- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi1981
tag
válasz #24845312 #821 üzenetére
NAgyon hasznos, köszönöm szépen
Bár nekem AMD procim van ami többet eszik, a tiéd is 77wattot két haj jól tudom.Igy is fura az a 300 wattos fogyasztás a mi a tesztben van...
Az számít hogy 6 pines csatlakozó van e rajta? illetve limitál valamit?
VAgy van ameliyken nem ilyen lesz (mondjuk ASUS-on) míg a másik gyártónál meg 8 pines található?köszi
[ Szerkesztve ]
-
DoxaM
aktív tag
válasz #24845312 #812 üzenetére
szoktam nézegetni, ha valaki nézegeti találhat. alkalmi vétel nyilván, nem pedig általános. garancia nélkül meg van egyébként is.
az, hogy miért ennyi nem tom...talán azért mert egyik játékban ez jobb, másik játékban meg az....több helyen a 480-tól is jobb, de van ahol lassabb a 470től is. az a vicc, hogy játék alapján kell kártyát választani, nincs általános sorrend. -
myckey
veterán
válasz #24845312 #738 üzenetére
88 ezer pár százért néztem egy linket.
Nem találom, na mindegy.Ellenben akkor már inkább ilyet vennék a Ref. 480 helyett. rx 470 8gb sapphire
ha az ár a lényeg.Valamint ebben a boltban van 94 ért Sapphire rx 480 8gb. Akkor meg az mindkettőt veri.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
MK VII
veterán
válasz #24845312 #598 üzenetére
Az oké, hogy minden rendben volt vele, de téged ez nem zavart?
Irigyellek...
Én a VGA-mat, ha nem játszok ki szoktam venni a gépből, mert a teljesen alap ventipörgés is irritál pedig lekaptam a gyári ventit róla és két 12cm-es ultra halk ventivel helyettesítettem. Terhelés alatt is alig volt hangja, de az is zavart. A procim alul van feszelve és a venti le van húzva a lapról, mert attól is megőrülök...
Haverok mondják, hogy milyen halk a gépem, én meg csak nézek rájuk, hogy mi halk azon. Süvít alapon is minden benne.
Aztán mikor ott vagyok náluk és meghallom a gépüket akkor már elhiszem, hogy miért halk a gépem számukra.. Olyan recsegős süvítős gépeik vannak, hogy hihetetlen. És az nekik a normális.
Én a nem forgó venti hangját is zavarónak találom.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #24845312 #594 üzenetére
Múlt héten Aqua-ban 98 volt a Giga, de 2 nap alatt elfogyott. Most van megint, azt írja az oldal , hogy árazás alatt. Jó lenne megint annyiért.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
MeszesKPT
őstag
válasz #24845312 #580 üzenetére
Nincs mindig raktáron, nekem is rendelnem kellett, de még aznap elhozhattam. RX 480-ból még mindig csak ref-et láttam mindenhol, amit több okból sem vettem volna meg. Így kizárásos alapon maradt a custom 1060 ami ennyit megért nekem, többet nem adtam volna érte, akkor már inkább 1070.
A 470-nel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy miért éri meg az AMD-nek házon belül ilyen erős konkurenciát állítani a 480-nak. A végén még előbb lesz custom 470 kapható itthon, mint 480.
Amúgy jó kártyák a 470/480-ak, legalább mindenki saját preferenciái alapján tud választani AMD vagy Nvidia termékek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...