- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
"Akcios
Vegulis csak 20k-val kerul tobbe
Ahogy mondod a 480 4gb-nak kellett volna ennyiert jonnie."
+1. Leírtad az én véleményem is.. Ezeknek a kártyáknak nem lehet örülni, hogy csak ennyi meg annyi, mert még úgy is 15-20 ezerrel vannak fölé lőve. Szóval vicc kategória már ami itt folyik tényleg. -
MK VII
veterán
válasz
#24845312 #598 üzenetére
Az oké, hogy minden rendben volt vele, de téged ez nem zavart?
Irigyellek...
Én a VGA-mat, ha nem játszok ki szoktam venni a gépből, mert a teljesen alap ventipörgés is irritál pedig lekaptam a gyári ventit róla és két 12cm-es ultra halk ventivel helyettesítettem. Terhelés alatt is alig volt hangja, de az is zavart. A procim alul van feszelve és a venti le van húzva a lapról, mert attól is megőrülök...
Haverok mondják, hogy milyen halk a gépem, én meg csak nézek rájuk, hogy mi halk azon. Süvít alapon is minden benne.
Aztán mikor ott vagyok náluk és meghallom a gépüket akkor már elhiszem, hogy miért halk a gépem számukra.. Olyan recsegős süvítős gépeik vannak, hogy hihetetlen. És az nekik a normális.
Én a nem forgó venti hangját is zavarónak találom. -
MK VII
veterán
Félreértés ne essék.. Nem az AMD-vel vagy az NV-vel van bajom.. Elismerem mind két oldalt. Ugyan úgy az NV-is mint az AMD-t. Én AMD-t pártolom és olyan kártyáim is voltak mindig, de sok barátom NV fan és megértem őket.
Egyszerűen csak egyre jobban veszem észre itt az oldalon is mint mondjuk egy telefonszolgáltatónál, hogy a nagyobb cégek, gyártók, tömik az eladót, hírszerkesztőt abban bízva, hogy nagyobb eladásuk lesz.. Ami össze is jön..
Totál off, de leírom. Szóval.. Bemész egy telefonszolgáltatóhoz és 4 polc közül 3 polcon Samsmung telefonok vannak kint, azok közül az összes példány, még az utánad dobom ingyé' kategória is. Iphone is ugyan ez annyi különbséggel, hogy ott nincs az óccó kategória. Aztán jön a Sony, akik már lassan a telefonos részleg rolóit is lehúzzák, de mégis ott nyomják a pofádba a telefonos cégek a Sony egyre gázabb telefonjait. Aztán ott van a Huawei. A Samsung és az Iphone utána a harmadik gyártó a piacon az eladási statisztikákban. Egyszerűen sehol nem látni kirakva a zászlóshajóit. Sehol. Többször bementem a lakóhelyem szerinti fő Telekomba és rákérdeztem, hogy a P9 az nincs kint? Nincs. Mondom miért nincs? Mert nincs hely. Ja persze.
Egyszerűen simán elképzelem egy egy újabb VGA-nál is ezeket a dolgokat, akár egy lapcsalád tekintetében, akár egy bolt tekintetében. -
MK VII
veterán
válasz
huskydog17 #520 üzenetére
"A cikk csak úgy hemzseg az amatőr hibáktól, így nem csoda, hogy az olvasó nem bízik az itt közölt eredményekben."
Na ez az.. De, hogy jutottunk el idáig? Évekkel ezelőtt egy teljesen pártatlan fórum volt a ph! A legtöbb külföldi teszttel teljesen azonos méréseket és cikkeket hozott le, objektíven leírva a dolgokat.Most valami miatt egyre specifikusabbak a cikkek.. Vagy tényleg a merő véletlenségből vagy nem, de az biztos, hogy xy gyártó felé hajlások, tökéletesen kiolvashatóak a cikkekből.. Gyakorlatilag elvesztették a tárgyilagosságukat a cikkek és részrehajlóak tűnnek itt ott egyre merészebben, hozzá kell tegyem.
Mintha az épp aktuális tesztelni való gyártója lepaktálna az oldallal, hogy akkor tudod, hogy hogy hozzátok ki a teszt végeredményét, ugye? (Feltételezés!!) -
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
AxBattler #139 üzenetére
Jaa.. Nem idegesített fel csak picit bosszantó, hogy végül is minden téren ez van itthon.. Bár már megszokhattuk volna.
Meg különben is.. Már 3 hónapja IGP-n vagyok, mert elhalálozott a 6950-em. Kibírok még 3-4 hónapot VGA nélkül.. Addig legalább több időm van pecázni. Számomra előnye is van ennek a szarozásnak.. -
MK VII
veterán
Csodálatos.. Nem hiszem el, hogy ennyire hülyének kell nézni az embereket.. Ezért az árért a 8GB-os modell is sok lenne. Áhh..
Úgy látom karácsony vagy újév előtt biztos nem veszek 470-et. Felháborító ami az itthoni piacon van..
Bátyám sokat jár Németországba, valószínűleg onnan fogom majd megvásárolni. Ott nem ennyire pofátlanok a boltok. -
MK VII
veterán
Megérkezett a kártyám.. Ez az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Fokozott izgalommal vizsgáltuk meg, mit tud a megvágott Polaris 10 az RX 480-hoz képest.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest