- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
Merlinclub #18 üzenetére
-
agressiv
addikt
Őszintén szólva nincs nekem bolti felszerelésem, de a VRM és RAM bordák amiket adnak a hűtőhöz biztos elférnek alatta, viszont a GPU mellett balra lévő 3 ramra nem fognak felférni a ramhűtők az biztos. A többi kérdésre sajnos tényleg nem tudok válaszolni, mert nincs szerelékem hozzá, de ha neten keresgélsz képeket, akkor talán láthatod, hogy is fér el a ventilátor tartó keret..
-
agressiv
addikt
Elfelejtettem válaszolni, de ami késik nem múlik.
Szerintem két lehetőség van.
Az egyik, hogy a hűtő nagyon nehéz, ezért a mozgatható, csúszósines, vagy egyéb állítható felfogatás nem lenne képes a helyén tartani. Másik lehetőség, hogy egy profitorientált cégnek nem érdeke az, hogy egy terméke a bolygó haláláig kitartson, mert a közetkező generációt is el kell adni. Persze még akár lehet harmadik lehetőség az is, hogy mint mindenhol, itt is megvannak a szabványok és ehhez jelen esetben szerintem tartják is magukat és talán nem is fog változni, viszont amíg világ a világ, mindíg lesznek olyan gyártók akik tesznek a szabványokra és a saját fejük után mennek, vagy egy új szabvány kerül bevezetésre, amihez nem kizárt, hogy megvásárolható lesz a felfogató szerelék. -
agressiv
addikt
válasz
sketchifun #3 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy látszik a képen, de igen kifúrtam, még amikor az L2PRO-t raktam fel, mert arra is egyedi felfogatást kellett csinálnom és a 3-as csavar-t csak nagy tuszkolás árán tudtam volna betekerni a lyukba ezért picit megfúrtam a lyukakat, de csak a galvánt szedte ki a furatból. A képen valóban úgy tűnik, mintha hatalmas lyuk lenne rajta, de csak azért mert a sorját egy nagyobb fűróval szedtem le róla és kicsit meg is zenkeltem, persze fúrás előtt megnéztem, hogy vannak e vezetősávok a közelben. A legtöbb kártyán eleve olyan lyukak vannak, hogy még a 3-as csavar is beleférjen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Formula-1
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest