Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Én szerettem a BKV-t amíg a fővárosban éltem, mondjuk olyan helyen laktam (Flórián tér) ahonnan bármikor bárhová könnyen el lehetett jutni.
A Limot pont a belvárosban próbáltam, 3-4 alkalommal használtam, de ott meg az volt az idegesítő, hogy állok a dugóban miközben a tarifa ketyeg, a villamosok/buszok elhúznak mellettem, még talán az előző sofőr bele is fingott a kocsiba.Értem én, van célközönség, csak szerintem elég szűk az a réteg. De simán tévedhetek.
-
aujjobba
addikt
-
aujjobba
addikt
Naigen, gyerekmentes egyedülállóknak vagy pároknak szórakozni menni, vagy esetleg bevásárolni, és ebben ki is merült.
Gyerekkel már saját autó kell ígyis-úgyis, esetleg a BKV, de például a gyereküléseket nem fogod magaddal cipelni majd ki-be szerelgetni a Limoba.Nade várj, bulizni menni miért jobb így, mint BKV-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elektromos autókkal Magyarországon a két budapesti car-sharing szolgáltatón keresztül találkozhatunk a legtöbbet. A MOL Limo ügyvezetőjével beszélgettünk a szolgáltatás jövőjéről.
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest