AMD-alapú AIO számítógép várható a Delltől

Az új Inspiron 24-et egyelőre a kínai weboldal listázta, de remélhetőleg egyszer az európai piacra is megérkezik.

A Dell Kínában már elkezdte forgalmazni Inspiron 24 számítógépének AMD-s változatát, mely a megújult belső mellett frissített, matt felületű és kicsit szögletesebb külsőt kapott. Az eszköz legnagyobb eleme természetesen a 23,8” képátlójú, szinte keret nélküli beépített kijelző, mely Full HD felbontással és 99%-os sRGB színtérlefedettséggel kecsegtet, és bár alapértelmezetten nem érintésérzékeny, némi felárért ezt a tulajdonságot is kipipálhatjuk.

Az előtelepített Windows 11 Home vagy Pro operációs rendszerrel 860 euró körüli alapáron rendelhető hardver központi eleme a vásárló választásától függően a négymagos Ryzen 3 5425U vagy a hatmagos Ryzen 5 5625U lehet, melyeknél a grafikus számításokat a lapkába integrált Radeon vezérlő végzi, emellé pedig vásárláskor 8 vagy 16 GB DDR4-3200 memóriát, illetve egy legfeljebb 512 GB-os NVMe SSD-t kérhetünk, igény esetén akár HDD-vel is kiegészítve.


[+]

A vezeték nélküli modulok segítségével a Wi-Fi 6 és a Bluetooth 5.2 szabványok is támogatottak, míg a csatlakozók (négy USB 3.1 Type-A, egy USB 3.2 Type-C, két HDMI, egy GbE, egy jack és egy SD kártyaolvasó) az eszköz hátulján keresendőek. Magának a kijelzőnek a pozíciója egyébként némileg testreszabható, ugyanis a gyári állvány lehetővé teszi a döntést a felhasználó irányába, a keret nélküli kialakítást pedig a Full HD webkamera házba rejthető kialakítása tette lehetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés