- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akiesznelvan
csendes tag
Az árcsökkentések napjának mindig örülök, ha AMD-enged, akkor Intel fejleszt v. enged.
És így haladunk előre Moor törvénye alapján -
Chaser
legenda
Nekem van egy sharp sh550-em, azon hallgatok zenét, legalább 10 órát tud az aksija 2 évesen is, nagyon szépen szól, úgy jó ahogy van...hallottam pár mp3 playert, de nem cserélném el egyikre se
#33 .mf : És ezek a YL ventik 5V-ról úgy mennek mint a kisangyal, légszállítás bőven marad, hang már kevésbé
-
LorD_ARmES
tag
Nekem van egy HS-04A Ganius fülesem. A kényelemmel még nem is lenne baj, mert a nagy szivacs jól szigeteli a külső zajokat. De annyira törzít mindenféle hangot, hogy az hihetetlen. Lehet csak nekem van kényes fülem, de a HS-04V sokszor jobb füles, ezt mindenkinek bátran ajánlom.
-
.mf
veterán
Miért is?
Olcsóbb és valószínűleg jobb a Yate Loon 120-asa, illetve átmatricázott változatai (Chieftec, valamint Nexus, de az drágább), valamint a Zalman F3-nak átmatricázott XinRuiLian és a Glacialtech SilentBlade. Ja hogy azokban nincs led és nem ilyen színes-szagos, zörgős átlátszó műanyag? -
Xirtam
veterán
válasz
raskolnikoff #10 üzenetére
Számból vetted ki a szót!
-
luw2win
őstag
Hú 2200huf ért megéri az a Xigmatek igazán jó ár érte
-
IreN!CuS
őstag
válasz
TomBoy1986 #22 üzenetére
jó lehet h én fogtam ki 1 ilyen db-t,ez van.Engem a gariztatás boszantott fel nagyon.Én megse Probáltam a felénél feljebb tekereni pedig...jól esett volna
.Viszont a mostani logitech z 5500 teljesen megfogott(igaz kicsit drágább is)
-
eddie17
addikt
Ugyanúgy jártam mint 2006-ban. Megvettem az akkori 3000+-t 25ezerért, rá két hétre árcsökkentés. Most meg megint rá két hétre árcsökkentés. Grr
-
fasyrt
őstag
"Olcsóbban kínálja például a Meizu hírnevét megalapozó E3-as modellt, melynek ugyan picike OLED kijelzője van, de így is tettek bele TXT olvasót, Tetrist és kígyós játékot is. Az E3 hangzása csúcsminőségű Philips áramkörének köszönhetően nagyszerű, amit tovább javítanak a beépített hangszínek. Egyetlen AAA-s elemről akár 50 óráig is üzemelhet. Most 512 MB-os kapacitással 9900 forintért, 1 GB-os tárral 14 900 forintért vásárolható meg, és kapunk hozzá szilikon védőtokot is."
Ilyet vettem 1,5 éve karácsonykor. Hangzásátl nem dobom magam hanyatt, nagy a fehérzaj, és az ötven órát távolról sem tudja, 5-7-et tud 1Ah-s akksival. Nem értem. Régen istenítve volt, hogy Meizu így, Meizu úgy, aztán meg csak egy ugyanolyan mp3-as, mint a többi, hozzáteszem az akkori 27 ezres árával.
-
shtml
őstag
Harminckét gigabájtos MLC modelljét, két év garanciával SSD viszonylatban potom pénznek számító 34 000 forintért kínálja. Ezeknek a táraknak a fő bajuk, hogy, cellánként két bitnyi adatot tárolnak, ezért véletlenszerű írásban jó ha 2-3 MB/s-os sebességet elérnek, mindeközben négybites hibajavító kódot igényelnek.
Én úgy tudom, hogy az MLC memóriák az SLC-nél lényegesen kevesebb újraírást is viselnek el. Szóval újra kiderül, hogy olcsó húsnak híg a leve.
-
neduddki
nagyúr
HI!
mod: Otesdzem es mar a szmokat sem ismerem fel:- (((
udv
neduddki
-
Champipi
aktív tag
Múlt héten volt hír az OCZ egy új SSD sorozata, ami tud 80 MB/sec-el írni
. Lehet, hogy ott másmilyen írási tesztadat szerepelt, de ott csak 100 EUR a 32 GB-os változat. Miért nem ezt nyomatják mindenhol? Szerintem szenzációsan hangzik!
-
Brumi
senior tag
Szerintetek az a FuSi V3205-ös noti milyen lehet? A boltban nagyon ajánlották. Éppen mostanában nézegettük, és elég szimpatikus ennyiért. A páromnak kellene hurcolászós gépnek.
-
TomBoy1986
veterán
Nekem meg 2.5éve van már az elődje, a DHT-510-es és az ég világon semmi baja
Sőt, ugyanolyan jól szól, mint az elején. És emellett elég sokat volt teljes hangerőn is hallgatva - bár tény, hogy nem Rap-re termett, hanem inkább rock/metal/oldscool stb... ami élvezhető rajta, mivel a mély gyenge (45W RMS), főleg egy ugyanannyiba kerülő Z-2300-hoz képest (120W RMS).És ami még szebb, hogy mindez 24500 Ft volt amikor vettem.
-
REDeath
őstag
3000 Ft-ér füles az hogyszolhat?
-
IreN!CuS
őstag
saját vélemény ill. tapasztalatt.
A Genius SP-HF 5.1 5000 ritka "rossz" szvsz,nálam 3 hónap után elszált a mély,meg a jobb elsö.Elküldtem gariba 4 hét után geniusék vissza adták ugyan ugy ahogy volt
Ezek után szó szerint elfüstölt a mély,látványosnak látványos volt,mindezt ugy h félénél tovább sosem volt tekerve mert torzitott mint a franc.szal itt visszajön a 30k-s ár -
törölt tag
Itt van a hírben említett Transcend tárolók adatlapja.
A 8GB-os adatai ( a 16 és 32GB-os is hasonló értékekkel bír ):
Szekvenciális olvasás: 30750 KB/s
Szekvenciális írás: 24627 KB/s
Véletlenszerű olvasás: 29518 KB/s
Véletlenszerű írás: 5558 KB/sszerk.: A 32GB-osból van MLC-s is, az valóban lassabb!
Szekvenciális olvasás: 26521 KB/s
Szekvenciális írás: 14369 KB/s
Véletlenszerű olvasás: 25593 KB/s
Véletlenszerű írás: 2605 KB/s -
.mf
veterán
Nem értem, miért újdonságként írtok róluk, amikor Árgépen és Depon hónapok óta ott vannak (Árgépre február végén kerültek fel). Egyébként ezt írják az MLC-shez:
Teljesítő képesség:
# Olvasási sebesség: 26 MB/s
# Írási sebesség: 14 MB/s
Ez gondolom a maximális szekvenciális. A 2-3 és az 5,5 nem tudom, hogy hogyan és miért jött ki, túl alacsonynak tűnk -- Rudi, nem lehet, hogy hibás volt a mérés?A 12.1"-es Inteles MSI mellett van pár ezressel drágábban TK-57 és 690G-s AMD-s verzió is, aminek DVI kimenete és ujjlenyomat-olvasója is van, többi paramétereiben (akku, hdd, ram) azonos.
-
John_Doe
senior tag
Én meg pont a héten vettem egy 4450e-t 14800Ft -ért és nem is volt sürgős.
-
JanR
addikt
MSI jatek laptop... szegenyek megszivjak, hogy ha a G86-os NV chip tenyleg gyarihibas.
-
AMD Power
titán
Csak 166K ez az új Pumás Asus. Nagyon szimpatikus ez az ár érte.
-
raskolnikoff
őstag
Az az MSI noti elég vonzó...
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
Sandormaster #3 üzenetére
Jogos, javítva a prociszám meg az MLC is.
Köszi!
-
v.tom
őstag
A G2 steppinges 5400+ tudtommal nem 2,9, hanem 2,8 Ghz-es. Itt ki lehet keresni. De ha tévedek akkor bocsi!
-
törölt tag
válasz
Sandormaster #3 üzenetére
Tudtommal a letiltott mag eléggé sérült funkcionalitással bíír, azért tiltották le. Én spec nem akarnám aktiválni.
-
Sandormaster
aktív tag
Hmmm...nem látom a kiutat ezekből az X3-as Phenomokból
Nem lehet vhogy aktiválni a maradék egy magot, mert akkor megérné
Ez az 5400+ @2,9Ghz mennyire éri meg mondjuk egy 6000+ @3Ghz-el szemben, a fogyasztást eltekintve persze?..........nah keresem addig a válaszokat a költői kérdéseimreMod: az nem 5600+ akar lenni az az 5400+? LOL az AMD bekavart nekem egy kicsit ezzel a számozási mechanizmusával
-
orbano
félisten
2-3mb/sec írás, meg 5,5mb gyorsabb? "érdemes"? most ez komoly?
-
Male
nagyúr
Az MLC-nél az L tudtommal nem Layer, hanem Level... ahogy az SLC-nél is. (Nem több réteg van egymáson, hanem egy cellának van több állapota.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Olcsóbbá vált Athlonok és Phenomok mellett hangkeltőkről, notebookokról és egy korai SSD-ről lesz szó heti piaci bemutatónkban.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest