Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
sztem nagyon jó lett a game, megvalósítás sztori meg minden, ahogy kezdődik marinnel a kampány az valami űbercool, és sztem azért nem lett ennyire paráztatós mert közben már sokan felnőttek, emlékezzetek vissza hány évesek voltatok mikor az 1. rész kijött... de az is lehet h a nép megedződött a sok játékon..fajok közötti egyensúly sztem tökéletes, én egy 100/89 et adok rá... multi lehetne több
amire felkaptam a fejemet az a most megjelenő 4 mp map ami 6euro v mibe fog fájni, ja és dlc néven jön... ezért kell a steam a legtöbb játék alá, h ott eladhassák az efféle bőrlehúzós dolgokat... undorító
-
deedee
őstag
...uninstalizálódott...
-
mad1
veterán
Sikerult kiprobalnom,nekem sotet.Negativ,10bol 7est adnek ra.
-
deedee
őstag
na én nyomtam egy uninstalt......
nem jött át a "dolog".....ez van -
deedee
őstag
26%-nál vagyok a marine-ben....mégcsak most kezdem megszokni a játékmenetet...
kicsit furcsa volt egy elhagyatott dzsungeles-templomos pályán harcolászni,de elég könnyen legyaktam a predit...
-
athomi
veterán
Nekem az a furcsa, hogy Win7-en egyeseknek megy 2GB rammal, másoknak meg nem.
-
Raysen623
addikt
Látva a sok szakértő csipogómadarat itt a fórumon direkt nem írtam semmit az elején a játékról. Azóta azonban kipróbáltam....A kezelés tény ami tény újszerú, de megszokható és akkor jó - tény ez biztosan a multiplatform miatt van. Akinek ez probléma annak üzenem : talán nem kellett volna szétlopni a PC-s társadalomnak az agyát és akkor nem fordultak volna a fejlsztők a konzolok irányába annyira. Késő bánat!
A garfika nekem tetszik, ATI 3870-en toltam és tökéletesen fut 1680x1050-es felbontáson, nagyon jók a fények és a shaderek is. Ezt üzenem azoknak akik azt állítják hogy a garfika nem jobb a második résznél. Nos az ilyenek menjenek orvoshoz vagy vegyenek normális gépet otthonra.
A hangulat nekem nagyon megvan, mindegyik féllel játszva én pont azt kapom amit várok, de lehet hogy ezzel csak én vagyk így. Igaz én nem várok világmegváltó dolgokat mint egyesek akiknek fogalmuk sincs mit vártak de azt tudják hogy nem ezt. A fikázás persze jó magyar módra megy. Vajon miért nem akkor ők fejlesztették ezt a játékot???
Ami a demo multiplayert illeti: az ottani grafika meg sem közelíti a végleges eredményt. Így ez nekem ismét kellemes csalódás volt. -
antikomcsi
veterán
Nekem még nincs meg a játék, csak a multival játszottam, de az szörnyű volt. Pont a demo miatt nem vettem meg gyorsan a neten, és még mindíg nem nagyon gondolkozok rajta. Majd ha oda kerül árilag, amit ér, az meg 2-3K között van.
Néztem a teszteket, képeket, videokat, és nem győzött meg. Szerintem 2010-ben ez a játék nem szép. Max azok győzködik magukat, akik megvették a dx11-es vasat.
Tudom, a dx11 nem azért kell, hogy szebb legyen, de ha régebbi kártyákon is tökéletes a játék, mint egy 4870-90 és bőven jó sebességgel fut, akkor hidegen hagy, hogy a dx11-es kártya hamarabb számolja ki ugyan azt.
Ami biztosnak látszik, hogy nem ez az a játék, ami miatt érdemes volt megvenni a vga újdonságokat.
Ráadásúl, mint több véleményt olvastam szerte a neten, elég rövid, és monoton a dolog.
Azért még kíváncsian várom majd azok véleményét, akik áldoztak rá és megvették.
Persze nem a műfaj ellensége vagyok, mert szeretem az alien/predator filmeket, főleg a régi "eredetieket", AvP2 példáúl jó volt.
Egyszerűen az történt most, hogy játszottam két demo-val. AvP meggyőzött arról, hogy ne vegyem meg a teljes játékot, a BC2 pedig arról, hogy minnél hamarabb szerezzem be megjelenés után. És mindkét vélemény egy-egy demo pálya alapján.
-
Brent
aktív tag
-
-
Xaels
félisten
Nekem bejön a Marine kampány. A másik 2 annyira nem érdekel. Így Hard fokozaton az Alienek azért próbálják kihasználni a terepviszonyokat, legalább is nekem nagyon úgy tűnt. Multiban meg szerintem az Alien pont megfelelően erős, mert így azért nem annyi 1 Marine vagy Preda, hogy nekiront szemtől szembe és rá van kényszerítve, hogy kihasználja a képességeit.
Na de Bajtársaim akinek volna kedve Survivor módhoz az jelentkezzen nálam
-
-
No-kia
addikt
kíváncsi vagyok menynire ijesztő, doom 3 nálam eléggé adta még anno, egyáltalán fosatós legalább eg ykicst?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az lehet, akkor ennek is utána jártunk. Beszélhetünk magáról a játékról. Már aki nem fossa össze magát.
Amúgy nem tom ki hogy van vele, de az Alien nem valami erős karakter. Mintha nagyon lebutították volna. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyelőre az infók szerint azoknak van AA és Advanced Shadows beállítása a DX11-ben, aki eredetivel nyomul. Én a steam-eset néztem és ott van mind a két opció a tessellation mellett. Valami gond van a werzióval.
-
Z.m.Z
aktív tag
Csak a szemem káprázik vagy tényleg törölték a hozzászólásomat?
-
mcmike
őstag
válasz
marcus.fenix #95 üzenetére
Abszolút korrekt, ami értelmes játék lehet majd ebben a kategóriában az a Colonial Marines több szempontból is
- az ALIENS film történetére alapszik, semmi Predator
- fejlesztő: GEARBOX Software (BIA sorozatok magukért beszélnek)Ami egyedül aggasztó, hogy a kiadó itt is a SEGA lenne...
-
aginor
veterán
A probléma nem itt van, hanem ott, hogy a Perry féle Prédát koppintotta le, és írta át a magyar "íródeák"..
CriticalHit: ha nem tetszik a predatoros rész, akkor ne játsz vele. A második részben kb10 percre tűnt csak fel a predator, az ember kampányban, ha ez most is így van, akkor ez kipipálva. Egyébként tegnap elővettem a második részt, még mindig nagyon hangulatos emberrel..
-
Silenzio
addikt
válasz
CriticalHit #139 üzenetére
Egy apróságot kivéve: ez az új AVP3 teljes egészében a Cameron-féle Aliens koppintása: design, a klasszikus idézetek, ismerős helyzetek, tipikus karakterek, mind-mind Cameron-hommage. Az imént, mielőtt kiléptem, hallottam egy bajtárstól Hudson híres siránkozását: "This is it, man, this is it!" Valszeg több tucat mondat van a játékban a filmből.
Mindegyik AvP játék a Cameron-féle cselekményvilágon élősködik Marine-oldalról, furcsa mód, saját ötleteket egyik se tenne hozzá, max a Predalient tudom említeni, dehát milyen az már. Ez a játék viszont egy az egyben tisztelgés a messze nem a legjobb, mégis legnépszerűbb Alien-film előtt. Ami nem baj, az első Alienből vagy a 3.-ból nem lenne könnyű játékot gyártani. Viszont az intróban Mr. Weyland a piramisban...
Ezt miért kellett?! Józan paraszti ésszel úgy söpörtem volna félre a hülyegyerekeknek való AvP-filmeket, mint a sicc.
-
D347HBR1NG3R
tag
válasz
Rendben. Mostmár felfogtam, hogy mit akartál mondani. De sztem a játékok sokkal jobbak, mint a filmek (AvP), már akinek tetszik ez a felállás.
-
boeing
őstag
válasz
Hát ez nekem csalodás ez a AVP2.
-
CriticalHit
addikt
válasz
D347HBR1NG3R #137 üzenetére
Nincs ok-okozati összefüggés. Az AvP filmek is szarok és a AvP játékok is...szerintem. Semmi közük az eredeti Alien koncepcióhoz.
-
D347HBR1NG3R
tag
-
madgie
titán
válasz
D347HBR1NG3R #132 üzenetére
Az AvP könyvek között bizony van jó ,a képregény meg egyenesen f*sza.
-
D347HBR1NG3R
tag
válasz
CriticalHit #131 üzenetére
Miért lenne ez az alapja a játéknak, hiszen a game első 2 része hamarabb volt (az AvP-s könyvek is), mint a film? És, ha jól tudom, ez a Végső megoldás a Halál után 30 évvel játszódik egy Földhöz hasonló bolygón, míg a film a Földön játszódik, napjainkban(ebben nem vok biztos).
-
CriticalHit
addikt
válasz
D347HBR1NG3R #129 üzenetére
Halál a Ragadozó ellen
harc az ősi piramisban
Az első rész nem pedig a 2. (Requiem)
[link] -
JohnR
aktív tag
-
deedee
őstag
válasz
CriticalHit #127 üzenetére
vagy túlélő horrort csinálni dead space módra....
-
CriticalHit
addikt
Már a játék alapjául szolgáló film is vacak volt. A Predatorok belekeverése egyszerüen nevetséges.
Az agyatlan rohángálás helyett az eredeti Alien és Aliens filmek alapján kéne végre egy jó kis horror-taktikai játék HR Giger grafikával. -
Findzs
addikt
feltelepítettem
elindítom de a menüben nincsenek betűkbeállítani elindítani se tudom így csak a sárga csíkok jönnek elő amik a menük lennének
felraktam a legújabb ati driver 10.2 de azzal is ugyan ez a jelenség
valakinek ötlet ?
köszi -
Xaels
félisten
-
deedee
őstag
nekem nem jött eddig be....a marine story.....
tiszta doom3 feeling az állandó lámpázással....
az előző rész jobb volt szerintem....még könnyű fokozaton is izzasztó és nagyon könnyen leamortizálnak.....
remélem a predator rész visszahoz majd valamit az előző rész minőségéből
-
azoli09
tag
válasz
drherbyke #111 üzenetére
Helló
ahogy mondod drága fórum társam a számból veted ki a szót többi le van tojva .
