Hirdetés
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Én nem a Steamre értettem, hanem ha megveszem a CD Galaxis-ban DVD-n, hazaviszem, játszani akarom single módban, akkor ahhoz minek regisztrálni? Oda van írva, hogy regisztrálni kell! Nekem EZ nem tetszik. Ha megveszem DVD-n, nekem ne kombináljanak.
Ráadásul nem is akarok online játszani, csak single-ben. -
Serpiko
addikt
Még soha nem játszottam AVP-vel, így kicsit félek a megvásárlásától.
-
madgie
titán
Nem nagy cím, de megvettem. Sajnos a Batman akcióról lemaradtam
Nem mintha eddig bármelyik Steam-es játék sokat élt volna meg nálam... talán a GTA-t végigvittem -
maláj
addikt
ugye, hogy lehet emberi áron is kínálni a jó/jobb játékokat
-
wednesday
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sontir Fel #32 üzenetére
Ma 4-ig.
-
Sontir Fel
őstag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy meddig lesz akciós?
-
frame>24
addikt
-
sith7
félisten
Ennyi pénzért ingyen van, nekem 5600 - ba került a zawi - ról, de megérte, jó a multi hangulata
-
Jofi81
őstag
Tudom, hogy ingyenes, de ha nem akarok multizni, akkor hadd ne legyen már kötelező a regisztráció. Én ha tehetem, mindig dobozos játékot veszek, vagyis eddig csak az van. Tisztában vagyok vele, hogy ezzel a véleményemmel már a kisebbséghez tartozom, de nem vagyunk egyformák...
-
GoldenJ
tag
Én ugyan ennyit sem adnék érte, de manapság ettől nagyrészt csk rosszabbak jelennek meg.
-
ceia
őstag
Vagyis helyesen: Is that all you've got? -
ceia
őstag
Én ezt az egész Steam dolgot nem értem, valami kavarós sz@rnak tűnik.
Akkor ezt a játékot nem is játszhatom másként, csak ha regisztrálom ott? Mert akkor ezzel sem fogok játszani.. Most már az sem elég a kiadóknak, ha megveszem a boltban, még regisztráljam is?? És ha nem akarom neten játszani, csak single módban?
Nekem amúgy tetszene, mint ahogy a régi két rész is tetszett, sőt az Alien Trilogy is! Annak ugyan borzalmas volt az engineje, de a hangulata megvolt
That's all you got? -
havast
aktív tag
most probaltam a multit, kb 3 percenkent kepes csinalni 1 meccset, ahol lezengenek 3-man.
lehet az akcios dlc-ket is le kene huzni? akinek megvannak,az adjon mar nemi infot,h ott nagyobb-e a mozgas.amugy a single is megerte nekem magaban ezt a penzt,de azert multit is jatszanek,ha lehet...
-
Kephamos
addikt
Multi része mennyire pörög?
-
Atom_Anti
senior tag
Mióta van ennek ilyen nagy gépigénye
? Nálam Voodoo3 és Pentium 3al hibátlanul futott, de ha jól emlékszem még második része is elment megkötésekkel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az 576-ba meg kerek 2k. És nekik jóval több boltjuk van.
-
Xaels
félisten
A Single egész jó volt, bár a számomra lényeges Marine szál szerintem túl könnyűre sikerült, könnyen jut előre az ember és sajnos helyenként a parafaktor sem az igazi, de tetszett.
A multit sajnálatos módon kiherélték az ígérgetéssel és a Beta állapotú kezdéssel. Értem itt, hogy beígérték a dedikált szervereket amikre !hónapokat! kellett várni és addig egy IWnet-hez hasonló rendszer volt. Mire kiforrott volna addigra jött pár nagyágyú és ment mindenki inkább azokkal játszani, köztük én is. Csalókkal nem nagyon találkoztam, úgy gondolom, hogy ez a játék nem vonzza őket annyira mint egy COD vagy BF mert nincs akkora "presztízsértéke" annak ellenére, hogy a 3 különböző faj teljesen egyedi a mai napig ebben a műfajban.
-
t-real
tag
ti meg tudtátok venni steam-en? mert nekem ezt írja ki folyamat:
Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.
-
cannibal
senior tag
Ez az ami a CD Galaxis-ban 1800HUF?
-
ProEvoFan
nagyúr
dd11ben gyönyörű, rövid, multit kevesen tolják, de hozza az Aliens hangulatot, szvsz 5 euróért kötelező vétel
-
KKaresz45
senior tag
Egyáltalán nem olyan rossz ez a játék, mint amennyire fikázták a megjelenésekor. Nekem nagyon bejött. Az egyetlen hátránya, hogy tényleg nagyon rövid. Ezt leszámítva a hangulata nagyon ott van, a grafika gyönyörű. Ennél többet is megér.
-
Scholes9
nagyúr
Nekem is bejött, hangulata remek, grafika Dx 11-ben gyönyörű, negatívuma, hogy hót' lineáris, illetve rövid
-
romero28
senior tag
a multija nem rossz , még a bétát , vagy demót (nem emlékszem melyik volt belőle ) azt játszottam , és tetszett . vagyis 5 eurót lazán megér , főleg ha jó a csalásvédelme , és nem botlik bele az ember serverenként egy-két paprikajancsi csíííterbe...
-
elithun
őstag
Anno én is ennyiért vettem a single miatt. Pár hónapja kipróbáltam a multit, és azt kell, hogy mondjam: többet is megér.
-
Föcsök
aktív tag
Hú hát nem tudom, megvolt a Hunter Edition, de azóta eladtam azt a steam accountomat, a cod6-al együtt. A játék tetszett, csak egy hónapra rá kijött a bfbc2, és az ha játszottam elvette minden időmet utóbbi, ezért is ment a levesbe, pedig nagyon jó volt szerintem a story mód, a multi már kevésbé. Az kicsit uncsira sikerült, de ha nincs egy jó játékod, amivel elmultizol, akkor ajánlom ezt. Ellenkező esetben, egyszer kiakasztod hardon, mint én és hagyod a pics@ba.xD
-
Brav3T
csendes tag
Aki szerette az eddig részeket nem fog csalódni ebben sem. A feelinget hozza. Ennél többet is megér a game.
-
Akos96
senior tag
Az Alien és Predator kampány nekem nagyon bejött, a Marine kicsit lájtos volt, de volt hangulata. Ennyiért megéri.
-
SzlobiG
félisten
Nekem tetszett a gém, de ennyiért ki nem hagyom.
-
Gude
senior tag
A játék nem tetszett,de ennyiért ajándék
-
wikings2
őstag
Ennyiért lazán megéri. Jó játék nagyon.
-
Pyzoo
aktív tag
Megvéve
Még ropogós
Ej ha minden gamma ennyi lenne !
-
grunge
addikt
Én szedem, eddig csak a demót néztem, az előző részek meg tetszettek. Ennyit biztosan megér
-
dfdfdf
őstag
de korrekt ár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest