- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ígyvan. Egyébként nem attól tartok hogy nem lenne biztonságos, sokkal inkább hogy nyom nélkül eltünik a szolgáltatás és az adatok egyik pillanatról a másikra akár több év után is.
De pontosan így nem bízok egyetlen felhőalapú szolgáltatásban sem, legyen az Google vagy bármi. Második backupnak megfelel, de a legbiztosabb az itthoni NAS
Persze senkit sem akarok meggyőzni hogy nem jók, én is használom a Skydriveot, csupán semmi olyat nem tárolok ott ami fontos lenne.
-
blueMerle
veterán
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Én őszintén szólva 1 bájtot sem mernék ilyen helyen tárolni. Úgyhogy lehet hogy jól hangzik, de én nem bíznék benne az fix. Lehet hogy nincs igazam, hogy előitéletes vagyok, de volt mivel kiérdemelniük azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest