Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Megvettem a játékot. A bemutatók alapján azt hittem ez egy jó játék lesz. Az eredeti klasszikus máig az első számú kedvencem. Anno Master System-en rengetegszer végigvittem.
Sajnos ez az új játszhatatlan. Aki régen játszott vele, azt ne tévessze meg ez a verzió! Frusztráló lett az irányítás és sok minden más is.Pár dolog, amit észrevettem:
- Sokszor felugorva a levegőbe, ott nem lehet fordulás közben ütni + az ugrások kiszámítása is hektikus.
Ezek alapjában teszik élvezhetetlenné a játékot, amik mellett még több frusztráló kisebb változtatás történt, mint:- Pályamódosítások (Első pálya vizes rész. A jobb szélső hal korábban megakadt a középső térelemben, most az alatt megy el. Először azt hittem rosszul emlékeztem, de nem. Videó 2:26-nál. Ugyan itt egy felesleges térelem a bal alsó sarokban. Mögötte nem látod hol jársz, ami a hal kiütése szempontjából létfontosságú lenne).
- Vizes pályán a polip. A karjait korábban annak a fejéről is ki lehetett ütögetni. Most hozzánk se ér a kar és mégis meghalunk. Akárhogyan is próbáljuk. (A polip alatt rejtett pálya van. Itt a játékos nem is foglalkozik vele, talán nem véletlenül. Videó 6:55-nél).
- A kő-papír-olló játék is megváltozott. Korábban a második körben az ellenfelek felett egy felhőben rövid ideig követhető volt a gondolatuk. Ehelyett animációs képernyőt kapunk, ami semmire nem jó.
- A korábban összeszedhető/kiüthető elemek is meg lettek varriálva. Más van helyette, pl. pénz helyett gyűrű stb.1 órát vacakoltam ezzel a DX változattal úgy, hogy az 5. pályáig jutottam. Aztán mérgemben a classic-ot előszedve, azt majdnem elsőre sikerült végigvinnem.
Azt hiszem ez mindent elmond.
Pl. save funkciót miért nincs? Szerintem ez lett volna a legfontosabb feature. Helyette kapunk végtelen élet opciót. Ez nevetséges.
A bónusz pályák meg inkább zavaróak, mint élvezetesek. Itt adtam fel ezt a DX sztorit.
Az általam játszott Switch verzió esetén lagolást is tapasztaltam. No comment.
Sajnos a tartalmas és hangolatos játékból, egy kapkodós-frusztráló szenvedés lett.
Szomorú vagyok és csalódott, mert az előzetesekből egy igényesen felújított remake-re számítottam.
Nem ajánlom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Playstation 5 Slim 1TB SSD -- Lemezes -- 2025 decemberig Garis
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Battlefield 6 PS5
- Eladó keveset használt PS5 konzol, garanciális +FC25
- Lenovo Legion GO AMD Ryzen Z1 Extreme 512 GB kézi konzol 15 hónap garanciával! Handheld gaming PC
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest