekkel alátámasztva mondtak véleményt a tesztben szereplő készülékről."

Almát hasonlítottak a körtéhez, ráadásul "kifelejtettek" pár fontos szempontot, mint például a garancia vagy a nyelvtudás. Nyilván te, aki napi szinten tájékozódsz katonai témákban - gondolom - angol nyelvű oldalakról, nem fogsz problémát látni ebben, de tisztelt honfitársaink többségének nem olyan a munkája, hogy ennyit használná a netet angolul vagy németül. Aztán ha mégis így kéne valamit intézni, akkor szaladgálnak a hozzád hasonlókhoz, hogy segítsenek már. Ezt is beleszámolták az "érvelők"? Vagy csak a nagy számok bűvöletében "elfelejtkeztek" erről?

"A kérdés értelmetlen. A 6-os android például biztonsági szolgáltatásokban nyújt többet, lásd telepített alkalmazásoknál hogy mire adsz neki jogosultságot.
    Az 1GB RAM már akkor is kevés lesz, ha például Facebook App-ot futtatnál. Android 5.1.1-nél is.
    "

Szerinted annak a leellenőrzéséhez, hogy az adott alkalmazás hozzáférhet-e a különböző szolgáltatásokhoz, egy egész gigabájt plusz memória kell? Mióta foglalkozol programozással? Ezt tényleg csak ennyiből lehet megoldani?

Én történetesen webes programozó vagyok, és az általunk fejlesztett vállalatirányítási rendszert, ami némileg bonyolultabb, mint a Facebook alkalmazása, most írtam át úgy, hogy összesen tíz megabájt memóriát foglal, és csöppet több adattal dolgozunk - mindezt böngészőben. Facebookéknak ez miért nem sikerült? Miért a hardvergyártókat ostorozzátok helyettük? Pár hónapon belül a cikkem is meg fog jelenni a témában a Weblaboron.

"Akkor most légyszíves lapozz vissza a #19-es hsz.-edhez, és magyarázd el, hogy mi a fenéért kellett azt a fikahalmot összehordanod..."

Olvasd csak tovább, amit írtam: én egyiket sem ajánlanám. Hanem elmondanám, hogy ezek és ezek vannak, ezekkel és ezekkel az előnyökkel és hátrányokkal, és döntsön ő a szükségletei szerint.

Új hozzászólás Aktív témák