- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyamutya
csendes tag
Nekem eddig az alexa a zene funkcioknál csak az amazon musicot és a spotifyt ajánlgatta. De a spotifyt is csak párositani tudtam, ha mondtam neki hogy játsszon zenét, akkor közölte hogy ebben a régióban az elképzelhetetlen. Most hogy USAban vagyok vagy 12 különböző cuccot ajánlgat ugyanott és a tidal is köztük van amire elő vagyok fizetve.
Amugy én is csak netflixre, zenélni és néha netezésre, receptek nézésére a konyhában használom, de arra tökéletes (nekem).
Német blekkfrájdéj akcióban szereztem be, ami nem ment könnyen. Reklámok nem zavarnak, ahogy írtad is, nemigen találkozik velük az ember.
HBOmaxt továbbra is csak weboldalon keresztül tudom nézni rajta mert az app unavailable. -
kutyamutya
csendes tag
ÁÁÁÁÁ!!!! Müködik!!! Legalábbis a Tidal hozzáadás. Köszönöm! Mit összekinlódtam ezzel.
-
kutyamutya
csendes tag
Hungary régióban van.
Váltsak Angolra talán? -
kutyamutya
csendes tag
Abban tud valaki segiteni hogy Spotifyt, Tidalt miért nem tud kezelni rajta az Alexa? Azt mondja hogy geográfiailag nem megengedett. Ezen tudok segiteni?
+HBO MAX applikációra azt irja az app store, hogy 'unavailable'. Neten mindenfelé olyanokat olvasok hogy elérhetőnek kellene rajta lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest