- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #2859 üzenetére
Nem sokkal olcsóbb, mert a "tök fölösleges" GPU sokba kerül, kb a die felét kiteszi. De amúgy egy cpu-nál a die gyártási költségre elhanyagolható minden máshoz képest. A 6800k kicsit nagyobb a Ryzennél (tízmagost tiltják), a 7700k pedig kicsit kisebb (a gpu miatt nő nagyra).
-
devast
addikt
-
Tin
veterán
válasz
Dare2Live #2588 üzenetére
értelek, de ha ez munkaproci, az amd miért demózta annyit az OC-t? kiadás után meg miért jön olyan videókkal, hogy ez valójában nem a gamerek procija?
ugyan, te is tudod, hogy kidobtak egy procit, és az a rengeteg, évek óta az amd visszatérésére váró ember, aki az életben nem költött volna ennyi pénzt procira, meg fogja venni - aztán benne lesz, hogy a szomszéd "tava" gyorsabb, és emiatt morcos lesz.
az intel meg csak kussol. mondjuk, szerintem ebben az esetben ez a legjobb, amit tehet. még mindig a lake-ek vannak game-ben a csúcson, és egyelőre maradnak is, a hedt procik árát pedig lassan majd csökkenteni fogja, vagy kiad egy kaby lake generációs, heréltebb többmagost. a következő generációnál meg felzárkózik.
én még mindig azt mondom, egyenesebb lett volna, ha az amd szétküld 1600X sample-ket is a tesztelőknek, még akkor is, ha azok csak mondjuk Q2 végén jönnek. de mivel nem tette, gyaníthatóan valahol a Core i5K alatt lesznek árban és teljesítményben is.
(#2589) smc: és mit tanul? megharagszik? bemész a boltba mikrót venni, rádsózzák a csúcsmodellt, ami tényleg frankó, millió funkciója van, csak egyrészt többet fogyaszt, másrészt a kedvenc poharad nem fér bele, cserébe ami belefér, abban mindig túlforralja a vizet.
-
Tin
veterán
válasz
Dare2Live #2585 üzenetére
és újra visszajutunk ugyanoda, az elejére: valójában azok az eddigi ryzen lineup célcsoportja, akik munkára akarják használni a processzort, de valahogy mégis mindenhol azzal kínlódnak a review-kban és a youtube-on, hogyan lehetne több fps-t kihozni belőle. ez egy marhaság, de erről viszont az amd tehet, mert szerintem nem pozicionálta eléggé egyértelműen azokat a processzorokat.
az intel sem azzal akarja eladni a 6800K és afeletti procijait, hogy vegyék a gémerek, mer arra zsír a hatnyóctízmag mer úde odaver. az amd meg jótékonyan inkább nem hangoskodik erről, vegyék csak a parasztok a hedt procikat, amiken nagyobb a marzs, aztán majd kiszórják a "budget gamer" lineupot is a maradéknak.
szóval én azért nem csodálkozom, ha cseppet morcosak az emberek. és ezért ne hibáztasd őket.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dare2Live #2561 üzenetére
"komoly munka", nem azt állítom, hogy én pontosan tudom, de ezek a trollok egészen biztosan teljesen fogalmatlanok, hogy mi is az a komoly munka, amire szerinte xeon kell, pláne otthonra.
Atyaég, de tényleg, hogy itt egyesek hogy el vannak szakadva a valóságtól. Mintha egy processzor vásárlása az intelligencia kérdése lenne, nagyjából ilyen vehemensen jönnek az intelesek ide. Mikor utoljára vettem processzort, akkor éppen intelt, de nem rémlik, hogy mondták volna, hogy ezzel megnövekedett az intelligencia szintem is
ahogyan itt páran próbálják beállítani az intel processzor vásárlását.
Az meg, hogy játékban kihajcsa van nem hajcsa ki, szép kérdés. Nyilván -5, -10 vagy -15 FPS óriási probléma, a legfontosabb, főleg, hogy a kritizálók nagy részének egészen biztosan nem 7700k lapul a számítógépházában.
Ezek a Ryzen processzorok teljesen vállalhatóak és valahol belőtték a munkára erősebb és játékban meg minden igényt kielégít, kivéve egy tényleg vékony extrém gamer réteget, akik képesek +5FPS-ért azonnal dVGA-t cserélni de processzorból is mindig a legjobb kell tuninggal. Van ilyen is, de ezek a srácok gyakorlatilag égetik a pénzt ezzel. Már nem jut eszembe a magyar srác neve, pedig eléggé fikázták sokan, aki képes volt a crysis 3 miatt konfigot cserélni, de ott röhögtek rajta, mert még úgy is beszaggatott neki.
A verseny meg már nagyon kellett a processzorok területén is. Kíváncsi leszek, ha mégis olcsóbban jut a zintel processzorához, akkor gondol-e arra, hogy ez miért történt vagy úgy fogja fel, hogy ez neki jár és köpi az epét az AMD-re továbbra is.
Nekem nagyon szimpatikusak a Ryzen processzorok. A nyáron tervezek váltást i5-2400-ról és egy 1600x vagy amit jobban szeretnék egy 1700 lesz a befutó. Játékban nekem bőven lehozza a szintet már most is, ami nekem kell, minden egyébre meg kiváló választás a nyers ereje miatt. A különbség egy inteles trollhoz képest, hogy én nem gondolom magam attól intel-lig-ensnek, mert meg tudok venni egy processzort. Ez egy sima vásárlás, meggyőzött az ereje, nekem megfelelő és ez lesz az első sok magos/szálas processzorom, már nagyon várom. Fölösleges ebbe többet belemagyarázni, egy vásárlási aktus, oszt csókolom az intelesek nagyon okos kobakját.
-
törölt tag
válasz
Dare2Live #1389 üzenetére
"Szuper. És hány gépben láttál 6900/6950et?"
Grazban az összes tartomány által támogatott, állami költségvetési résszel bíró, a megújult energiát kutató / fejlesztő labor és kísérleti központok ( több is van belőle ) kizárólag 6950-el vannak szerelve.A kísérleti faluban is a mintaházak analitikáját ezzel ( is ) végzik.
-
törölt tag
válasz
Dare2Live #1373 üzenetére
Jártam már pár nagy és közepes cégnél,akár még a portán tovább jutva is.
Igen kevés helyen volt AMD-s munkagép, annál több Intel, Alma / Intel kombó. Szerintem el kellene rugaszkodni erről a munkaállomásos érvbe való bevételi szempontos görcsös belekapaszkodásba, mert ha ezen múlik az AMD jövője, akkor az nem lesz senkinek sem jó
-
válasz
Dare2Live #1326 üzenetére
Én azt gondolom, hogy azért mert ez az a kategória , ahol valóban brutálisan túlárazott az Intel és a leglátványosabb launchot lehetett így csinálni. Valószínűleg ahogy megyünk lefele, ez a Ryzen előny elolvad..persze ha jó áron lesz akkor ez mindegy is.
Ez egy hatalmas marketing fogás én úgy gondolom. Tudták, hogy jó lesz a proci többszálas teljesítményben, és azt is hogy ennél nagyobb marketing nem kell, mint hogy hozza a csúcsot féláron.(most milyen lett volna, hogy 80 ezerért hozza a 100 ezres proci teljesítményét, mindenki csak örült volna meg tapsikolt volna egy kicsit, Intel 2 hét alatt leviszi az árakat azt jól van. Most meg erről beszél az egész sajtó a világon , itt is rekord kattintás meg komment stb.
Igazából az Intelt a saját lapátjával verték képen, de nagyon. Zseniális húzás volt ez mind marketing, mind pedig hype téren, nagyot nőtt a szememben az AMD.Az orvosos mondatodat nem értem., de mindegy is , nincs kedvem személyeskedni.valószínűleg te se tudod az okát, ezért kb ez az én teóriám és az előzetes leaked diák az 1600x ről ezt igazolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagyon sokat ígért az AMD az új processzor kapcsán, lássuk, sikerült-e végre befogniuk az Intelt a Ryzennel!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Processzor Intel Core Ultra 9
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest