Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Még múlt héten befejeztem a játékot. Régen játszottam ennyire jó játékkal, teljesen megfogott a hangulata, teljesen "behúzott" a jó értelemben és kellő mértékben be is fosatott.
Ha ez egy is egy konzol port, akkor itt valami iszonyú jó minőségű munkát végeztek, a frissnek éppenséggel nem mondható 7870 -es video kártyámon tökéletesen akadás mentesen futott a játék magas minőségi beállítások mellett, egyedül az aa-ból vettem vissza. Végig azt vártam, hogy úristen mikor lesz már vége ennek a rémálomnak, mikor jutok már ki erről a kurva elátkozott űrállomásról és mikor már azt hittem, hogy na akkor most... akkor kaptam egy hatalmas pofont és újra a mélybe taszított a játék, darabokra tépi a lelket.
Szóval egy igazi minőségi darabról van szó, ami a "mindenre lövök ami csak mozog" fps rajongóknak nyilván nem fog bejönni. Mikor rájöttem, hogy ez nem az a játék amiben ki lehet nyirni az alien(eke)t akkor dobtam én is egy hátast, de átértékeltem magamban a dolgot és nagyon "élveztem". Volt egy pont ahol majdnem feladtam és töröltem az egészet a francba, ez még inkább a játék első egyharmadában volt de aztán csak össze szedtem magam és sikerült túl jutni azon a pályarészen a következő mentési pontig. És ahhoz képest, hogy (kvázi) fps (inkább mondanám belső nézetes túlélő horrornak) kellemesen hosszú is volt, nem csapták össze az egészet az amúgy az fps-ekre jellemző 6-7 órával. Szerintem ez simán ki tett nettó 15-20 órát, nekem ennél persze több volt, hiszen párszor meghaltam és ilyenkor lehetett visszatölteni az előző elmentett állást.
És ahogy vége lett, nekem abból az jön le hogy talán lesz folytatása majd egyszer. Remélem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest