Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
akiesznelvan
csendes tag
Az árcsökkentések napjának mindig örülök, ha AMD-enged, akkor Intel fejleszt v. enged.
És így haladunk előre Moor törvénye alapjánAsus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM
-
Chaser
legenda
Nekem van egy sharp sh550-em, azon hallgatok zenét, legalább 10 órát tud az aksija 2 évesen is, nagyon szépen szól, úgy jó ahogy van...hallottam pár mp3 playert, de nem cserélném el egyikre se
#33 .mf : És ezek a YL ventik 5V-ról úgy mennek mint a kisangyal, légszállítás bőven marad, hang már kevésbé
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
LorD_ARmES
tag
Nekem van egy HS-04A Ganius fülesem. A kényelemmel még nem is lenne baj, mert a nagy szivacs jól szigeteli a külső zajokat. De annyira törzít mindenféle hangot, hogy az hihetetlen. Lehet csak nekem van kényes fülem, de a HS-04V sokszor jobb füles, ezt mindenkinek bátran ajánlom.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
.mf
veterán
Miért is?
Olcsóbb és valószínűleg jobb a Yate Loon 120-asa, illetve átmatricázott változatai (Chieftec, valamint Nexus, de az drágább), valamint a Zalman F3-nak átmatricázott XinRuiLian és a Glacialtech SilentBlade. Ja hogy azokban nincs led és nem ilyen színes-szagos, zörgős átlátszó műanyag?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Xirtam
veterán
válasz raskolnikoff #10 üzenetére
Számból vetted ki a szót!
-
luw2win
őstag
Hú 2200huf ért megéri az a Xigmatek igazán jó ár érte
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
IreN!CuS
őstag
válasz TomBoy1986 #22 üzenetére
jó lehet h én fogtam ki 1 ilyen db-t,ez van.Engem a gariztatás boszantott fel nagyon.Én megse Probáltam a felénél feljebb tekereni pedig...jól esett volna.Viszont a mostani logitech z 5500 teljesen megfogott(igaz kicsit drágább is)
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
eddie17
addikt
Ugyanúgy jártam mint 2006-ban. Megvettem az akkori 3000+-t 25ezerért, rá két hétre árcsökkentés. Most meg megint rá két hétre árcsökkentés. Grr
-
-
fasyrt
őstag
"Olcsóbban kínálja például a Meizu hírnevét megalapozó E3-as modellt, melynek ugyan picike OLED kijelzője van, de így is tettek bele TXT olvasót, Tetrist és kígyós játékot is. Az E3 hangzása csúcsminőségű Philips áramkörének köszönhetően nagyszerű, amit tovább javítanak a beépített hangszínek. Egyetlen AAA-s elemről akár 50 óráig is üzemelhet. Most 512 MB-os kapacitással 9900 forintért, 1 GB-os tárral 14 900 forintért vásárolható meg, és kapunk hozzá szilikon védőtokot is."
Ilyet vettem 1,5 éve karácsonykor. Hangzásátl nem dobom magam hanyatt, nagy a fehérzaj, és az ötven órát távolról sem tudja, 5-7-et tud 1Ah-s akksival. Nem értem. Régen istenítve volt, hogy Meizu így, Meizu úgy, aztán meg csak egy ugyanolyan mp3-as, mint a többi, hozzáteszem az akkori 27 ezres árával.
-
shtml
őstag
Harminckét gigabájtos MLC modelljét, két év garanciával SSD viszonylatban potom pénznek számító 34 000 forintért kínálja. Ezeknek a táraknak a fő bajuk, hogy, cellánként két bitnyi adatot tárolnak, ezért véletlenszerű írásban jó ha 2-3 MB/s-os sebességet elérnek, mindeközben négybites hibajavító kódot igényelnek.
Én úgy tudom, hogy az MLC memóriák az SLC-nél lényegesen kevesebb újraírást is viselnek el. Szóval újra kiderül, hogy olcsó húsnak híg a leve.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
neduddki
nagyúr
HI!
mod: Otesdzem es mar a szmokat sem ismerem fel:- (((
udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Champipi
aktív tag
Múlt héten volt hír az OCZ egy új SSD sorozata, ami tud 80 MB/sec-el írni . Lehet, hogy ott másmilyen írási tesztadat szerepelt, de ott csak 100 EUR a 32 GB-os változat. Miért nem ezt nyomatják mindenhol? Szerintem szenzációsan hangzik!
-
Brumi
senior tag
Szerintetek az a FuSi V3205-ös noti milyen lehet? A boltban nagyon ajánlották. Éppen mostanában nézegettük, és elég szimpatikus ennyiért. A páromnak kellene hurcolászós gépnek.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
TomBoy1986
veterán
Nekem meg 2.5éve van már az elődje, a DHT-510-es és az ég világon semmi baja
Sőt, ugyanolyan jól szól, mint az elején. És emellett elég sokat volt teljes hangerőn is hallgatva - bár tény, hogy nem Rap-re termett, hanem inkább rock/metal/oldscool stb... ami élvezhető rajta, mivel a mély gyenge (45W RMS), főleg egy ugyanannyiba kerülő Z-2300-hoz képest (120W RMS).És ami még szebb, hogy mindez 24500 Ft volt amikor vettem.
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
raskolnikoff
őstag
Van egy ismerősöm aki vmi hasonló (de lehet hogy ilyet) használ már egy jó ideje és semmi baja nincs vele, sőt. Arról a hibáról is még csak a hírekben hallottam, konkrét esetről még nem.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
REDeath
őstag
3000 Ft-ér füles az hogyszolhat?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
IreN!CuS
őstag
saját vélemény ill. tapasztalatt. A Genius SP-HF 5.1 5000 ritka "rossz" szvsz,nálam 3 hónap után elszált a mély,meg a jobb elsö.Elküldtem gariba 4 hét után geniusék vissza adták ugyan ugy ahogy volt
Ezek után szó szerint elfüstölt a mély,látványosnak látványos volt,mindezt ugy h félénél tovább sosem volt tekerve mert torzitott mint a franc.szal itt visszajön a 30k-s ár[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
törölt tag
Itt van a hírben említett Transcend tárolók adatlapja.
A 8GB-os adatai ( a 16 és 32GB-os is hasonló értékekkel bír ):
Szekvenciális olvasás: 30750 KB/s
Szekvenciális írás: 24627 KB/s
Véletlenszerű olvasás: 29518 KB/s
Véletlenszerű írás: 5558 KB/sszerk.: A 32GB-osból van MLC-s is, az valóban lassabb!
Szekvenciális olvasás: 26521 KB/s
Szekvenciális írás: 14369 KB/s
Véletlenszerű olvasás: 25593 KB/s
Véletlenszerű írás: 2605 KB/s[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Nem értem, miért újdonságként írtok róluk, amikor Árgépen és Depon hónapok óta ott vannak (Árgépre február végén kerültek fel). Egyébként ezt írják az MLC-shez:
Teljesítő képesség:
# Olvasási sebesség: 26 MB/s
# Írási sebesség: 14 MB/s
Ez gondolom a maximális szekvenciális. A 2-3 és az 5,5 nem tudom, hogy hogyan és miért jött ki, túl alacsonynak tűnk -- Rudi, nem lehet, hogy hibás volt a mérés?A 12.1"-es Inteles MSI mellett van pár ezressel drágábban TK-57 és 690G-s AMD-s verzió is, aminek DVI kimenete és ujjlenyomat-olvasója is van, többi paramétereiben (akku, hdd, ram) azonos.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
John_Doe
senior tag
Én meg pont a héten vettem egy 4450e-t 14800Ft -ért és nem is volt sürgős.
Shal'kek nem'ron!
-
JanR
addikt
MSI jatek laptop... szegenyek megszivjak, hogy ha a G86-os NV chip tenyleg gyarihibas.
-
AMD Power
titán
Csak 166K ez az új Pumás Asus. Nagyon szimpatikus ez az ár érte.
-
raskolnikoff
őstag
Az az MSI noti elég vonzó...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz Sandormaster #3 üzenetére
Jogos, javítva a prociszám meg az MLC is.
Köszi!
-
v.tom
őstag
A G2 steppinges 5400+ tudtommal nem 2,9, hanem 2,8 Ghz-es. Itt ki lehet keresni. De ha tévedek akkor bocsi!
-
törölt tag
válasz Sandormaster #3 üzenetére
Tudtommal a letiltott mag eléggé sérült funkcionalitással bíír, azért tiltották le. Én spec nem akarnám aktiválni.
-
Sandormaster
aktív tag
Hmmm...nem látom a kiutat ezekből az X3-as Phenomokból Nem lehet vhogy aktiválni a maradék egy magot, mert akkor megérné
Ez az 5400+ @2,9Ghz mennyire éri meg mondjuk egy 6000+ @3Ghz-el szemben, a fogyasztást eltekintve persze?..........nah keresem addig a válaszokat a költői kérdéseimreMod: az nem 5600+ akar lenni az az 5400+? LOL az AMD bekavart nekem egy kicsit ezzel a számozási mechanizmusával
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
2-3mb/sec írás, meg 5,5mb gyorsabb? "érdemes"? most ez komoly?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Male
nagyúr
Az MLC-nél az L tudtommal nem Layer, hanem Level... ahogy az SLC-nél is. (Nem több réteg van egymáson, hanem egy cellának van több állapota.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest