- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós kamerák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Gaming notebook topik
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
"Akcios Vegulis csak 20k-val kerul tobbe Ahogy mondod a 480 4gb-nak kellett volna ennyiert jonnie."
+1. Leírtad az én véleményem is.. Ezeknek a kártyáknak nem lehet örülni, hogy csak ennyi meg annyi, mert még úgy is 15-20 ezerrel vannak fölé lőve. Szóval vicc kategória már ami itt folyik tényleg. -
MK VII
veterán
válasz #24845312 #598 üzenetére
Az oké, hogy minden rendben volt vele, de téged ez nem zavart?
Irigyellek...
Én a VGA-mat, ha nem játszok ki szoktam venni a gépből, mert a teljesen alap ventipörgés is irritál pedig lekaptam a gyári ventit róla és két 12cm-es ultra halk ventivel helyettesítettem. Terhelés alatt is alig volt hangja, de az is zavart. A procim alul van feszelve és a venti le van húzva a lapról, mert attól is megőrülök...
Haverok mondják, hogy milyen halk a gépem, én meg csak nézek rájuk, hogy mi halk azon. Süvít alapon is minden benne.
Aztán mikor ott vagyok náluk és meghallom a gépüket akkor már elhiszem, hogy miért halk a gépem számukra.. Olyan recsegős süvítős gépeik vannak, hogy hihetetlen. És az nekik a normális.
Én a nem forgó venti hangját is zavarónak találom.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Félreértés ne essék.. Nem az AMD-vel vagy az NV-vel van bajom.. Elismerem mind két oldalt. Ugyan úgy az NV-is mint az AMD-t. Én AMD-t pártolom és olyan kártyáim is voltak mindig, de sok barátom NV fan és megértem őket.
Egyszerűen csak egyre jobban veszem észre itt az oldalon is mint mondjuk egy telefonszolgáltatónál, hogy a nagyobb cégek, gyártók, tömik az eladót, hírszerkesztőt abban bízva, hogy nagyobb eladásuk lesz.. Ami össze is jön..
Totál off, de leírom. Szóval.. Bemész egy telefonszolgáltatóhoz és 4 polc közül 3 polcon Samsmung telefonok vannak kint, azok közül az összes példány, még az utánad dobom ingyé' kategória is. Iphone is ugyan ez annyi különbséggel, hogy ott nincs az óccó kategória. Aztán jön a Sony, akik már lassan a telefonos részleg rolóit is lehúzzák, de mégis ott nyomják a pofádba a telefonos cégek a Sony egyre gázabb telefonjait. Aztán ott van a Huawei. A Samsung és az Iphone utána a harmadik gyártó a piacon az eladási statisztikákban. Egyszerűen sehol nem látni kirakva a zászlóshajóit. Sehol. Többször bementem a lakóhelyem szerinti fő Telekomba és rákérdeztem, hogy a P9 az nincs kint? Nincs. Mondom miért nincs? Mert nincs hely. Ja persze.
Egyszerűen simán elképzelem egy egy újabb VGA-nál is ezeket a dolgokat, akár egy lapcsalád tekintetében, akár egy bolt tekintetében.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz huskydog17 #520 üzenetére
"A cikk csak úgy hemzseg az amatőr hibáktól, így nem csoda, hogy az olvasó nem bízik az itt közölt eredményekben."
Na ez az.. De, hogy jutottunk el idáig? Évekkel ezelőtt egy teljesen pártatlan fórum volt a ph! A legtöbb külföldi teszttel teljesen azonos méréseket és cikkeket hozott le, objektíven leírva a dolgokat.Most valami miatt egyre specifikusabbak a cikkek.. Vagy tényleg a merő véletlenségből vagy nem, de az biztos, hogy xy gyártó felé hajlások, tökéletesen kiolvashatóak a cikkekből.. Gyakorlatilag elvesztették a tárgyilagosságukat a cikkek és részrehajlóak tűnnek itt ott egyre merészebben, hozzá kell tegyem.
Mintha az épp aktuális tesztelni való gyártója lepaktálna az oldallal, hogy akkor tudod, hogy hogy hozzátok ki a teszt végeredményét, ugye? (Feltételezés!!)[ Szerkesztve ]
-
-
MK VII
veterán
Ne hisztizz..
Majd karácsonyra vagy húsvétra beáll a piaca ezeknek is.. Addigra meg már elavult lesz aztán jön a következő, mire az is beáll azok is elavulnak... Nem tettszik? Vegyél tamagochit.Am' nekem is ebből vagy karácsonyi vagy újévi vásárlás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz AxBattler #139 üzenetére
Jaa.. Nem idegesített fel csak picit bosszantó, hogy végül is minden téren ez van itthon.. Bár már megszokhattuk volna.
Meg különben is.. Már 3 hónapja IGP-n vagyok, mert elhalálozott a 6950-em. Kibírok még 3-4 hónapot VGA nélkül.. Addig legalább több időm van pecázni. Számomra előnye is van ennek a szarozásnak.. -
MK VII
veterán
Csodálatos.. Nem hiszem el, hogy ennyire hülyének kell nézni az embereket.. Ezért az árért a 8GB-os modell is sok lenne. Áhh..
Úgy látom karácsony vagy újév előtt biztos nem veszek 470-et. Felháborító ami az itthoni piacon van..
Bátyám sokat jár Németországba, valószínűleg onnan fogom majd megvásárolni. Ott nem ennyire pofátlanok a boltok. -
MK VII
veterán
Megérkezett a kártyám.. Ez az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óvodások homokozója
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 3060 Ghost 12GB GDDR6 192bit Videokártya,hibátlan állapotban!
- ASUS Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128bit Videokártya,hibátlan állapot,tesztekkel!
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit Videokártya,hibátlan állapot,tesztekkel!
- GeForce GTX 1660 Ti MINI ITX 6G,hibátlan állapotban,tesztekkel!
- Sapphire Radeon RX 570 8GB Pulse videokártya, GDDR5 256-bit,hibátlan állapotban!