Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Samsung HW-Q950A: csúcs hangprojektorszett
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Asus R7-260X OC-t vettem, az első folyamatosan black screenezett illetve visszaesett az FPS, szerencsére egyszer végleg úgy maradt, akkor vissza tudtam vinni a boltba, és kicserélték. A második memóriahibás lehet, sokszor kis téglalapokban bekockásodik, a baj csak az, hogy nem tudom reprodukálni, amivel biztosan jönne, nehogy visszaadják vissza egy hét után azzal, hogy náluk jó volt.
Esetleg van valakinek tippje a memória stresstestre? Találtam egy gpu ram memória testert, de az nem talált hibát.
Meg az Asus support sem az igazi, még mindig a 13.4 vagy melyik driverrel megy csak, az újabbakkal black screennel nyit, úgyhogy lehet ilyenkor kártyát cserélni a gépben, leszedni a drivert, visszarakni a régit, majd visszacserélni a drivert - nem igazán kiforrott még ez a generáció, pláne ahhoz képest, hogy átnevezés és órajelhúzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest