- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
#72688384 #23 üzenetére
Tény, bár nekem inkább mindig az asztali gépek építse volt az igazi élmény és az is marad. A laptopok azok csak szükséges rossz, ha utazni kell vagy mozogni általában. Ryzen nem érzem túlárazottnak, de ez inkább szubjektív lehet nálad. Van ott jó ár-érték arányú szerintem. Most egy 8 magos 16 szálassal szemezek. Meglátjuk.
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
#72688384 #19 üzenetére
Ezért mondtam, hogy az én tapasztalatom. Nem jelenti azt, hogy ez minden esetben igaz. Fikázd le, de egyébként laptopok terén én Acer párti vagyok. Vannak apróbb bajai, de azt túlélem és eddig nálam ez volt a legtutibb márka. A Dell-ről két tapasztalatom volt, de az mind teljesen rendben volt. Nálam. Nekem. Szerintem.
-
törölt tag
amikor kijöttek a 4000-es ryzenek laptopokba akkor az ugyanolyan specifikációkkal rendelkező modelleknél amelyikben amd proci volt ott az alsó szellőzőnyilásra ráragasztottak egy átlátszó matricát. kivülről mesh volt, de 0 levegő jutott a gépházba ezért az amd-s modellek throttlingoltak. ráadásul a support is egy fos. másik topikban már leirtam hogy egy 9 ezer forintos ventillátort nem voltak hajlandóak garanciában szervizelni hanem inkább alaplapot akartak cserélni 240 ezerért a 180 ezer forintos laptopban.
erről ennyit a laptopjaikkal kapcsolatban. -
ElEvEn11
senior tag
válasz
#72688384 #11 üzenetére
Ezt láttam. Na ez sem volt egy olyan dolog, ami miatt holnap Dell vagy Alienware gépet rendelnék.
Tőlük nem. De notit vagy monitort annál inkább. Abban eddig csak jó tapasztalatom volt. Főleg moncsi.
Amúgy a garira vonatkozó rész, hol van ebben a videóban? Most nem néztem megint végig.
Azt hiszem erre gondoltál.
BTW benne van a leírásában a videónak az összes chapter linkje. -
ElEvEn11
senior tag
válasz
Aprósólyom #7 üzenetére
Milyen társított szolgáltatásokra gondolsz? Én sosem használtam ilyet a Dell eszközöknél, de nem is igen figyeltem/tudtam róla, hogy van.
-
Aprósólyom
addikt
Nem is néztem a a videót...
sry.
Hát, azért vannak kivételek. Pont a napokban néztem rokonoknak laptopot. 1115G4 procis Dell Vostro 3500 MM üzeltben volt akcióban, online 195k. Igaz OS nélkül, de ha még egy bolti dobozos WIN árat számolok rá, még akkor is korrekt árnak mondanám, ha figyelembe veszem, hogy Dell és Vostro belépő üzleti modell. Ugyan nem ismerem a belső és vagy mechanikai felépítését, hogy mennyire strapa, de inkább ez mint 170k-ért a full belépő 1115G4 procis típusok, echte konzumer kategóriából mint pl. Asus, Lenovo..
Nyilván ez a 195k csak relatív nézőpontok szerint fér bele a korrekt árszínvonalba, de van az a preferencia, amivel megindokolható.
Egyetértek, más Dell termékek simán hozzák az Apple árszínvonalatde ott akkor jellemzően a társított szolgáltatások is erősek, miközben a gép minősége is lép 1-2 szintet a belépő üzletiekhez képest. (bár ki tudja, lehet ez is változott az évek alatt...? nem vagyok belőle naprakész...
)
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
Aprósólyom #5 üzenetére
Nem tudtam. Van még ezer más közösség, ahol olvasok, írok, tagja vagyok. Szóval nem vagyok feltétlenül naprakész. Ha tudtad, akkor nyilván figyelembe is vetted. Ok.
A videót meg just for fun raktam be, mert szerintem még mindig vicces.
A Dell-nek mindig is erősek voltak az árai Európában szerintem. Talán a monitorok között van, ahol versenyképes ár-érték arányban. Nekem is van két Dell is. Jó ár, remek minőség, az egyik színhelyes, grafikus monitor. De nagyjából semmi mást nem vennék tőlük. Még a monitorkiegészítőik is túlárazottak. Kb Apple árszint. -
Aprósólyom
addikt
Ez már lerágott csont itt a fórumon, de azért köszi.... Természetesen hüvelykujj szabállyal átváltva értem a tűrhető árat. Ennek ellenére, jobb ajánlat egy 15" Vostro notesz 1115G4 procival, de van, ahova kifejezetten desktop kell, vagy a nagy monitor, design vagy ezek kombója.
Most gyorsan rákerestem árukeresőn 1115G4 procival mit lehet kapni: Lehet kapni Asus AIO-t 230k-ért OS-szel vagy picivel drágábban Ryzen 5300U. Ezek szerintem korrekt árak.
Ezekhez képest egy 850EUR elég erős felár lenne a Brand miatt.
Ezért írtam, hogy lehet nem nagyon akarnak foglalkozni európában ezzel a szegmenssel, hiszen amerikában nagyjából korrekt az ára, csak erre felé nem úgy tűnik... -
ElEvEn11
senior tag
válasz
Aprósólyom #3 üzenetére
Az amcsi árakon nincs ám rajta a forgalmi adó és a vám sem. Nem kell feltűntetniük. Szóval lehet, hogy azért tűnik jó árnak.
USA sales tax -
-
-
Televan74
nagyúr
A legolcsóbb változatért van pofájuk elkérni 450.000 Ft körüli összeget(mai árfolyamon)!
Ettől függetlenül tetszenek, jó lenne egy itthon a dolgozó szobába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Inspiron 24-et egyelőre a kínai weboldal listázta, de remélhetőleg egyszer az európai piacra is megérkezik.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest