- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
racsp
csendes tag
Megoldódott a probléma.
A build.prop file-ban átirtam a ro.sf.lcd_density=320 -as értéket 240-ra hogy több ikon kiférjen.
Viszont igy a play áruházban már nem kompatibilis eszköznként szerepelt és nemcsak az aviate de sok más progira is ezt irta.
Ahogy visszairtam 320 igy már újra fel tudtam telepiteni mostmár az angol verziót.
Nincs erre valami más megoldás?Mert tetszik, hogy minden kisebb minden programban, de hogy emiatt új eszközként jelent meg a storban pláne úgy hogy csomó mindennel nem kompatibilis igy nem fer.
-
racsp
csendes tag
Feltettem a 04.28 magyar verziót,de mivel nincs benne a térkép meghatározás igy gondoltam leszedem és felteszem vissza az angol verziót.
Leszedni letudod, de viszont az angol verziót már nem tudom telepiteni mert azt irja nem kompataibilis az ön termékével. Ez egy galaxy s3, gondolom valami maradt még esetleg a telóban.
Nem tudtok erre valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Aviate az adott helyzettől függő információkat jelenít meg a főképernyőn, mindezt a Google Now-ra hajazó felhasználói felület mellett.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest