Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• narancslé#2

csendes tag

Azért elég felületes volt a tuning része a tesztnek. El is mondták, hogy gyári értékeken mindössze annyit tettek, hogy 2.3Ghz-re emelték mind a négy magot.

Akik hőbörögnek azon, hogy melegszik, meg minek lapost tuningolni, stb., azoknak elmondom, hogy leesne az álluk ha sok K53TA (A6)-os tulajdonos tuningeredményeit meglesnék.

Én már lassan fél éve nyúzom a gépet. Nem írom le részletesen mikor milyen tuningot alkalmazok, de a lényeg, hogy jócskán magasak a gyári órajelek. Stabil 2.3-as tuning mellett játék közben ritkán megy 72 fok fölé az APU. Ezenfelül laza használat mellet, alulfeszelve a processzort az akkumulátoridő is kitolható 40 perccel.

Valaki írta, hogy nem sok az a 38 perc üzemiő tuninggal..... gyári feszültségen és maximum terhelésen nem tudom mit vár, miközben tüzet okádik a hűtés!

Egyszóval, nem nagy meló kikísérletezni a legoptimálisabb feszültségeket. Aki belemászik egy kicsit ebbe a témába, annak a gépe meg sem fogja közelíteni a 80 fokot és általános használat mellett kifejezetten hideg marad a gépe. Nekem ez átlag 39 fok a processszoron netezés közben.

Új hozzászólás Aktív témák