Ez igy kemény és jó is grafika is ott van rendesen ehez a stílusú játékhoz ennél jobb nem igazán kel, hogy rosszat is mondjak predivel elég rövid lett nem baj most jön a többi és utána kezdem a legg nehezebb szinten
részemről 10/9 a játék azért nem 10/10 mert nálam kevés neki a 2 giga ram 4 el már ment jól -
fLeSs
nagyúr
nemtom miért panaszkodnak az irányíthatóságra, sztem semmi gond vele.
az alien nem irányíthatatlan, hanem szokatlan, mert képes menni a falakon. gyakorolni kell. én már elég jól beletanultam a bétában. egy jó alient nem lehet elkapni.a marine meg nem gyenge. ahol jáccok az idióta marineok összevissza lövöldöznek és ők szerzik a legtöbb pontot. bippel a műszered, lősz, ennyi.
-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
haverra most keressük orrba-szájba a sok coopos gémet és az lenne a kérdésem h ez az-e ? -
drherbyke
csendes tag
Értékelem.
10/9.
Gyönyörűek az idegenek, szinte sajnálom megölni őket.
Az ellenfelek bugyuták, de a hangulat ott van.
Rövid, de erre vártam 7 éve.Hangok rendben van.
Megdobbant a szívem játék közben, igaz megittam vagy 15 boroskólát.
Hamarosan érkezik az arctámadó replikám.Azzal fogok aludni.
Tojok a Mass effect2 re ,meg a Bioshock2 re. Meg a Codra, meg Crysisre., meg mindenre.
Nekem ez kell!Mégha csak 2 hétig fogom szeretni,de szeretem! -
JoolsNOS
veterán
válasz
Depression #109 üzenetére
Sztem csak falra ugráskor van ez az effekt, ha a tárgy domború akkor tartja az ívet.
-
Depression
veterán
válasz
JoolsNOS #108 üzenetére
Ez most csak halvány emlékkép. Sok-sok évvel ezelőtt játszottam AvP-ral, és ott ha oldalra mentem (egy hengeralakú csőszerűségben), akkor forgott velem a világ. Itt meg olyan, mintha megnyomnál egy gombot, és fordul 90°-okot. Tehát érzésre sokka gyorsabbam mászik falra, mint bármely más irányba.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Depression #103 üzenetére
Bár nem jatszottam Aliennel, de ha jól rémlik, akkor az egy vagy kettőben még nem 90°-okban lehetett falakat mászni, mint a mostaniban
Ezt hogy érted? -
Akos96
senior tag
válasz
Depression #103 üzenetére
Szerintem pont hogy összeillik. A predator fejlettebb technológialilag, az alient pedig mindenki ismeri
. Ettől horror, hogy semmi esélyünk.
(Amúgy próbáltad már életszerű módban a kettőt? Rádugrik az Alien és meghalsz. Ha neked ez kell...)
-
Xaels
félisten
Srácok. Én nem bántam meg, hogy megvettem. Online toltam egy kis DM-et meg Infest-et és bejött csak a fene vigye el őket, kellettek volna alapból azok a dedikált szerverek.
Aki megvette és akar Survivor módot zúzni az vegyen fel Steam-en [Steam ID] már teljesen rápörögtem. TS3 v. TS2-t adok ha kell... -
Depression
veterán
válasz
Tény, hogy én nekem a Predator film annak idején jelentette a non-plus ultrát, és nem illik össze az Aliennel.
Nos, az embernek meg semmi keresnivalója nem lenne köztük, eleve 200 év múlva sincs szinte semmilyen esélyünk az Alien-ek ellen. A játékot csak god-modban lehetne végigvinni, és úgy kellett volna megcsinálni a játékot, hogy az Aliennel való találkozás lett volna az utolsó mozdulatunk a játékban.
Bár nem jatszottam Aliennel, de ha jól rémlik, akkor az egy vagy kettőben még nem 90°-okban lehetett falakat mászni, mint a mostaniban (gameplayek alapján). Ez full baromság. -
Manbal
senior tag
-
v!ct0y
veterán
Elég rövidkére sikeredett a predi kampány de sztem a story jó volt.
Nekem tetszik. Grafika is jó. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
cskamacska #97 üzenetére
A Szakaszban ezt a "kifogás"-ra mondták.
Végülis a véleményre is jó eddig: "A vélemény olyan mint a s@gglyuk, mindenkinek van"
De láttam már olyan XXX videót hogy a "senki sem kíváncsi a másikéra" résszel vitatkoznék...Amúgy én nem vártam semmit a játéktól, csak egy AvP-t, feljavított grafikával. Valószínűleg ezt hozza is. Aki meleg hógolyót várt, az most csalódott...
-
Źşë'
addikt
nem tudom mitől lehet ekkora lehúzása :s egy biztos én nem adok egyikre sem!
-
cskamacska
addikt
válasz
A vélemény olyan mint a s@gglyuk, mindenkinek van, és senki nem kiváncsi a másikéra.
A problemám a közhangulattal az volt, hogy ez nem fan topik, amit bunkóság teleszemetelni fanyalgással, hanem egy hypepukkasztó hír topikja, melyben épp fanyalogni lehet, ha tetszik.(hol máshol ugye)
Nem mint ha sírnom kellene, véletlen sem annyira rossz játék, de az előzetesek alapján az ember minimum a COD6, a L4D, és a Dead Space kvintesszenciáját várta volna egyben, és kapott egy..
Olyan játékot, ami nem biztos hogy megér 11k-t. -
Akos96
senior tag
Én meg fogom venni, de ha elcseszték akkor a Rebellion által készített játékkal többet nem játszok.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
cskamacska #90 üzenetére
Én nem bánom ha leírod a véleményed, ahogy gondolom te sem bánod hogyha leszarom...
Más: Hiába hogy Alien fan vagyok én is, az AvP filmek tényleg ratyik, talán az első nézhető, de a második már hulladék, és nem értem hogy két videoklip után hogy kaphat valaki filmes jogokat egy ekkora franchise-hoz. Mondjuk eleve azt is szembeköpném, aki a két univerzumot (Alien és Predator) összemosta, aki valószínűleg a Predator 2 forgatókönyvének írója, feltéve hogy az ő ötlete volt a trófeapolcra tenni egy Alien skull-t....
Magam részéről jobban várom a Colonial Marines-t, mert ha csak Marine kampány lesz és nem lesz tápragadozó, plusz menni fog a 4 fős Coop sztori, akkor nálam már befutó...
-
elithun
őstag
Adataimnál szereplő konfigon, ilyen beállításon 40-60 FPS-el megy a DX11-es exe (virágbolti verzió), nekem megy a kosárba.
-
Sicilian
addikt
Én nem olvasok ilyen teszteket, ki kell próbálni aztán csókolom, vagy tetszik vagy nem.
-
Baboon
senior tag
válasz
cskamacska #90 üzenetére
Akkor mindjárt megyek egy anime/manga fórumra és kezdem szidni a japán játékokat hogy háááde gagyi. Semmi értelme.
Meglepne ha a posta lelopná. Főleg hogy nem a postás hozza hanem ajánlottan kell érte menni. Benn a postán meg a másik 10.000 csomag közt pont leszarják. -
cskamacska
addikt
Hogy a külföldi fórumokon megy a "stfu olyan olcsó hogy akkor is megéri ha határszar" az egy dolog, de magyarhonban ez a duma visszatetsző. Bankkártyával a világ végéről rendelve olcsó, pff na durr, ha a Posta háromszor lelopja előled, akkor nem az.
Magyarországon a játék ára 10-11000 forint, amit nem biztos hogy megér a cucc.
"Aki nem alien fan az meg ne irogasson ide" Óó, a csúnya bácsik bántják a Drágaságot, és összetörik a pici fanatikus szíved, te drága?Valakinek nem tetszik. Így jártak, de ezt a véleményüket hagy írhassák már le ahányszor akarják.
-
robertkill
aktív tag
natessék... mert szeretem az alien filmeket jól széttép a kritika...
az evidens hogy a korábbi 4 alien és a 2 predator filmhez mérhetetlen a 2 AVP...
és persze minden filmet-játékot minden alkotás mit az ember megszült, szétlehet tépni kritikus szemmel, de legalább volt aki megcsinálta, és úgy hogyan sok ember van akinek sokminden nemtetszik, ugyan úgy sok ember van akinek tetszik,
na mind1 nem szapulni akartam a kritikákat és a hozzászólókat...mert az tény hogy jokkkkal jobb filmeket is lehetett volna csinálni belőlük,
hiba mindenben van és semmi sem tökéletes... mindíg lessz ami valakinek nemtetszik...
de a játék az vérkemény úgyhogy ne szidjátok
-
BloodyEddie
őstag
Sajna csak rosszat hallok róla...
-
Ryuu
tag
Hát sajnos nem valami jó eredmények. Ezek után elgondolkozom azon, hogy meg e éri feltenni nem hogy még megvenni. Bár az 1up eléggé gagyira értekelte, azért vannak olyanok akik megadnak neki pár pontot és eléri legalább a 7-et a 10 ből. Mindenütt azt írják a Predator kampány unalmas. Majd meglássuk... De szerintem a Marines kampány már más lesz
Remélem nem fogok csalódni benne és nem fogom megbánni hogy ennyire vártam. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szálljatok le a grafikáról, azzal nincs semmi gond. Ellenben az AI olyan hihetetlenül buta, hogy az már vicc. MW2 után reméltem, hogy más játékokban nem fognak zombi AI-t alkalmazni, csak hogy kibekkeljék a single playert, de ez nem jött össze.
Egy teremben van 8 marine, aliennel egyenként zabálom meg őket, erre senkitől semmi reakció, csak mennek a beprogramozott őrjárat utakon, aztán néha rám lőnek.
Az is gyakori, hogy tök közel állok a marinehez, ő rám néz, de nem csinál semmit, sétál tovább.Ettől eltekintve nem rossz, valamint kellően véres és a feeleng is megvan.
-
mfranky
őstag
Ha lesz végre egy "ezt nézzétek meg, ezért szebb a PC-s változat" video arra kiváncsi lennék... tegyék már egymás mellé a képet XBOX/PS3/PC -n , már annyira kiváncsivá tett ez a DX11, de csak felfújt lufi lesz ebből is...
-
JohnR
aktív tag
De ez a karácsonyi bemutató egész poénosra sikeredett
-
Na most megijedtem.A beharangozók fenomenális játékot ígértek valami nagyon brutál grafikával.Ahogy olvasom ez nem így van,de majd meglátjuk,ha ki tudom próbálni végre
-
madgie
titán
Szvsz az Alienes irányítással semmi baj nincs, már a beta multiban is halálba lehetett szívatni mindenkit a szűkebb területeken, úgy pattog egyik falról a másikra, hogy öröm nézni. Nagyobb termekben meg mindig van egy sötétebb zug, ott jól meg lehet lapulni és kivárni (kivéve, ha a Predi a terem másik végén megjelenik, oszt a fejedet instant kettéhasítja valamelyik tápos fegyverével... ott iszkiri van, a Q betű -sprint- jóbarát)
-
iBlast
aktív tag
jolessz ez pcre sztem
-
KvPt
tag
Az állandó netklapcsolat az aztán marha nagy szemétség tényleg. Amúgy meg miről beszélsz, hogy nincs AAA játék pc-re? Az, hogy exklúzív nem nagyon van, az egy dolog, de azért elég sok multiplatform AAA játék van. És nem hinném, hogy pl a Mass Effect pc-n hibásabb lenne, mint konzolon. Ja és mellesleg ezek az értékelések nagyrészt konzolosak, tehát a pc-s értékelések szerintem magasabbak lesznek, mivel egérrel meg billentyűvel, talán kevesebb gondja lesz a tesztereknek, és a grafika is szebb lesz.
-
ThorsHUN
őstag
AvP2ben sem a single volt a legjobb, hanem a multi.
Sosem felejtem el, amikor LANpartyn a haverokkal (jo az AvP1 volt) cooperative-ban toltuk 4,5 orat egyhuzamban egy palyan es 4 ora utan elfogytak az alienekazutan mar trukkoztek
Meg amikor hunt jatekmodban toltuk (asszem legalabbis... mindenki marine-nel kezdett, az elso halal utan a halott alienkent spawnolt, a tobbiek meg fedezekbe... futott mindenki egy jol vedheto helyre. Aztan persze csak fogyott a skulo fogyott... es ki kellett menni loszerert... nah akkor jott az alien, aztan a 2 alian aztan a sok alien
Hatalmas volt
)
-
Manbal
senior tag
Hát amíg nem látod élőben, addig nem kéne kétségbe vonni a fejlesztők szavait.
én megnéztem dx9el is, meg 11el is, és számomra rögtön feltünt a változás, a nem kicsi változás. de kár szót pazarolni, úgy se fogjátok fel, mert most azt várjátok hogy doom2 és a doom4 közötti grafikai változást lássatok
pedig itt nem erről van szó elsősorban
off
boxon pl. 25-30 fpssel megy a legtöbb új game, engem kifejezetten zavar ha nincs 30-40 fps, de inkább 60, ott pedig ez eléggé gyakori! saját szememmel láttam szal nem kell oltani! -
KvPt
tag
Na ezért nem lehet adni ezekre az értékelésekre szerintem. Ugyanis furcsamód akik lehúzták a játékot, azok mind jórészt azért tették, mert, hogy pl az Alien irányíthatatlan. Namármost ezzel szemben születtek teljesen elfogadható értékelések is, (a Gamestarban 89%-t kapott) melyek egyáltalán nem sírnak az irányítás miatt, legfeljebb leaírják, hogy bele kell jönni/tanulni. Szóval azért fikázni egy játékot, mert béna vagy hozzá, és sajnálod rá azt a kis plusz időt ami alatt belejönnél, szerintem elég gáz. Az meg, hogy a grafika miatt játszhatatlan nem tudom honnan veszed, eddig kb mindenhol azt olvastam, és én magam is tapasztaltam, hogy teljesen átlagos gépigénye van. 1280*1024-ben maxon játszok 8800GT-vel meg E6750-el.
-
Baboon
senior tag
Nem tudom miért megy a hiszti.
Zavvin 6E huf házhoz szállítással. Az 2 mozi a bnőddel. Az kb 4 óra szórakozás, ez annál több lesz úgyhogy teljesen költséghatékony
Aki nem alien fan az meg ne irogasson ide mert nem már 100x leírták hogy szar mi meg 100x leírtuk hogy aki szereti ezt a világot az nagyon jól el lesz vele.
Ennyi -
-
marcus.fenix
aktív tag
Emlékszem még amikor a kritikusok által romokba értékelt Dark Messiah-al eszméletlen jót szórakoztam otthon. Vagy amikor az IMDB értékelése alapján megnéztem a "Száll a kakukk fészkére" című filmet és nem tetszett. Mindezek után úgy döntöttem hogy én magam vagyok számomra a legjobb kritikus...
Sajnos még nem tudom kipróbálni a játékot, de biztos hogy meg fogom nézni, és levonom a saját következtetéseimet... nem lesz az olyan rossz... a legrosszabb amit eddig hallottam róla, az az, hogy rövid. Nálam ez hatványozottabban előjön, mert Marine Only módban vagyok...
-
Asmoday
csendes tag
igen, valóban leírták, de én David Brickley nyilatkozatából indulok ki.:
"Az AvP PC verziója teljesen alkalmas lesz előnyt kovácsolni a legújabb videó kártyák képességeiből, ezenfelül ha a PC-d támogatja a többszálú végrehajtást, akkor annak a hatékony kihasználására is megfelelően optimalizálva van. Mi akarunk az egyik legelsők lenni, akik megmutatják, hogy teljes valójában milyen jól is tud kinézni egy DirectX 11-es játék, Hardveres Tesszellációval az Alien-eknél Displacement Mapping-ot használva, és Shader Model 5.0 Compute Shaders-et a post-processing effektekhez."
Lehet csak én értem félre a dolgokat, vagy gondolom rosszul, de szerintem grafikában, konzol és pc között főleg a DX11 lenne a különbség. (és a nagy előny a pc javára) Viszont ezen képek alapján ez nem nagyon derül ki, vagy a képek nagyon előnytelenek...
-
Devid_81
félisten
Huha, ez eleg vegyes...
Mindegy az eselyt megkapja azert. -
Manbal
senior tag
A DX11 nem feltétlen a látvány miatt jobb... de ezt már 1000x leírták!
A lényeg hogy sokkal gyorsabban lehet lerenderelni ugyan azt.
a tesszeláció és a compute shader pedig úgy feture-ök, amikben még nagyon sok potencia van, és a későbbiekben még látványosabb grafot lehet velük csinálni
talán 2 generációváltás múlva(ezek a karik még lassúak a komplex, teljes tesszocelációhoz)
-
Én azért kíváncsi leszek rá, nekem a MW2 is tetszett...
Nekem ez kötelező játék
-
twine
veterán
-
válasz
bLaCkDoGoNe #50 üzenetére
Van aki szabadabb stílusban ír.
-
Manbal
senior tag
válasz
mindfreak #43 üzenetére
Fény-árnyék effektek sokkal szebbek dx11 alatt, a textúrák és a kidolgozottság is szembetűnően jobb, és a sebesség meg tuti hogy sokkal jobb, azonos konfog mellett!
persze ehhez kell egy HD5000 szériás kari, hogy ezt lássad.
az hogy nincs benne AA az engem túlzottan nem izgat, nem mondom hogy nem gáz, de így is kifogástalan az élmény!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"játékot heggesztett össze"
-
- = Zk = -
félisten
Ha hazamek pár hónap múlva, rálesek. Nagy avp fan vok jómagam is. Addig meglesem, hol éremesebb megvenni. Itt, vagy odahaza!
-
twine
veterán
válasz
mindfreak #43 üzenetére
zavarba hozol,,,,atmoszféra van,,a fények/árnyékok elég szépek,,,De pld én előszőr a dx11 mód alatti tesszelácio on/of kapcsolót nem is néztem, szóval nélküle lövöldöztem,,aztán bekapcsoltam,,,guvasztottam a szemem de nem nagyon vettem észre semmit...Persze majd lehet hogy jön valaki, aki azt mondja hogy nézd csak meg ezt meg azt a zsanért hogy dudorodik...
és akkor majd meglátom hogy bazz...ez tényleg tesszelált
Áhh szóval én valami moziélményt vártam...
hoyg korrekt legyek az igazsághoz azért hozzátartozik hogy dx9-ben el sem indítottam,,tehát összehasonlítási alapom nincs,,,pusztán az egyéb játékok... -
danilla
őstag
Gondoltam ide is beírom:
Egy kis vélemény a játékról: kipróbáltam a demo-t is de az nagyon de nagyon nem tetszett, szerintem a multi részét igen csak elbaszarintották. Főleg, hogy amikor megjelent a cod6 és mindenkinek baja volt azzal, hogy nincs dedikált szerver, az avp készítőinek az első bejelentése az volt, hogy ez jobb lesz, mert ebben lesz. De hát nem lett benne, de elméletileg gőzerővel dolgoznak rajta...
A single viszont kimondottan tetszik, szerintem a grafika nagyon szép, a játék hozza a tőle elvárt AVP feelinget, viszont most jön a DE: iszonyatosan rövid, predátorral kevesebb mint 2 óra alatt végigvittem, ez nekem elég nagy csalódás volt. -
drherbyke
csendes tag
Ha fosni akartok játszatok az AVP2 egyik single player küldetésével.
Island of the dead.
http://aliensvspredator2.filefront.com/files/Aliens_vs_Predator_2/Maps;170
letölthető innen a többi multis és a többi 38 single missionnal.
Jó játékot. -
arpii
tag
Szerintem katasztrofális. Egy óra tesztelést követően esélyt nem adok neki még egyszer. Úgy sz*r, ahogy van. A grafika nem nagy durranás, mégis játszhatatlan, még a minimális követelményektől jobb konfiguráción is. Kb. egy fél napig tölt. Gyalázatos multiplayer élmények. Az alien szinte irányíthatatlan, vagy ha lassan közlekedsz 2 mp és meghaltál.
Szerintem szörnyű, és nem ajánlom senkinek. Soha nem szerettem különösebben az AVP-ket, de az AVP2 sokkal jobb volt, mint ez a hulladék újgenerációs termék. -
D347HBR1NG3R
tag
Most elbizonytalanodtam, ki se bontsam, hanem egyből menjen az apróhirdetés, hogy eladó?
De lehet mégiscsak úgy döntök, hogy elbaszom azt 3*4 órát a single-re + multizok vele, egy keveset, mondjuk csak 2 péntek este és máris spóroltam
Amúgy meg a kritikákra csak annyit, hogy legtöbbször nem érnek egy kalap sz@rt sem, nem attól lesz jó egy játék mert 15 újság azt írja, hogy 10/10, hanem hogy te hogy szórakoztál rajta. Ez a 79% annyira nem rossz. Én általában a 90% fölöttieket kezelem fenntartásokkal, nem sok volt még ami annyira bejött, hogy kiszórhassam rá a 10/10 meg a "game of the century" jelzőket -
menalcas
őstag
Na ez a túl hype eredménye
-
Manbal
senior tag
Szerintem meg nagyon jó lett a játék!
PC-n, full DX11ben gyönyörű, stabil 60 fps, és hangok is kivállóak, meg az egész összhatás is rendben van! A mesterséges inteligencia ami esetleg hagy némi kívánni valót maga után, de ez a játék úgy is a multija miatt jó
A konzolos verzió pedig egyszerűen hidegen hagy!
-
LackoMester
addikt
Na ezért nem veszem meg azonnal, kipróbálom és utánna eldöntöm. Sok játékkal voltam, vagyok így. Fele-fele arányban vettem meg.
Egyébként gondoltam, h. jó közepesnél igen jobb nem lehet.
A Shellshock 2, az tényleg egy nagy xar volt -
Szirti
tag
válasz
robertkill #28 üzenetére
Ízlések és pofonok, de mephi666 jól leírta az érzéseimet az avp filmekkel kapcsolatban. Az egyetlen értékelhető jelenet a 2. részben amikor apuka megnyugtatandó kislányát odamegy az ablakhoz hogy demonstrálja, hogy nincsenek szörnyek, és kettétépi egy alien. Na itt majdnem befostam... a röhögéstől.
A multidemo alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de a grafika hangulatos volt nekem. Az hogy milyen történetet voltak képesek összehozni az meg majd elválik.
-
smkb
őstag
Ha már horrornál tartunk, ennél a Dead Space sokkal élvezetesebb játék lett, és grafikailag semmivel sem gyengébb...és ott is tele lehet rittyenteni a gatyát. Az ijedezés meg úgyis csak az elején működik, egy idő utén megszokja az ember és arra alapozni végig egy játékot kevés. De úgy látszik, az új trend az, hogy hype ezerrel, aztán rengeteg előrendelés, dől a zsé.... marketingre helyeződik szépen lassan a hangsúly.
-
asaca
tag
Gyerekek nagyon gáz!Nem megy 2 gb-ram-al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A látvány még haggyad is,csak egy csöben mész és ennyi. -
]Phobos[
senior tag
válasz
robertkill #28 üzenetére
Hentelős akcijó pop corn múvínak B kategória, amúgy 0. Az első még jó is lehetett volna, mondjuk normális színészekkel, forgató könyvvel, nagyobb költségvetéssel, meg amennyire én tudom, eléggé megcenzúrázták kiadás előtt. Kár értük.
-
Hunpriest
senior tag
válasz
robertkill #28 üzenetére
Milyen sztori? Tényleg a látvány az egyedüli, ami értékelhető benne, az meg édeskevés ahhoz hogy élvezhető is legyen. Röviden én még az ellenségemnek se kívánom, hogy meg kelljen néznie.
-
mephi666
nagyúr
válasz
robertkill #28 üzenetére
tényleg nem rossz, hanem minősíthetetlenül f*s
kb. 0 köze van az eredeti alien/predator filmekhez, mindössze annyi, hogy fogták a különböző lényeket, kitaláltak egy olyan kaliberű sztorit, amit idült alkoholisták össze tudnának hányni fejenként 1liter tömény után és gyártottak belőle egy zs-kategóriás sz@rt... kb. ennyi... nálam már az avp1 sem ütötte meg a mércét, de még az sem említhető 1 lapon a folytatással, annyival jobb... (emellett rövid is a "film", de 3-4sört megittam közben, annyira szenvedtem
) a látvány meg a legkevésbé érdekel, mert ennyi erővel leszedhetne az ember pár 3dsmax animációt és nézhetné azt, ha látványra éhes...
(a kritika nem neked szól, csak ez a szubjektív véleményem az avp2 filmről)
-
Depression
veterán
Én is kipróbáltam. Véleményt nem tudok róla mondani, hisz csak 5 perc volt az egész, de az első alient meglátva a szívroham kergetett. Én biztosan megszerzem.
-
Hunpriest
senior tag
PC Zone teszt összefoglalójában az írás: "it's far better than the dogsh.t films".
Hehe ez nem nagy tudomány. Az AvP2 mozinál még bármely Barátok Közt epizód is minőségibb, pedig az is valami pokolbéli kínzásnak felel meg.
A játék meg szerintem nem olyan nagyon rossz, mint ahogy a tesztekből esetleg le lehetne szűrni. Mondjuk az igaz, hogy nem ér tízen sok ezret sem.
-
válasz
bishoplogan #15 üzenetére
Csak a sok hype miatt sokan "csalódtak".
(#17) h-yle: A hype-ra értettem. -
iSonic
addikt
azért nem kell megijedni mindentől, aki nagy fan és AVP-t imádta annak ez a játék nem fog csalódást okozni..
-
mnmlst
tag
hát, akkor ebből valszeg nem lesz vétel holnap, majd megvárom amíg lemegy a hype, meg az ára és akkor megveszem. ahogy elnéztem a marine pc-s videót, annyira az sem fogott meg, az animáció az meg mástészta.
-
Asmoday
csendes tag
Csak kíváncsiságból utánajártam, hogy anno AVP2 milyen értékelést kapott. Ugyanis nekem az volt a nagy kedvencem és tudni akartam, hogy az milyen fogadtatásban is részesült...
Gamespot 8.7
IGN 8.2
Game axis 9.1
gamer magazine 9/10
thunderbolt 9/10
pc zone UK 93/100Szóval igazán kíváncsi leszek erre a részre....
-
robertkill
aktív tag
nekem x-en volt szerencsém kipróbálni...
nekem csak a Marine oldal jön be... de az valami hihetetlenül élvezetes és félelmetes...
mint anno az első AvP-játékban, az AvP2 már csak LAN-ban volt jó de ennek a Single Player-e valami fenomenális, le a kalappal... a hideg futkos a hátamon tőle... -
mephi666
nagyúr
eddig én is rá voltam gerjedve a játékra, de egyre jobban kezd elmenni a kedvem
az értékelések is elég silányak és a multi demo sem győzött meg
szvsz. irtó gagyi lett az irányítás és széjjel van blurozva az egész játék forgás közben... a testközeli akciók meg unalmasak egy idő után... barátnőm is megjegyezte pl. a predator kapcsán futás közben, hogy milyen tetűlassú... mellesleg az izomból meglendített pengékkel is oda kellett csapni párat, hogy feküdjön a páciens... valahogy az első 2 rész sokkal hangulatosabb volt... úgy érzem, hogy a multiplatform miatt lett olyan az irányítása, amilyen
(mellesleg a "virágbolti verzió" kapcsán is láttam, hogy csomóan szívtak vele... nem tudom, hogy a problémák a teljesben megvannak-e, de rengetegen szívtak... és akinek normálisan ment, az sem esett hanyatt a játéktólpár küldetés, pár óra játékidő és szevasz... többet várt mindenki, de ez nem mentség... csomó játék van, amitől sokat vár az ember és kap is...)
-
bishoplogan
senior tag
válasz
afterburner_ #8 üzenetére
Igen, sajnos a hype kiválóra sikerült az AvP esetében is. Szerencsések a Rebellion a Segával.
Az elmondások alapján éppen hogy csak a Marines 3-4 órás játékhosszúságú kampánya a legjobb, de idő után az is unalomba fullad, elvész a varázsa és ami végképp sajnálatos: a horror hangulat.
-
iSonic
addikt
válasz
afterburner_ #8 üzenetére
Nem élvezhetőek csak, amint előbb írtam olykor már uncsi lesz a csipogás, amikor jönnek az alien-ek..
-
Erdei88
veterán
Multi demot próbáltam az Aliennel. 10perc után elszédültem, fájt a fejem és folyt a könny a szememből.
Lehet mégsem vagyok akkora hardcore gamer. -
afterburner_
őstag
nemár..nemrég rendeltem meg, akkor adhatom is el? vazz..ez a 70-80%-os értékelés elég tré.. mondjuk a multi demo nem volt valami feelinges.
ezek szerint kicsit jóra sikerültek a marketing videók, jatekból azt a pár jó részt belevágták?
)?
aki jatszott mar vele, a Marine küldetesek is gányak? remélem nem
-
olbaidhun
őstag
Kipróbáltam a multi demo-t kergettük is kicsit egymást recsegő hangú barátaimmal, de valahogy jobban rá kellene érezni! Anno az első részben is csak néhány pályát sikerült megcsinálni és mindig "érdeklődés hiányában" törlődött a game, pedig a multi valami oltári nagyot üthetett volna. szerintem most is hasonló lesz a helyzet
-
iSonic
addikt
Szerintem kevesebb trailer és most nem lenne ekkora lehúzás.. másrészt meg nem rossz játék tény, de nem is olyan, mint pl: Bioshock 2, hogy kétszer végigvittem.. vagy a Mass Effect 2..
-
Narxis
nagyúr
Nálam egy erős közepes, nagyon nagy volt a hype ezért az elvárások is azok lettek.
-
GegeWarrior
senior tag
Hát kezdek megrendülni
Majd meglátjuk
-
iSonic
addikt
Hát, hogy is mondjam, úgy tényleg megérdemli ezt az értékelést.. XBOX360-on próbáltam ki ismerősömnél.. istentelenül jók az átvezetők, meg az ember küldetés valami rémisztő, csa már a 4ik pályán ugyanaz a csipogás és jönnek az alien-nek.. bár a predatoros viszont nagyon jó.. az alien-t meg megkel tanulni kezelni..
-
drherbyke
csendes tag
Aki először játszik a 3 faj egyikével annak sajna télleg hulladék.Én holnap megveszem ,mert imádom az alieneket, ott a helye a másik 2 mellett, és a filmek mellett.
De szerintem többet fogok avp2-ni ,mit ezzel nyomulni.
Pedig erre a játékra vettem meg a dx11 es kártyám.
De minek?NAgy felhajtásnak nyögés a vége.
MÉg jó hogy az AVP2 höz van 39 single player mission.Az eredetin kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Path of Exile (ARPG)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest