- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
antikomcsi #834 üzenetére
Okés nem sül meg de egy szervernél akkor is jobb ha továbbmegy egy venti halálakor, nem pedig plötty lekapcsol.
Hely persze kell neki, mert negy disznó. -
TRitON
aktív tag
válasz
antikomcsi #829 üzenetére
Így ahogy mondod. 4,2 GHz-en megy, 1,4 (mérve 1,378) V-on.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
antikomcsi #826 üzenetére
Hát az én 8320-am 1.28-on megy 4ghz-et, 1.36 kell 4.2-höz, és 1.44 a 4.5-hez. Az fx topicban eddig mindegyik hasonlóan megy.
Túlzás az az 1.4v feletti fesz 4kellett gigához. -
TRitON
aktív tag
válasz
antikomcsi #826 üzenetére
Próbáltam a blend tesztet, 5 órát ment, utána kikapcsoltam, nem hibázott. De mint azt már egyszer elmondtam, a blend kevésbé melegíti fel a procit, mint a különböző matematikai számítások (pl. SETI).
-
RVR400
veterán
válasz
antikomcsi #824 üzenetére
Az jó, mert amúgy gyárilag 1.425V a Vcore, mind a 8320 mind pedig a 8350 esetében.
-
TRitON
aktív tag
válasz
antikomcsi #820 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is 1,4 V-os alapfeszen hajtom 4,2 GHz-en, HyperTX 3-mal, max 60-62°C.
-
RVR400
veterán
válasz
1.356-on megy 4.2-n az enyém...
-
tixem
addikt
válasz
Nem 4.2-re hanem 4-re, de gondolom nem sok a különbség akkor.
7870 lesz mellette és fsp raider 550, elégnek kell lennie.
Köszönöm!
-
tixem
addikt
válasz
antikomcsi #818 üzenetére
akkor alapfeszen ezek szerint esélytelen?
tudom, hogy minden procinak máshogy tűri a tuningot, de kb mennyire kellene felemelni, hogy menjen stabilan? Vagy alapfeszen mennyi a max amit eltűr. Most veszek először ilyen komolyabb procit nincs túl sok tapasztalatom
Ez a RAM jó mellé? Sebességével nem lesznek gondok? Nyáron sem kéne bármiféle problémának lenni, nem szokott iszonyatos meleg lenni, meg hűvös helyen tartom.
-
TRitON
aktív tag
válasz
antikomcsi #800 üzenetére
Nem ártott, hogy lefuttattam a Blend testet, igazad volt.
Két és fél óra után az egyik magon hibát jelzett és leállt a teszt. Feljebb toltam a magfeszültséget 1,475V-ra, úgy viszont már nagyon melege volt; kicsi ez a HiperTX3 (mikor 2009-ben megvettem, nem gondoltam volna, hogy valaha kicsi lesz...). Most 4,2 GHz-en megy alapfeszen, épp fut a teszt. -
Bojár
csendes tag
válasz
antikomcsi #809 üzenetére
Koszi ...nem magam gyartot viz lessz egy nagy passziv radival de ha kell akkor hutve is lessz.
-
Norbert182
csendes tag
válasz
antikomcsi #805 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Kipróbálom a te beállításaidat is
Hadd kérdezzem meg hogy az a CPU current Capability 120% micsoda?- mert én azt nem piszkáltam hagytam 100%-on
Illetve az NB\NB HT-t nem feszelheti tul a lap? AUTON? -
Norbert182
csendes tag
válasz
antikomcsi #802 üzenetére
Kipróbáltam a Digi\CPU LLC-t Ultra Highon is
Ennek hatására Windowsban CPU-z-vel mérve 1.452V-1.460V között mozog a fesz.-terhelve\és terhelés nélkül.
Itt már nem fagy meg, illetve a kékhalál sem jelentkezik, egyik tesztnél sem, viszont 1-másfél óra után eldobja az egyik magot. -
TRitON
aktív tag
válasz
antikomcsi #798 üzenetére
-
TRitON
aktív tag
válasz
antikomcsi #796 üzenetére
Szombat délután óta így használom. WoT és idle-ben SETI@home 8 (+GPU) szálon, eddig problémamentesen. Észrevételeim szerint a SETI@home jobban megterheli a processzort, mint pl. a Prime95, ugyanis SETI alatt melegebb: csukott háznál ~58°C. Amint hazaérek, készítek róla képet.
-
mike710
aktív tag
válasz
antikomcsi #788 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat
-
mike710
aktív tag
válasz
antikomcsi #785 üzenetére
Leadtam a rendelésem az emberkémnek aki szerzi a géphez az alkatrészeket és azt mondta jelenleg nem tud 8350 csak 20-at..
Egy HD 7950 lenne mellette és azért kérdeztem hogy mi a különbség. Nem akarom én agyba főve tuningolni csak annyit hogy alapból 4ghz en menjen mint a nagytesó és abba reménykedtem, hogy ugyanazt produkálná.
pl itt csak órajel különbség van.
-
RVR400
veterán
válasz
antikomcsi #783 üzenetére
Ha tuningolni akar, akkor nem értem, hogy miért az 50-es? A 81xx-nél is inkább a 20-as ajánlott, mert a vége ugyanott van, ahol az 50-esnek. 4.5-ön mindkettőnek kell 1,45V, és ott már ugyanúgy elég nehéz hűteni. Gondolom a 83xx-eseknél is hasonlóképp alakul a helyzet.
-
RVR400
veterán
válasz
antikomcsi #767 üzenetére
Igen, a lappal van gondom, de a Gigabyte-nál is ugyanez meg az Asus-nál is ugyanez van ezzel a chipsettel, ha 8000-es FX-et akar benne normálisabban huzigálni az ember.
-
RVR400
veterán
válasz
antikomcsi #765 üzenetére
Ki van kapcsolva az UEFI-ben minden gátló tényező. Ha be lenne kapcsolva az APM, akkor nem 15 másodperc után venné vissza az órajelet, ha jobban átgondolod.
Sajnos a 970-eseknek gyenge a proci tápellátó része így túlmelegszenek a tekercsek, és throttlingolni kezd. Ez 4.2-n csak kb 1 perc után jelentkezik, 3.8-on még kezelhető a helyzet, ezek fölött meg nem segít egy direktbe ráirányított F12 Pro sem igazán. -
RVR400
veterán
válasz
antikomcsi #761 üzenetére
Nem írom le ezredszer is. Az FX topicban megtalálod a 970-nel való kálváriámat tuning és hűtés ügyében.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #742 üzenetére
Aki kevés fogyasztást akar az miért nem vesz atom vagy miaz meg bobcat-izéket.. ( bocsi ehez nem értek, de tudom vannak ilyen 8-10watt fogyasztású "izék" )
Én ráteszek egy 6-7 ezer forintos hűtőt, és mondjuk féláron megveszem mint az i7, akkor 5év alatt ugyanott vagyok . (?) Persze i7re nincs szükségem, mert nem használom ki.
Jó meg az állandó összehasonlíttatás hogy melyik gyorsabb mindenféle műveletekbe, de amig mindenkinél ott virít a 100as izzó, meg a bedugott telefon nélküli töltő akkor azon a pár watton miért kell variálniIgen én vagyok az aki : " megfigyeléseink alapján a vásárlók egyik felét abszolút hidegen hagyja, míg másoknak legalább olyan fontos szempont, mint a sebesség "
Lenézést, csak ezt már régóta meg akartam kérdezni, ezt a fogyasztás mizériát.
-
válasz
antikomcsi #730 üzenetére
Jogos, összesen 1.464V akart lenni a végeredmény
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #697 üzenetére
Sikeresen újrapasztáztam a procit, most picit többet tettem rá és igyekeztem kicsit szétkenni.
Az eredményeken semmit sem változtatott a dolog
Most azt próbáltam ki, hogy leszerelt oldallap mellett mit hoz, de prime alatt így is elérem a 60C-t
Érdekes, hogy a heatpipeok egyáltalán nem forrók, ha a hűtő tövénél fogom meg az is langyos alig melegebb a kezemnél.
Nem hiszem, hogy egy másik házban jobb lenne a helyzet, mivel leszerelt oldallap mellett egyáltalán nincs meleg a házban, mégis ezek az eredmények...
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #724 üzenetére
Bocs, rosszul értelmeztem!
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #724 üzenetére
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #719 üzenetére
-
dezz
nagyúr
válasz
antikomcsi #681 üzenetére
"Ha be van lőve az alap fesz, és ráengedsz egy prime-ot, bizonyos beállítások mellet, esik a feszültség, és már indul is újra a gép."
Azt hiszem, egy bizonyos LLC (Load Line Calibration) lesz az, ami nagyobb terhelésnél csökkenti a feszt, hogy csökkentse a fogyasztást és hőtermelést, a stabilitás rovására.
(Meg van még valami más beállítás is, ami az órajel/szorzó csökkentésével igyekszik a hivatalos TDP határokon belül tartani a fogysztást, felülbírálva a FID beállításokat, de most nem jut eszembe a neve. [Nincs BD-m, úgyhogy annyira nem mentem bele.] Ha ezt nem tiltják le, akkor a tuning nem hozza az elvárt gyorsulást...)
-
Borat7
tag
válasz
antikomcsi #700 üzenetére
frissítettem egy párszor de 2100 ír ki egyszer dobott be 4100-at. Biosban kéne valamit kapcsolgatni?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #705 üzenetére
A szorzó alapbeállítás mellett auto-n van. CPU-Z Multiplier max x 21 és ugrál.
Az nem tetszik, hogy a Dram frekvenciát is húzgálja, nem hinném, hogy jót tesz a ramoknak. -
válasz
Erre én is nagyon kíváncsi leszek, mert nekem 4600Mhz@1.4V 62-63 fokra áll be a hőmérséklet
-
Borat7
tag
válasz
antikomcsi #687 üzenetére
Megvolt a frissítés most már Visherát ír de viszont még mindig csak 2000 megy...
Nem értek én ehhez...
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Szavadon foglak
Van itthon MX-4-is, igazából nem látok kettő közt nagy különbséget.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #694 üzenetére
Holnap újra nekifutok. Én nem vagyok a spatulázgatás híve ezért szoktam a proci közepére nyomni, mert így egyenletesen terül és kisebb a levegősödés esélye.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #692 üzenetére
A proci közepére nyomtam egy porsónyit majd ráraktam a hűtőt és picit jobbra balra mozgattam, hogy terüljön, de szépen felfeküdt. A rögzítése nem a legjobb mert beakasztós kar elfordítós szóval az lehet a gond, hogy nem préseli eléggé?
Terhelés nélkül, magok 18C Cpu 36C
-
Borat7
tag
válasz
antikomcsi #681 üzenetére
Nem tudom milyenek a beállítások
Összeraktam a gépet elindítottam és így megy alapból. Mit nézzek meg hogy kiderülhessen mi a baj?
-
joysefke
veterán
válasz
antikomcsi #656 üzenetére
Ó bazz! írtam egy hozzászólást és felül-copy-pasteltem egy linkkel
Na szóval a tesztben használt konfig üresjárati fogyasztásához (63W) képest a te 180W-os üresjárati fogyasztásod nagyon soknak tűnik.
Tesztben szereplő gép: FX8350+HD 7970 = 63W //A gép teljesítményét figyelembe véve ez nagyon barátságos fogyasztás
A Te géped: FX8550 OC + HD 6950 = 180W
Megnéztem egy korábbi tesztet mely szerint egy HD6970 és egy 7970 üresjárati teljesítményfelvétele között nincs lényegi különbség, ebből arra következtetek, hogy a Te 6950-ed is üresjáratban kb annyit eszik mint a tesztben szereplő 7970.
Innen pedig a logikus konklúzió az, hogy húzva energiatakarékossági funkciókat kikapcsolva az FX8350 idle több mint 3x annyit eszik mint alapjáraton!!!!
Tényleg megér ennyit egy kis OC?
J.
-
dezz
nagyúr
válasz
antikomcsi #658 üzenetére
"Arra gyanakodtam, hogy hamarabb emeli meg az órajelet, mint a feszültséget."
Csak nem... Inkább talán valamiért nem érvényesül időben a VID váltás. (Olcsóbb lapnál simán a lapra lehetne fogni, de gondolom, neked nem ilyen van.) Vagy egyszerűen nem vár eleget a C'n'Q a VID és FID váltás között, míg valóban stabilizálódik a fesz, nem tuningra van kitalálva. Meg lehet próbálni valamilyen alternatív programot, ahol erre különösebb gondot fordítottak.
-
dezz
nagyúr
válasz
antikomcsi #647 üzenetére
A C'n'Q-t is kilőtted v. nem használsz valami jobb helyettesítőt? Szóval, állandóan 4,8GHz-en megy? Mondjuk a C'n'Q-t én sem kultiválom, mert olyan lassan kapcsol fel magasabb FID-re, ami meglászik pl. a böngészőben scrollozás lomhaságán. Én még egy régebbi X2-est használok, RMCCU-val, itt beállíthatók a kívánt üresjárati és különböző terhelési fokozatokban a FID és VID értékek és a váltás sebessége is, stb. Úgy tudom, nem szereti a program az újabb procikat, de nincs helyette valami más FX-hez?
-
válasz
antikomcsi #647 üzenetére
gyanítom amúgy, hogy neked a 130W-ot közel 1-es power factor mellett mutatja a műszer, míg a pH! teszt 63W-ja inkább olyan 0.8 mellett lehetett, úgyhogy nem összevethető a két dolog direktben.
-
joysefke
veterán
válasz
antikomcsi #634 üzenetére
ez a 180W üresjárati teljesítményfelvétel? Nekem ez rengetegnek tűnik, mennyi lehet ebből a proci?
J.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #634 üzenetére
Köszönöm.
Milyen GPU van egyébként mellette? A teljes gép fogyi miatt kérdezem. A BF3 multi 8 szálat kezel?!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #632 üzenetére
A második mondat a kulcs.
És mennyi az annyi, azaz a fogyasztás így, ha nem vagyok indiszkrét?
@apevia: nem tenném a helyedben, játékokban inkább visszalépés lenne fps-ben, ha pedig másra használod, akkor meg nem nyersz vele annyit, amennyit esetleg szeretnél. Ha viszont újat vennél, ahogy már a kolléga is írta, más lenne a helyzet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #625 üzenetére
Biztosan csak én nem látom, de innen hol derül ki, hogy kevesebbet eszik?
Illetve mennyi az a kevesebb.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #627 üzenetére
van az a pénz
bár jobban belegondolva, a munkahelyem fontosabb xDDD -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #625 üzenetére
szép darab!
(#620) stratova
gondoltam elárulom, hol is szokott parkolni. de már késő. a cpu a gépében van ahoyg elnéztem -
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #618 üzenetére
Gratu!!
Ezek szerint tévesek az információim
Sok sikert hozzá!
-
stratova
veterán
válasz
antikomcsi #621 üzenetére
Dehogynem feltéve, hogy az egy Peel P50-es.
-
stratova
veterán
válasz
antikomcsi #618 üzenetére
A témalátogatókban egy emberként merül fel a kérdés, hol is parkolsz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #609 üzenetére
öcsém jelen beszélgetésben nem fog részt venni. a Főnököm FX cpu-ja nekem köll, nem neki. fiatal ő még ezekhez
na meg,. elég ha én eladom a lelkem azért az FX cpu-ért -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #600 üzenetére
nah, akkor esedékes egy FX nálam is?! holna megyek beszélgetek Főnökömmel
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #605 üzenetére
Nem gonoszkodni akartam
Csak ismerem az összes nagyobb hazai beszállítót, és azt is tudom, hol vásárol az ipon
Nekem elvileg pénteken meglesz az Fx8350 ma foglaltam elő. -
Sz.Miki
őstag
válasz
Kíváncsi leszek, hogy holnap át tudod-e venni, mert ha onnan rendeli ahonnan gondolom, pénteknél előbb abból nem lesz proci.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #602 üzenetére
Okosba' megbeszéljük, nekem van használt is, de megkímélt, kevés stresszel, ráfizetnék KP-t!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Ha tudsz időt jó áron, engem is érdekelne.
Akkor nekem sem kéne több szálon futnom.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #584 üzenetére
Úgy néz ki mi magyarok még az AMD-nek is elhanyagolható statisztikai hibaszázalék vagyunk.,
külföldön pl itt: Newegg
lehet kapni, és nincs gond az ellátással.
Mindenki hülyének néz, hogy nem a 8150-et veszem.... most már juszt se -
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #581 üzenetére
Nekem sem írtak.
Ellenben néhány nfo.2 nagy magyarországi nagykernél van belistázva 8350 (CHS., IngramMicro) Mindekttővel beszéltem, Chs-nél nincs információ, hogy mikor érkezik, Ingram Micro Sunrise németországi raktárban sincs belőle, így beszerzése bizonytalan.
Vajon karácsonyig kapunk belőle és ha igen vajon mennyiért?
8320 nemsokára érkezni fog több nagykerbe is...naná, mivel az nem fogy úgy, jó lesz a magyaroknak az is.
-
Jester01
veterán
válasz
antikomcsi #571 üzenetére
Az Ön által rendelt termék külső raktárról rendelhető /ezen az áron - 49575Ft/, 2012.11.17 ér központi raktárunkba
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #578 üzenetére
zsák? minek?
tálcásan hozom őket haza. bekell férnie a kis fekete tatyómba -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #560 üzenetére
kimenjek?
délután 4 kor indulok, másnap a megszokott 7:30-ra ott leszek
ha nem is egy raklapnyival, de amennyi a hátizsákomban elfér, hozom!
-
Jester01
veterán
válasz
Azt figyeltétek, hogy 4,0Hz-es a proci?
-
válasz
Dehogy
-
joysefke
veterán
válasz
antikomcsi #554 üzenetére
Én azt hittem az i7 3820-ra gondolsz, na az is tényleg 50E fölött van, teljesítményben is közelebb vannak a 8350-el egymáshoz mint a 8350 az A8 3820-al, csak nem értettem hogy kerül a cipő az asztalra
J.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #564 üzenetére
íjjj FX8350
: akart lenni
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #560 üzenetére
Aki most be tud szerezni, egy rakrlap 3850-et az hamar megszedhetné magát
-
RVR400
veterán
válasz
antikomcsi #552 üzenetére
Azt azért vágjátok, hogy 34 munkanap múlva már 2013 lesz?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #558 üzenetére
Gyanítom valami szlovák importos a cucc és kizártnak tartom hogy van raktáron.
Két hazai nagykerrel beszéltem, akiknek már be van dolgozva az árlistába, de nem tudnak időpontot mondani, hogy mikor érkezik. -
törölt tag
válasz
antikomcsi #552 üzenetére
Ennyiért nem vennék csak ez az első,ahol már látni mondhatni óránként nézem a webshopokat.
-
Borat7
tag
válasz
antikomcsi #549 üzenetére
Ez így van ahogy mondod csak legalább van valami információm, hogy mikorra lesz...talán. De ha elér is hozzánk valamikor legalább biztos jut nekem is
-
Borat7
tag
válasz
antikomcsi #541 üzenetére
Itt nem volt még olyan, hogy nem kaptam volna meg amit rendeltem! Több éve innen veszem a cuccaim
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #524 üzenetére
háh
Én meg veszem a nagyobbat. 1-2 fecske nem csinál nyarat.
én meg a Te "régi" FX-edet -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #520 üzenetére
Kétlem, hogy nagy különbség lenne. Van olyan 8120 ami többet megy mint néhány 8150. Én biztosan nem venném a nagyobbat, ha tuningolnék.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #520 üzenetére
menniyre minimálisan?!
-
joysefke
veterán
válasz
antikomcsi #507 üzenetére
Mi a bajod a 8320-al, miért nem jó 8350 helyett, minimális túlhajtással?
J.
-
klrz
tag
válasz
antikomcsi #510 üzenetére
Ott a pont!!!!!
Teljessen igazad van! Magadnak veszed nem másnak. azt csinálsz vele amit akarsz!!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #507 üzenetére
Én is résen vagyok egyfolytában, scannelem a nagyker listákat, az Ingram Micronál már be van listázva de se a német raktárba se a magyarországiban nincs belőle és nincs kiírva várható érkezés sem.
A többi nagykerben még be sincs listázva az ára sem.
8350-re pályázom én is. Tavaly nyáron azért szerváltam be egy Crosshair V-öt, hogy majd Bulldozert veszek, de picit csalódást hozott, hogy nem sok az érezhető előrelépés a Phenom 2-vel szemben, sajnos most sem sokkal jobb a helyzet, de a munkaigényes feladatoknál már megjön az az erő amit megad az új Piledrive proci.
Most már csak várni kell...
Bízom benne, hogy jövőhét végére már lesz valami kézzel fogható
De ahogy mondtad, jó lett volna most a hosszúhétvégén szöszölni vele -
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
antikomcsi #341 üzenetére
monitor: acer x233w
Táp: chiftech 450w -
MZperX75
addikt
válasz
antikomcsi #347 üzenetére
Megyek licitre,csak szóljatok , az még 600-is megér...................arany 100g-os díszdobozban
-
Prof
addikt
válasz
antikomcsi #328 üzenetére
Felrakhatok neked Celeron 1700-ast 500 dollárért Ebayra ha tetszik
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
antikomcsi #338 üzenetére
milyen vga lenne a legoptimálisabb?
-
Prof
addikt
válasz
antikomcsi #326 üzenetére
1 db-al valaki bepróbálkozik ebayen hátha valami fanatikus elviszi
Ez nem az ára. -
MZperX75
addikt
válasz
antikomcsi #290 üzenetére
Pedig 2x is elolvastam!
(fáradok)
Irónia és ,e között vacilláltam,de akkor ezek szerint pont mellé nyúltam
Fáradság=kötözködéseXodus így utólag....
IreN!CuS
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #278 üzenetére
nem hát, majd boltolok Főnökömmel!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #276 üzenetére
igen, jól hallod.
lekéne mondani a bendőmről, és "lehet" megtudnám venni -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #273 üzenetére
Nem azért linkeltem, hogy onnan vásárolj. Nem is szállítanak amerikán kívülre.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #265 üzenetére
bitblueduck: A jelenlegivel már nem fognak lépni semerre, mert a következő generáció 28 nm-en érkezik majd.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #265 üzenetére
Türelem, tornaterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest