Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
'Ezt írtad:
"milyen támadások egy nyomorult konzumer laptopon" 'nem ezt írtam. ezt írtam, ha nem szedtél volna ki kontextusból egy félmondatot, talán még arra is lett volna esély hogy az érdemi felvetésre reagálj:
"milyen támadások egy nyomorult konzumer laptopon, amin a júzer jobb esetben talán egy öt karakternél hosszabb jelszót beállít?"
aláhúztam a mondat második részét, fussunk neki még egyszer.
azt kéne észrevenni, hogy amivel reklámozzák ezt az egészet (nevezhetjük megideologizálásnak is) hogy milyen problémát old meg, belátható viszonylag könnyen, hogy a valódi use case-ek túlnyomó többségében valójában teljesen indokolatlan és inadekvát válasz a kérdésre ez a konstrukció, ha tényleg arról lenne szó hogy ezeket a felmerülő problémákat akarják megoldani, annak sokkal triviálisabb és felhasználóbarátabb módjai is lennének.
Induljunk ki abból a felvetésből hogy ezek a cégek (amd, microsoft) technikailag nem inkompetensek, ebben az esetben felmerül a kérdés hogy mégis miért ez lett a kézenfekvőbb megoldások helyett, a válasz pedig eléggé evidens: nyilván ennelk a fejlesztésnek a célja túlmutat azon amivel reklámozzák, a valódi, azaz a gyártó szempontjából értelmezett funkció ennél rosszindulatúbb, ahogy Reggie0 is leírta a 27-esben.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Foxpost
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest