Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Dare2Live #1326 üzenetére

    Én azt gondolom, hogy azért mert ez az a kategória , ahol valóban brutálisan túlárazott az Intel és a leglátványosabb launchot lehetett így csinálni. Valószínűleg ahogy megyünk lefele, ez a Ryzen előny elolvad..persze ha jó áron lesz akkor ez mindegy is.
    Ez egy hatalmas marketing fogás én úgy gondolom. Tudták, hogy jó lesz a proci többszálas teljesítményben, és azt is hogy ennél nagyobb marketing nem kell, mint hogy hozza a csúcsot féláron.(most milyen lett volna, hogy 80 ezerért hozza a 100 ezres proci teljesítményét, mindenki csak örült volna meg tapsikolt volna egy kicsit, Intel 2 hét alatt leviszi az árakat azt jól van. Most meg erről beszél az egész sajtó a világon , itt is rekord kattintás meg komment stb.
    Igazából az Intelt a saját lapátjával verték képen, de nagyon. Zseniális húzás volt ez mind marketing, mind pedig hype téren, nagyot nőtt a szememben az AMD.

    Az orvosos mondatodat nem értem., de mindegy is , nincs kedvem személyeskedni.valószínűleg te se tudod az okát, ezért kb ez az én teóriám és az előzetes leaked diák az 1600x ről ezt igazolják.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák